Udoji90 написа:Голям майтап! В ШЛ и първенството с титулярите губя, а вчера за Купата с резервите съм бил.И при мене почнаха да намаляват парите.
На мен пък от 0-2, накрая са ми направили 2-2 за купата, че и по-силен противник като единици...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Udoji90 написа:Голям майтап! В ШЛ и първенството с титулярите губя, а вчера за Купата с резервите съм бил.И при мене почнаха да намаляват парите.
Rivaldo10 написа:Udoji90 написа:Голям майтап! В ШЛ и първенството с титулярите губя, а вчера за Купата с резервите съм бил.И при мене почнаха да намаляват парите.
На мен пък от 0-2, накрая са ми направили 2-2 за купата, че и по-силен противник като единици...
Rivaldo10 написа:Моите половината са сутринта 10-12 часа и половината 01-03 нощес...
Los Che написа:Тю, снощи голяма издънка! Преди кръга бях ПЪРВИ с 2т. преднина пред втория / едно нахакано английско денди/. Неговия мач бе рано следобед като гост, аз разбира се давам пълна подкрепа на съперника му , 1:1 до края, 1:2 в последните минути и ме изпревари с точица.
Моя мач от 20:45. Викам си свършва Valencia - Razan и на полувремето ще се оправя. Но явно истинския мач е почнал по-късно и малко продължение. Свърши мача по ТV и гледам - мача на РС -то в края 1:1 онзи останал с 9 души / 2 ч.к./ моя нападател се контузил , леко слава Богу. Докато направя смени и да вкарам нападател мача свърши.
Сега сме с равни точки с англето , но той е първи с по-добра г.р.
Остават 2 мача ще се опитам да стопя преднината му от 6 гола с трима нападатели - титуляри.
Ако загубя двете срещи пак съм втори.
Los Che написа:Този сезон при мен се развива точно като Примера дивизион.
Имаме един мега галактически отбор Remakable FC , който е насъбрал играчи за 191М и разполага със стадион за 163 500 зрители.13 мача = 12 победи +1 равен 39:10
Втори е ОТБОРА с много добри играчи , прекрасна публика и много добър и супер скроменмениджър - "Марица"Крум.
Третите Leñeros ( Компостела ) се опитват да се държат на нивото на лидерите, но им е трудно,труднооооооо...
след тях всички са с изравнени сили ХІV кръг а вече четвъртия е на 14т. от първия.
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта