ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА - Зимна селекция, подготвка и трансфери - 2013/2014
Червени_шампиони, нали се сещаш че в момента е трудно да дойде някой играч като този? Айде спомни си за Адам Вас и Диого и се сети защо. Тия футболисти, които идват са втори или трети вариант на Стойчо, те идват просто защото тези, които са по качествени разбирайки какво е положението са отказвали.
Понеже темата е за трансфери - пожелавам за ЦСКА МНОГО от тези, макар и банкови

- mistreated
- Контакти:
Придържайте се към темата, а тя е "Зимна селекция, подготовка и трансфери". За Стойчо си има друга тема, който иска да си пише там. Явно някои хора живеят в собствен свят, в който добрите треньори не правят грешки при трансферите, отбори без никаква предсезонна подготовка и пари мачкат всичко наред, и най-важното - играят само с юноши. От коя планета падате, не мога да ви се начудя!
[offtopic]И спокойно, ЦСКА Завинаги пак най-вероятно ще влезнат в клуба, да не кажа, че ще го вземат на 100%. Просто потърпете и спрете с глупостите да се махат треньорите на всеки 6 месеца. Няма друг, който да владее така съблекалня, като Стойчо. Няма и скоро не е имало! Любо Пенев само се опита, ама Титаните му резнаха крилцата. Всички други са били чисти п..ки пред играчите. Стойчо никога не е бил и няма да бъде женски полов орган.[/offtopic]
[offtopic]И спокойно, ЦСКА Завинаги пак най-вероятно ще влезнат в клуба, да не кажа, че ще го вземат на 100%. Просто потърпете и спрете с глупостите да се махат треньорите на всеки 6 месеца. Няма друг, който да владее така съблекалня, като Стойчо. Няма и скоро не е имало! Любо Пенев само се опита, ама Титаните му резнаха крилцата. Всички други са били чисти п..ки пред играчите. Стойчо никога не е бил и няма да бъде женски полов орган.[/offtopic]
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
mistreated написа:Придържайте се към темата, а тя е "Зимна селекция, подготовка и трансфери". За Стойчо си има друга тема, който иска да си пише там. Явно някои хора живеят в собствен свят, в който добрите треньори не правят грешки при трансферите, отбори без никаква предсезонна подготовка и пари мачкат всичко наред, и най-важното - играят само с юноши. От коя планета падате, не мога да ви се начудя!
А кой ви е виновен, че сте без подготовка и прочее? Чак пък и като оправдание го вменяват-ние без подготовка, без пари, без селекция... Ми да си бяхте плащали, нямаше да е така!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- mistreated
- Контакти:
sin4ec написа:mistreated написа:Придържайте се към темата, а тя е "Зимна селекция, подготовка и трансфери". За Стойчо си има друга тема, който иска да си пише там. Явно някои хора живеят в собствен свят, в който добрите треньори не правят грешки при трансферите, отбори без никаква предсезонна подготовка и пари мачкат всичко наред, и най-важното - играят само с юноши. От коя планета падате, не мога да ви се начудя!
А кой ви е виновен, че сте без подготовка и прочее? Чак пък и като оправдание го вменяват-ние без подготовка, без пари, без селекция... Ми да си бяхте плащали, нямаше да е така!
И кой е виновен, Стойчо ли??? Ти изобщо разбираш ли за какво се говори или ей така си правиш проветрение на клавиатурата?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
mistreated написа:И кой е виновен, Стойчо ли??? Ти изобщо разбираш ли за какво се говори или ей така си правиш проветрение на клавиатурата?
А кой докара Лима и Соуса и беше част от ЦСКА, когато задлъжнявахте с всеки ден? Аз ли? Кой съди ЦСКА няколко пъти? Синчец с проветрената клавиатура... Кой го отстрани Симитли, а?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
sin4ec написа:mistreated написа:И кой е виновен, Стойчо ли??? Ти изобщо разбираш ли за какво се говори или ей така си правиш проветрение на клавиатурата?
А кой докара Лима и Соуса и беше част от ЦСКА, когато задлъжнявахте с всеки ден? Аз ли? Кой съди ЦСКА няколко пъти? Синчец с проветрената клавиатура... Кой го отстрани Симитли, а?
Кво за Лима и Соуса?
Честито. Косоко твърдо остава,а заради голяма неустока може би и Сидибе. Няма оттърване от този звяр. Поне ще запълва терена.
helemong написа:Честито. Косоко твърдо остава,а заради голяма неустока може би и Сидибе. Няма оттърване от този звяр. Поне ще запълва терена.
Инфото от къде ти е?
Кировец написа:Кашчей, направи един анализ на мача. Направи един анализ на мачовете на ЦСКА до момента, на кое място се намира отбора спрямо конкуренцията, каква е конкуренцията, с какво разполага и с какво не, спрямо ЦСКА.
Наслушахме се на това как всички, които не са фенове на ЦСКА са разбрали за поредния зъл план на Лупи, само хората дето ги боли за клуба не успели да разгадаят адския замисъл...
Тракторе, ти ако пиеш бира , анализираш ли как е направена? На мен или ми харесва даден мач, или не ми харесва. Аз съм запалянко, а не анализатор.
Вътрешен ляв, външен десен, бек, друг бек, ама що го пусна сега, а не по-рано....това не ми е приоритет когато гледам мач.Това е работа на треньора, не моя!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?