Ех ех ... локомотивчета
След толкова години ,след шампионска титла ,след купа на лигата ,след участия в Европа ... пак "жълтите" са ви в главите. То бива комплексарщина ,ама чак пък толкова...
Исках да отговоря в една друга тема на един форумен герой стария ли е млади ли е , няма форум дето да не се изявява,но я заключиха ,мноо е силен младия ,май само пред ПЦ-то стои

Та за В.Камбуров искам да разясня . Локо бие 0:1 - какво правят ботевистите - ами приемат загубата и се прибират по съблекалните ,публиката лека полека и тя се разотива. Остават футболистите на Локо и агитката на Локо(тогава на другия край на стадиона) и тогава мега комлексаря Камбуров тича 50-60 метра през празното игрище(просто всички се бяха прибрали вече) и почти празния стадион и забива знамето ...ок ...герой , ,титан

Представяте ли си колко е било изтормозено бедното вратарче ,че вместо да се радва на победата си той пак мисли за "жълтите" и как "да им го върне" ,затова че просто са по големи и заради това че просто през 80-те когато вратарчето е било малко и заблудено Ботев е вкарвал по 3-4-5 гола на неговия скъп отбор с име на превозно средство... Ееех мъкааа ...
Понеже и аз не съм от много младите съм гледал как Ботев бие на Лаута с 1:2 ,1:3 , 3:5 ,естествено гледал съм и как падаме ... Но ,нито един път не е имало подобни неща. Просто победа ,малко радост за агитката и айде.
Кики спокойно може да бъде разследван за хулиганска проява по чл. 325(1) от НК ,а хората които го накараха (защото и това е ясно и даже на едно клипче се вижда) спокойно могат да бъдат приведени под отговорност като подбудители ,но като си знаем държавата и полицията ...

Тук важния орган би трябвало да е БФС и наказанията да са много сериозни особено за Кики и Акалски защото е проява на феърплей да поздравиш съперника след мача,който и да е той ,а те плюха на феърплея и освен това продължиха да провокират.Има нормативни актове на ФИФА и УЕФА относно феърплея ,но не ми се търси сега. Ама като си ги знаем БФС .. просто незнам каква гениална простотия пак ще измъдрят.