ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: ЦСКА - Зимна селекция, подготвка и трансфери - 2013/2014

Мнениеот Teo » 20 дек 2013 16:23

daniel875 написа:Стоев не ставал, а? Вижте какво направи в Разград ;) Това е треньор, а не останалите, които само се мислят за такива.

Дани... Стоев не става чеп за зеле от него.. аз където нямам тапия за треньор с парите на братята и аз мога да правя футбол... не го давай за пример тоя повече.

По темата с треньора, че гледам сте я налазили: Стойчо ни е хванал след ликвидацията, ще му търсим сметка чак като завърши сезона! Защото като ЦСКА умираше в буквалния смисъл на думата, точно Стойчо и Сашетата дойдоха да спасяват клуба. Без много говорене сега, нека си направи подготовката като хората, да може да привлече поне няколко що годе добри попълнения за без пари и да почнем мачовете от А група със същия треньор!!!!! Не винаги по-добрия на терена побеждава, затова футбола е магия :)

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 20 дек 2013 17:12

Teo написа:
daniel875 написа:Стоев не ставал, а? Вижте какво направи в Разград ;) Това е треньор, а не останалите, които само се мислят за такива.

Дани... Стоев не става чеп за зеле от него.. аз където нямам тапия за треньор с парите на братята и аз мога да правя футбол... не го давай за пример тоя повече.

По темата с треньора, че гледам сте я налазили: Стойчо ни е хванал след ликвидацията, ще му търсим сметка чак като завърши сезона! Защото като ЦСКА умираше в буквалния смисъл на думата, точно Стойчо и Сашетата дойдоха да спасяват клуба. Без много говорене сега, нека си направи подготовката като хората, да може да привлече поне няколко що годе добри попълнения за без пари и да почнем мачовете от А група със същия треньор!!!!! Не винаги по-добрия на терена побеждава, затова футбола е магия :)

Дани, можеш да говориш на другиго :x Май забрави, че съм доста по - голям от теб ;) Най - големият майтап е, че днес Йовов и Здравков ги изкарват герой, а всъщност те свършиха нещо, което им е задължение. Това се отнася и за другата страна. Когато не можеш да победиш големия съперник, значи не струваш.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 дек 2013 17:41

Teo написа:

Кога беше ликвидацията, че не си спомням?
ЦСКА си имаше лиценз за А група. Титаните и Лупи си изиграха поредният кадрил, а вие се хванахте на въдицата. То така се купува фирма със задължения, само след два дена преговори.

Иначе по темата бих ви препоръчал да си отворите предната такава и да си прочетете славословията към тези, които сега така сръчно плюете.
Доколкото четох, а и чета, пари за селекция няма и пак ще се разчита на свободни агенти, което отново ще е селекция от Ю туб, защото не ми се вижда реално да гледаш свободен агент в игрова ситуация, в реално време :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 20 дек 2013 17:46

Кашчей, направи един анализ на мача. Направи един анализ на мачовете на ЦСКА до момента, на кое място се намира отбора спрямо конкуренцията, каква е конкуренцията, с какво разполага и с какво не, спрямо ЦСКА.
Наслушахме се на това как всички, които не са фенове на ЦСКА са разбрали за поредния зъл план на Лупи, само хората дето ги боли за клуба не успели да разгадаят адския замисъл...

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 20 дек 2013 18:14

Няма да ме чуете повече да говоря против Стойчо или някой друг ръководен фактор, но не искам ако след време това, което аз и още няколко наши фена от друга фракция казваме стане реалност, да питате къде са били еди кой си и т.н., спали ли са, срали ли са и не са ли видяли какво се случва в Клуба. 2012 година същото стана, дойде Стойчо, направи 4-5 победи и всички казахте да оставим отбора на мира (протестите срещу Титан), за да работи на спокойствие, ок оставихме го и накрая какво - продадена титла от пернишките боклуци, отпадане от Мура и ново гонене на футболисти, които не бяха виновни с нищо, след това последваха трансфери на килограм от Локо Пловдив. Не казвам, че за състоянието на отбора и това, че е пълен с печки са виновни Томов, Тодоров и т.н., но като няма пари поне да подпишат договора с Чакмаков и "ЦСКА Завинаги" за ремонт на Панчарево, а не да лъжат, че има пари и бъдещ инвеститор, защото ако нямаме база, където да се подготвя тоя отбор, качествени треньори в ДЮШ и добри условия, като цяло нищо няма да се получи. А милионите фенове на ЦСКА ги видяхме, преди ви беше оправдание Титан, сега тях ги няма и пак сме си обичайните заподозрени на стадиона срещу по-малките отбори.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 20 дек 2013 18:23

Червени_шампиони написа:Няма да ме чуете повече да говоря против Стойчо или някой друг ръководен фактор, но не искам ако след време това, което аз и още няколко наши фена от друга фракция казваме стане реалност, да питате къде са били еди кой си и т.н., спали ли са, срали ли са и не са ли видяли какво се случва в Клуба. 2012 година същото стана, дойде Стойчо, направи 4-5 победи и всички казахте да оставим отбора на мира (протестите срещу Титан), за да работи на спокойствие, ок оставихме го и накрая какво - продадена титла от пернишките боклуци, отпадане от Мура и ново гонене на футболисти, които не бяха виновни с нищо, след това последваха трансфери на килограм от Локо Пловдив. Не казвам, че за състоянието на отбора и това, че е пълен с печки са виновни Томов, Тодоров и т.н., но като няма пари поне да подпишат договора с Чакмаков и "ЦСКА Завинаги" за ремонт на Панчарево, а не да лъжат, че има пари и бъдещ инвеститор, защото ако нямаме база, където да се подготвя тоя отбор, качествени треньори в ДЮШ и добри условия, като цяло нищо няма да се получи. А милионите фенове на ЦСКА ги видяхме, преди ви беше оправдание Титан, сега тях ги няма и пак сме си обичайните заподозрени на стадиона срещу по-малките отбори.

Аз също съм от критиците на Стойчо, но така или иначе, полусезона свърши, нека да спрем с критиката и да изчакаме да мине нова година, да си направи попълненията в състава и да видим резултата. Давам си време за търпение до 3-4 мач след подновяване на първенството, дано да ме спечели в тях
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 20 дек 2013 18:30

donDiego написа:
Червени_шампиони написа:Няма да ме чуете повече да говоря против Стойчо или някой друг ръководен фактор, но не искам ако след време това, което аз и още няколко наши фена от друга фракция казваме стане реалност, да питате къде са били еди кой си и т.н., спали ли са, срали ли са и не са ли видяли какво се случва в Клуба. 2012 година същото стана, дойде Стойчо, направи 4-5 победи и всички казахте да оставим отбора на мира (протестите срещу Титан), за да работи на спокойствие, ок оставихме го и накрая какво - продадена титла от пернишките боклуци, отпадане от Мура и ново гонене на футболисти, които не бяха виновни с нищо, след това последваха трансфери на килограм от Локо Пловдив. Не казвам, че за състоянието на отбора и това, че е пълен с печки са виновни Томов, Тодоров и т.н., но като няма пари поне да подпишат договора с Чакмаков и "ЦСКА Завинаги" за ремонт на Панчарево, а не да лъжат, че има пари и бъдещ инвеститор, защото ако нямаме база, където да се подготвя тоя отбор, качествени треньори в ДЮШ и добри условия, като цяло нищо няма да се получи. А милионите фенове на ЦСКА ги видяхме, преди ви беше оправдание Титан, сега тях ги няма и пак сме си обичайните заподозрени на стадиона срещу по-малките отбори.

Аз също съм от критиците на Стойчо, но така или иначе, полусезона свърши, нека да спрем с критиката и да изчакаме да мине нова година, да си направи попълненията в състава и да видим резултата. Давам си време за търпение до 3-4 мач след подновяване на първенството, дано да ме спечели в тях

Такава трябва да е линията на отношенията ни с ръководството и по-скоро треньорите към днешна дата. Радвам се, че го долавяте, въпреки личните ви възприятия. Положението е много драматично в нашия клуб, но трябва да запазим самообладание. Най-лесно е да стоварим гнева си, най-трудно е да помогнем и да запазим спокойствие. Такива са дните. Аз също имам едно на ум. Преди писах. Обясних мотивите си. Някои колеги от форума са ги прочели на 100% и ми знаят мнението, НО сме длъжни да бъдем идея по-търпеливи, пък на пролет ще си проличи, дали и кой е проявил толеранс и разбиране - фенове към треньори+ръководство и обратно в двете посоки, или само в едната - независимо коя.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 20 дек 2013 18:44

Всичко си зависи от него, ако пак напълни отбора с португалските ментета и негри на килограм е ясен и вторият полусезон. Има много добри играчи, които стават свободни агенти от 1-ви януари или от 30.06.2014 с които може да се подпише предварителен договор и да се готвим направо за следващия сезон, но едва ли ще ги видим с екипа на ЦСКА.

Аласан Н'Дайе - договор с Локо Пловдив до 30.6.2014
дефанзивен/централен халф
23 години

Диего Фераресо - договор до 30.6.2014
ляв бек, ляво крило
21 години

Иван Стоянов - договор до 30.6.2014
дясно крило, нападател
30 години

Давид Каядо - договор до 30.6.2014
дясно крило
26 години

Момчил Цветанов - договор до 30.6.2014
ляво крило
23 години

Станислав Костов - договор до 30.6.2014
нападател
22 години

Голмайстора на Вилем II в Еерсте дивизи Рууд Бойманс (24 години) е с 15 гола и 3 асистенции в 21 срещи също става свободен агент от 30.06.2014, Лудогорец взеха от там Мисиджан, а не мисля, че ЦСКА е по зле, като клуб от Лудогорец, като изключим финансовите проблеми, но щом може за инвалиди като Сидибе и Хауърд да се дават по 25 000 лева заплата, значи може и за доказан голмайстор, който не е само с един добър сезон зад гърба си. Оценяван е на 800 000 евро.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/ruud-boymans/profil/spieler_63469.html
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!

На линия
CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 20 дек 2013 18:47

Как да се прояви толеранс и разбиране, като методите и начина на работа са едни и същи :?:

''Само глупакът прави един и същ експеримент, с едни и същи материали и рецепти, но очаква различен резултат накрая'' :idea:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 20 дек 2013 19:04

Изображение

Васил Попов, Юлиян Юлиянов, Божилов - под наем
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “ЦСКА”