19.12 Купа на България: Левски - ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Изход от мача:

Анкетата завърши на 20 дек 2013 08:35

Победа за Левски
91
74%
Равенство
12
10%
Победа за ЦСКА
20
16%

Общо гласове: 123

zlobul
Контакти:

Re: 19.12 Купа на България: Левски - ЦСКА

Мнениеот zlobul » 20 дек 2013 21:29

BadBoy написа:
zlobul написа:ПС: С тези футболисти никой не е очаквал да разгромим цска

Отстранихте и продължавате напред, но как реши, че сте ги разгромили ми е много интересно.
Незабравяй, че този резултат не е плод на игра, а на наказателни удари.
В игрово отношение мача беше тотална боза и за първи път ми се случва на мач Левски и ЦСКА да спра телевизора и да изляза на кафе, за неутралния зрител гледането на този мач беше равно на мъчение.

Ами разликата е че ти си неутрален зрител . И да тръгна да ти обяснявам какво се е случвало в душата на един левскар от момента на пропуска на Бру до дузпата на Мюлдер , ще е най-малкото безпредметно , защото няма да го разбереш. Кафенцето ти е било добра алтернатива ...Да , ама за теб !

ПС: Стани фен на разград ....те играят приличен футбол , но този футбол ще го гледаш с 5 човека на стадиона :))) , а ние дето не играем нищо ще сме хиляди :)
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Kryten
Контакти:

Мнениеот Kryten » 20 дек 2013 21:37

Ето от атмосферата в Сектор Б вчера
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iqTK2C3MPiU[/youtube]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 20 дек 2013 21:44

zlobul написа:
BadBoy написа:
zlobul написа:ПС: С тези футболисти никой не е очаквал да разгромим цска

Отстранихте и продължавате напред, но как реши, че сте ги разгромили ми е много интересно.
Незабравяй, че този резултат не е плод на игра, а на наказателни удари.
В игрово отношение мача беше тотална боза и за първи път ми се случва на мач Левски и ЦСКА да спра телевизора и да изляза на кафе, за неутралния зрител гледането на този мач беше равно на мъчение.

Ами разликата е че ти си неутрален зрител . И да тръгна да ти обяснявам какво се е случвало в душата на един левскар от момента на пропуска на Бру до дузпата на Мюлдер , ще е най-малкото безпредметно , защото няма да го разбереш. Кафенцето ти е било добра алтернатива ...Да , ама за теб !

ПС: Стани фен на разград ....те играят приличен футбол , но този футбол ще го гледаш с 5 човека на стадиона :))) , а ние дето не играем нищо ще сме хиляди :)

На мен ми е пределно ясно, какво е в душата на един фен и така трябва да бъде, точно и по тази причина феновете по трудно виждат проблемите в отборите си.
Наистина сте хиляди, но на стадиона ви няма и това е смешно, повярвай ми, а оправданията за студено време и подобни е бла-бла-бла.
Относно Разград ми е все тая, но запомни едно, че без пари и Левски не може да съществува, така че чичко паричко винаги е нужен.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 20 дек 2013 21:49

говориш за различни неща . Победата от снощи няма да ми промени отношението към тара и локомотивеца. Снощи отстранихме червените ВЪПРЕКИ тях .
Ако случайно се чудиш какво ми е отношението ...погледни подписа. Не съм го променял от поне две години .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 20 дек 2013 21:53

Дори и на идея не ми е минавало през главата да променям мненията на хората, но запомни едно, в момента Левски съществува благодарение на тях двамата.
Относно мача снощи вече споделих мнение.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 20 дек 2013 22:03

BadBoy написа:Дори и на идея не ми е минавало през главата да променям мненията на хората, но запомни едно, в момента Левски съществува благодарение на тях двамата.

има доста хора , които биха искали да си купят акции в Левски . Бъди сигурен. А това какво говори тара и тоньо или пък какво се пише по медиите , просто няма никакво значение . Зад опцията да си президент на отбор като Левски , стоят доста по сериозни интереси.

ПС: Тара е всичко друго , но не и благодетел на този отбор .

1914lsfc
Контакти:

Мнениеот 1914lsfc » 20 дек 2013 22:20

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iqTK2C3MPiU[/youtube]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 20 дек 2013 22:52

zlobul написа:
BadBoy написа:Дори и на идея не ми е минавало през главата да променям мненията на хората, но запомни едно, в момента Левски съществува благодарение на тях двамата.

има доста хора , които биха искали да си купят акции в Левски . Бъди сигурен. А това какво говори тара и тоньо или пък какво се пише по медиите , просто няма никакво значение . Зад опцията да си президент на отбор като Левски , стоят доста по сериозни интереси.

ПС: Тара е всичко друго , но не и благодетел на този отбор .

Това с акциите, кой ви го втълпява, че е финансово изгодно не зная.
Купуваш акции, събираш средства за тази година, а следващата, какво ще правиш, от къде пари?

Чрез Тара идваха парите от Чорни, това е публична тайна

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 20 дек 2013 23:08

BadBoy написа:
sirius123 написа:Мачът бе здрав. Направи ми впечатление физическата издръжливост на футболистите.

Каква физическа издръжливост, като те след 75-тата минута не можеха да ходят, а в продълженията бяха, като параолимпиици.

И как го разбра това, че не можели да ходят и в продълженията били, като параолимпиЙци, след като:
BadBoy написа:В игрово отношение мача беше тотална боза и за първи път ми се случва на мач Левски и ЦСКА да спра телевизора и да изляза на кафе, за неутралния зрител гледането на този мач беше равно на мъчение.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 20 дек 2013 23:10

Повтаряха мача през нощта и го пуснах за да гледам дузпите, така гледах и продълженията.

Върни се в “Архив”