БОТЕВ ПЛОВДИВ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ 31.10.2009 ; 14:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Re: Оценки за Ботев персонално, в мача срещу Локомотив ПД

Мнениеот Fallen_Angel » 02 ное 2009 18:32

kishe написа:
pepeto написа:Мисля,че Ола е за 10 защото игра много добре в защита, а и като се включваше в атака играеше добре.Според мен той е за 10 ;) ;) ;)

някаде бях чел че 10 се дава само на господ и марадона,иначе за мен игач на мача е чиро като и ола може да спори за това

За Чиро си прав - от зле подвижен стълб в мача със Славия стана страхотен играч за няколко мача...

Потребителски аватар
ktulu:

Мнениеот ktulu: » 02 ное 2009 18:34

Явно Пичоне не случайно държеше толкова на него въпреки лошия му старт.
///// Gialloneri /////

Потребителски аватар
the___dog
Контакти:

Мнениеот the___dog » 02 ное 2009 18:46

Момчета вижда се, че forca Ботев не даде въможност на Локото да направят нещо смислено.Но ако няма сделака, като слушам изказванията на Лилчо , ще ги гледаме само до края на този полусезон. Така, че се молете на всички богове или на каквото искате, да има сделка, за да кажем на селяка ЧАО МИТЬО.

Lucky1912
Контакти:

Re: Инцидента след мача (Коментари, мнения и т.н.--САМО ТУК)

Мнениеот Lucky1912 » 02 ное 2009 19:11

Ех ех ... локомотивчета :)

След толкова години ,след шампионска титла ,след купа на лигата ,след участия в Европа ... пак "жълтите" са ви в главите. То бива комплексарщина ,ама чак пък толкова...

Исках да отговоря в една друга тема на един форумен герой стария ли е млади ли е , няма форум дето да не се изявява,но я заключиха ,мноо е силен младия ,май само пред ПЦ-то стои :) Та за В.Камбуров искам да разясня . Локо бие 0:1 - какво правят ботевистите - ами приемат загубата и се прибират по съблекалните ,публиката лека полека и тя се разотива. Остават футболистите на Локо и агитката на Локо(тогава на другия край на стадиона) и тогава мега комлексаря Камбуров тича 50-60 метра през празното игрище(просто всички се бяха прибрали вече) и почти празния стадион и забива знамето ...ок ...герой , ,титан :) Представяте ли си колко е било изтормозено бедното вратарче ,че вместо да се радва на победата си той пак мисли за "жълтите" и как "да им го върне" ,затова че просто са по големи и заради това че просто през 80-те когато вратарчето е било малко и заблудено Ботев е вкарвал по 3-4-5 гола на неговия скъп отбор с име на превозно средство... Ееех мъкааа ...

Понеже и аз не съм от много младите съм гледал как Ботев бие на Лаута с 1:2 ,1:3 , 3:5 ,естествено гледал съм и как падаме ... Но ,нито един път не е имало подобни неща. Просто победа ,малко радост за агитката и айде.

Кики спокойно може да бъде разследван за хулиганска проява по чл. 325(1) от НК ,а хората които го накараха (защото и това е ясно и даже на едно клипче се вижда) спокойно могат да бъдат приведени под отговорност като подбудители ,но като си знаем държавата и полицията ... :) Тук важния орган би трябвало да е БФС и наказанията да са много сериозни особено за Кики и Акалски защото е проява на феърплей да поздравиш съперника след мача,който и да е той ,а те плюха на феърплея и освен това продължиха да провокират.Има нормативни актове на ФИФА и УЕФА относно феърплея ,но не ми се търси сега. Ама като си ги знаем БФС .. просто незнам каква гениална простотия пак ще измъдрят.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Re: Георги Илиев-Майкъла: Това не е Ботев, всичко е мъгла

Мнениеот botev_1912 » 02 ное 2009 19:58

vhpvhp написа:А ЧИРО ??? :o Къде забрави плешивия ляв бек ??? Чиро Сириняно беше фантастичен срещу Докото ! 90 минути перфектен в защита !!! Игра технично , твърдо , и дори се включваше в атаките... Беше на косъм от 2-0...

Досега във всеки мач който е участвал ми се струваше много афиф този Чиро, но в този мач показа класа, може би и защото класата на футболистите срещу които играехме не беше много голяма!

Все пак искам да му се извиня на Чиро - определено има футболни качества!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 02 ное 2009 21:00

Ако този състав се запази няма да изпаднем ( Мбамба и Луис вътре). Тактически нашите са над средно ниво за АПФГ. Компенсират лошата физическа с добро подаване. Правим положения от нищото. Липсва ни само нападател, е имаме го.
Ола е класа + Густаф стават непробиваеми през центъра и на вториа етаж.
Тинаци е ОК. Чудото в ляво , а Чиро трябва да е ляв халф. Там е много по полезен от ляв бек.
Отпред Крале в ляво, Мбамба таран и Морини зад тях плюс ( Луис ,Ребека) и дефанса Брици и Дзанолети .
Бриньоли спокоен и много добър вратар!
Ето това е новия БОТЕВ!
Ще мачкаме имам пресантиман!
Левски и другите да забравят за безплатни кражби е евтини покупки!

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 02 ное 2009 21:36

Кабу е пич и мое момче,но няма координациа и тактика в него. Въпреки всичко ако се работи с него има бъдеще,без майтап.

Потребителски аватар
intheair
Контакти:

Мнениеот intheair » 02 ное 2009 21:37

Кабу е пич и мое момче,но няма координациа и тактика в него. Въпреки всичко ако се работи с него има бъдеще,без майтап.

+1
http://www.vbox7.com/play:878fe52a

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Re: Инцидента след мача (Коментари, мнения и т.н.--САМО ТУК)

Мнениеот ilian12 » 03 ное 2009 11:09

На стадиона нямаше нищо случайно. След по-добра игра Ботев победи.

Какво трябваше да стане и какво реално стана след последният съдийски сигнал.

Съдията и помощниците се прибраха, без да изчакат всички играчи да напуснат терена. От тук идват и последвалите глупости.

Ако бе спазен правилникът съдията и помощниците да останат на терена, футболистите и треньорите от двата отбора да се поздравят пред тях, след това локомотивци да поздравят тяхната си агитка и заедно със съдиите да напуснат терена; всичко щеше да завърши нормално, по европейски. Но НЕ. Съдиите се изнесоха без да ги интересува какво става. На подадена ръка за поздрав се отговаря с бутане и душене. Лилчо започва да играе ролята на американски рейнджър "умиротворител". Акалски с действията си е за усмирителна риза и силен коктейл приготвен специално за опасно буйствуващи луди. Кики "завоевателят" явно е прекалил с детските книжки и компютърните игри (според мен дълго ще го тресе страх, и то напълно основателно, дали в някой момент няма да го докопат "доброжелатели" и в крайна сметка да се окаже със знаменце на любимият му отбор напъхано в задника му).
105 години / 4 поколения ботевисти!

Върни се в “Ботев”