19.12 Купа на България: Левски - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: 19.12 Купа на България: Левски - ЦСКА

Мнениеот Кировец » 20 дек 2013 18:33

Ама няма значение в кой спор се намесвам - намесвам се и оборвам несъстоятелното ти твърдение, че ЦСКА освен статични нямали други атаки за гол. Достатъчно голяма глупост си написал, футболяга. Друго мен не ме интересува.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 20 дек 2013 18:50

Кировец написа:Ама няма значение в кой спор се намесвам - намесвам се и оборвам несъстоятелното ти твърдение, че ЦСКА освен статични нямали други атаки за гол. Достатъчно голяма глупост си написал, футболяга. Друго мен не ме интересува.

Къде са тези атаки, пак те питам. Далечният удар ли е тази атака, бленуваната ви дузпа ли е атака, неуспешната ви атака, предотвратена от наш бранител ли е? Кое от трите, които ти изреди, че нещо не разбрах? Аз под голова атака разбирам това, което Гаджев и Вутов направиха в края на редовното време. Да ти кажа честно, не видях ЦСКА да изгради много такива атаки вчера, или може би греша?

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 20 дек 2013 18:52

Eй футболяга, ти си първия и последния левскар с който искам да си говора тук. Повярвай ми че грам не ме ебе вашето мнение относно случващото се този мач или който и да е бил друг между нас, както виждаш нямал съм ижелание да дойда и да разправям това как било онова как било във вашия форум. Щом ти идваш тука и го правиш значи няма какво много да си кажем с тебе. Но ок понеже се фана за думите ми. Не ме интересува как играете вие, това което виждам аз в мачовете ни помежду този сезон, и още няколко ваши през сезона е именно това, безцелно ритане от едното наказателно към другото напред, разчитайки на единствения ви читав футболист да направи нещо с топката. Аз неразбирам и незнам дали това е добре, не ми и пука както ти казах. Но за разлика от предни години, преди дерби с вас никога не съм бил убеден че няма да загубим. Искам да ти кажа съвсем честно, че този сезон това чувство го имах преди първия мач, и първите десетина на втория, когато мислих че ще се хвърлите да си отмащавате за загубата преди това. И искам да ти кажа също толкова честно, че да изиграем сега още няколко мача вие не само че няма да победите, но и гол няма да ни вкарате. Не за друго а защото просто игрово не ставате за нищо, а пък и пустия му Родригез трите мача да не направи нищо.. смятай щом на мен ми е ясен начина ви на игра как верно ще бъде оставен да отиграва подобни топки. Това е положението, не държа да отразяваш мнението ми. Понеже говорихме за полуженията от вчера, си направих труда да потърся клипче от мача, с уговорката че не бях гледал репортаж от мача преди да говорим преди малко. Давам ти линка, с уговорката отново че не държа да отразиш мнението ми. Тук само искам да вметна и две положения, които липсват в репортажа, на марсиньо и косоко второто полувреме, излизащи срещу вратаря и последния момент застигнати и блокирани.

И последно за молбата ти да си гледам отбора, повярвай ми правя го, и ще го правя.
Последна промяна от CskaUl7rasB0ysS0f1a на 20 дек 2013 19:48, променено общо 4 пъти.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 20 дек 2013 18:56

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Eй футболяга, ти си първия и последния левскар с който искам да си говора тук. Повярвай ми че грам не ме ебе вашето мнение относно случващото се този мач или който и да е бил друг между нас, както виждаш нямал съм желание да дойда и да разправям това как било онова как било във вашия форум. Щом ти идваш тука и го правиш няма какво да си кажем с тебе. Но ок фана се за думите ми. Не ме интересува как играете вие, това което виждам аз в мачовете ни помежду този сезон, и още няколко ваши през сезона е именно това, безцелно ритане от едното наказателно към другото напред, разчитайки на единствения ви читав футболист да направи нещо с топката. Аз неразбирам и незнам дали това е добре, не ми и пука както ти казах. Но за разлика от предни години, преди дерби с вас никога не съм бил убеден че няма да загубим. Искам да ти кажа съвсем честно, че този сезон това чувство го имах преди първия мач, и първите десетина на втория, когато мислих че ще се хвърлите да си отмащавате за загубата преди това. И искам да ти кажа също толкова честно, че да изиграем сега още няколко мача вие не само че няма да победите, но и гол няма да ни вкарате. Не за друго а защото просто игрово не ставате за нищо, пък пустия му Родригез трите мача не направи нищо, смятай щом на мен ми е ясен начина ви на игра как верно ще бъде оставен. Това е положението, не държа да отразяваш мнението ми. Понеже говорихме за полуженията от вчера, си направих труда да потърся клипче от мача, с уговорката че не бях гледал репортаж от мача преди да говорим преди малко. Давам ти линка, с уговорката отново че не държа да отразиш мнението ми. Тук само искам да вметна и две положения, които липсват в репортажа, на марсиньо и косоко второто полувреме, излизащи срещу вратаря и последния момент застигнати и блокирани.

И последно за молбата ти да си гледам отбора, повярвай ми правя го, и ще го правя.

Защо ли и аз реших, че във вашият форум има хора, които могат да проведат интелигентна дискусия, приемайки аргументите на ответната страна. Жив и здрав бъди и весели празници.

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 20 дек 2013 19:07

Нямаш просто какво да ми кажеш ти, че да има дискусия между нас. Изчетах ви всички мнения, с изключение на едно, всички ваши остали в темата са смях, смяс и тн, никой от вас не говори за игра, всичките сте се съсредоточили в това как сме квит с картоните и дузпите. Прочетох също и едно друго в една друга тема, че се усмихнах на рева след мача на онея, е бате повярвай ми че с вас човек няма какво да си каже. Аз си тръгнах вчера от мача с настроение, и продължавам да съм в такова, но вие както в много случаи, понеже нямате футболен аргумент с който да се противопоставите, идвате и блещите глупости, и ставате смешни. Жив и здрав и ти, щото сме преди всичко хора.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 20 дек 2013 19:09

forever bluet написа:Колкото имаше дузпа за цска,толкова и за Левски. Просто еднакъв критерий. И не бързайте да бягате. Нали знаете че покрай Коледа имате активни участия :lol: !

Критерият е еднакъв,но не и в този случай,защото при 1:1 ЦСКА продължава!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 20 дек 2013 19:35

Нямаше да пиша, но..... Защо се радваме на отстраняването, на точно този ваш отбор?! Ами, погледнете двата отбора и ще разберете! От едната страна са доказани "червени", като Мартин Петров, Бадема, Т. Янчев, В. Илиев (да не им изчислям възрастта), а от другата Пл. Илиев, Б. Цонев, Ант. Вутов и Гаджев. Според вас има ли шанс тези младоци да се справят по-добре от врелите в стотици битки, дори и извън България "червени"? Ами, няма как да ги надиграят, но могат да ги надборят със себераздаване, което и направиха. Ето това ни радва засега... ;)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 дек 2013 19:35

delqnski47 написа:
forever bluet написа:Колкото имаше дузпа за цска,толкова и за Левски. Просто еднакъв критерий. И не бързайте да бягате. Нали знаете че покрай Коледа имате активни участия :lol: !

Ако си вкара дузпата, обаче! В много акота влизате и то безсмислени...Ако някой от Байерн в онзи финал беше полежал една минута, Ман Ю нямаше да са шампиони, обаче са!Би ли ни казал на какво основание твърдиш, че евентуалната дадена ви дузпа би била реализирана. И смяташ ли, че поведението на Левски при 0-1 щеше да е същото? На какво основание смяташ, че за 35 минути не бихме ви вкарали два гола и да победим?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 20 дек 2013 19:40

Човек ако слуша чорбарите ще каже, че играят ебати междугалактическия футбол, направо да се чуди човек защо са на 4то място. Единственото логично обяснение Цска да не е на първо място са външни намеси. Я на синия октопод, я на синьото БФС, я на продажната свирка на Флайшер, я на засадата на Бабангида, я на Бойко Борисов, я на някоя друга директива.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 20 дек 2013 19:40

sin4ec написа:
delqnski47 написа:

Ако си вкара дузпата, обаче! В много акота влизате и то безсмислени...Ако някой от Байерн в онзи финал беше полежал една минута, Ман Ю нямаше да са шампиони, обаче са!Би ли ни казал на какво основание твърдиш, че евентуалната дадена ви дузпа би била реализирана. И смяташ ли, че поведението на Левски при 0-1 щеше да е същото? На какво основание смяташ, че за 35 минути не бихме ви вкарали два гола и да победим?

Защото 250 минути преди това нямахте точен удар.

Върни се в “ЦСКА”