ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Red Warrior
- Контакти:
Re: ЦСКА - Зимна селекция, подготвка и трансфери - 2013/2014
Абсолютно подкрепям Стойчо в решението му да изгони седмината. Даже бих прибавил португалците и Фо-Поре. ЦСКА не е благотворително дружество да храни некадърници. Някои цесекари припяват на телюгите да махат Стойчо, без да си задават въпроса защо тези от Сухата река го плюят. Стойчо без пари и с 6-ма футболисти почна сезона и изгради най-силната защита в "А" група, на която ония с кремълските спонсори и подготовки в Австрия гол не могат да вкарат. До вчера някои хора бяха фенове на ЦСКА Радомир, а днес вече са недоволни от работата на Стойчо. Трябва да имаш по-дълга памет от последното ти ходене до тоалетната за да правиш сравнения.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Red Warrior написа:Абсолютно подкрепям Стойчо в решението му да изгони седмината. Даже бих прибавил португалците и Фо-Поре. ЦСКА не е благотворително дружество да храни некадърници. Някои цесекари припяват на телюгите да махат Стойчо, без да си задават въпроса защо тези от Сухата река го плюят. Стойчо без пари и с 6-ма футболисти почна сезона и изгради най-силната защита в "А" група, на която ония с кремълските спонсори и подготовки в Австрия гол не могат да вкарат. До вчера някои хора бяха фенове на ЦСКА Радомир, а днес вече са недоволни от работата на Стойчо. Трябва да имаш по-дълга памет от последното ти ходене до тоалетната за да правиш сравнения.
Младежо, от Паро и Пената много повече съм респектиран в миналото, отколкото от някой си Стойчо Младенов. Беше голям футболист, но като треньор не струва.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Червени_шампиони написа:Като ти е писнало ме добавяш във врагове и си решаваш проблемите. Фен клуб тройчо
Как да има школа след като се дават стотици хиляди левове за бездарни чужденци. Някой да пита Стойчо, Томов и Тодоров защо е отказана помощ от ЦСКА Завинаги след като са предложили да ремонтират и Панчарево.
А и да ти кажа, че стойчо съм го защитавал до преди две седмици и пред хора (които са против него още от лятото), от които ти и други фенове на ЦСКА ви е страх и ги пребивате редовно по форумите. Ако играехме добре и имаше прогрес в играта ни, нямаше да съм против него, или да побеждаваме с грозна игра, но в момента случая е такъв, че нито играем хубаво, нито побеждаваме водещите отбори.
Не ме интересува. Аз си имам принципи - ще защитавам хората, които са се нагърбили с ЦСКА след ерата Титан и ликвидацията.
Ти днес защитаваш, утре плюеш... Ти не знаеш какво искаш. Ако не ни бяха отстранили сините въшки ти днес нямаше да пишеш във форума.
- Red Warrior
- Контакти:
daniel875 написа:Red Warrior написа:Абсолютно подкрепям Стойчо в решението му да изгони седмината. Даже бих прибавил португалците и Фо-Поре. ЦСКА не е благотворително дружество да храни некадърници. Някои цесекари припяват на телюгите да махат Стойчо, без да си задават въпроса защо тези от Сухата река го плюят. Стойчо без пари и с 6-ма футболисти почна сезона и изгради най-силната защита в "А" група, на която ония с кремълските спонсори и подготовки в Австрия гол не могат да вкарат. До вчера някои хора бяха фенове на ЦСКА Радомир, а днес вече са недоволни от работата на Стойчо. Трябва да имаш по-дълга памет от последното ти ходене до тоалетната за да правиш сравнения.
Младежо, от Паро и Пената много повече съм респектиран в миналото, отколкото от някой си Стойчо Младенов. Беше голям футболист, но като треньор не струва.
Паро и Пената вече са в пенсионна възраст. Мето Деянов има треньорски опит колкото имам и аз. Стойчо Младенов е най-добрият български треньор, но от хора, които три пъти ходят на зъболекар, който им вади здрав зъб и отиват при него за четвърти - не очаквам нищо смислено.
Съгласен съм със Стойчо да изгони тези футболисти но за юношите не им знам качествата на тези двама футболисти но не трябва да се мажат толкова лесно.Марсиньо трябва да се продаде от доста време не игра на ниво от 2,3 ниво на Бразилия може да се намерят по-добри от него.От нашето първенство ми харесва 3-ма нападатели Джордан,Безяк и Бакари за първите двама е невъзможно да ги вземем за Бакари може и да го вземем но ще трудно и е по-добре да се вземе някой от чужбина.
- Red Warrior
- Контакти:
matador написа:Съгласен съм със Стойчо да изгони тези футболисти но за юношите не им знам качествата на тези двама футболисти но не трябва да се мажат толкова лесно.Марсиньо трябва да се продаде от доста време не игра на ниво от 2,3 ниво на Бразилия може да се намерят по-добри от него.От нашето първенство ми харесва 3-ма нападатели Джордан,Безяк и Бакари за първите двама е невъзможно да ги вземем за Бакари може и да го вземем но ще трудно и е по-добре да се вземе някой от чужбина.
Тези юноши съм ги гледал в контролни мачове и ми е идвало да влезна на терена и да ги хвана за гушите. Препоръчвам ти да им следиш кариерите оттук нататък. Аз не си спомням случай, в който Стойчо е изгонил футболист и да е станало нещо от него. Преотстъпвал е талантливи юноши да трупат опит като Иван Иванов, но това не е гонене. Тогава при наличието в ЦСКА на Вальо Илиев и Тунчев това беше най-доброто за него. За мен по-скандално беше преотстъпването на Сашо Тонев на Сливен, което направи Любо, понеже тогава нямахме толкова класни футболисти на този пост. Гледайте реално на нещата хора. Нека направим НАЙ-ПОСЛЕ една нормална подготовка без драми и боклукчийски изпълнения, да се пуснат акциите, да намерим собственик и генерален спонсор, да направим една селекция с ПАРИ и после му търсете кусурите на Стойчо.
Red Warrior написа:daniel875 написа:Red Warrior написа:Абсолютно подкрепям Стойчо в решението му да изгони седмината. Даже бих прибавил португалците и Фо-Поре. ЦСКА не е благотворително дружество да храни некадърници. Някои цесекари припяват на телюгите да махат Стойчо, без да си задават въпроса защо тези от Сухата река го плюят. Стойчо без пари и с 6-ма футболисти почна сезона и изгради най-силната защита в "А" група, на която ония с кремълските спонсори и подготовки в Австрия гол не могат да вкарат. До вчера някои хора бяха фенове на ЦСКА Радомир, а днес вече са недоволни от работата на Стойчо. Трябва да имаш по-дълга памет от последното ти ходене до тоалетната за да правиш сравнения.
Паро и Пената вече са в пенсионна възраст. Мето Деянов има треньорски опит колкото имам и аз. Стойчо Младенов е най-добрият български треньор, но от хора, които три пъти ходят на зъболекар, който им вади здрав зъб и отиват при него за четвърти - не очаквам нищо смислено.
Като е най - добрият български треньор, защо Стоилов постигна повече от него, при това с много по - слаби футболисти? Значи, колкото и да ми е противен Мъри заради простотиите му, изречени по Вуцов, а и не само, е по - добър от Младенов. Фактите трудно можеш да ги обориш. Късмет, но не е само късмет, ако ги сравняваш само двамата. Виж, вече Стоев е по - добър от Стоилов, несравнимо повече от него.
Лесно от слаби играчи можеш да сглобиш отбор, но треньорът на "Лудогорец" има изключителни за нашите стандарти състезатели и успява да ги сплоти, сякаш че е дел Боске.
Последна промяна от daniel875 на 20 дек 2013 16:03, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
Red Warrior написа:matador написа:Съгласен съм със Стойчо да изгони тези футболисти но за юношите не им знам качествата на тези двама футболисти но не трябва да се мажат толкова лесно.Марсиньо трябва да се продаде от доста време не игра на ниво от 2,3 ниво на Бразилия може да се намерят по-добри от него.От нашето първенство ми харесва 3-ма нападатели Джордан,Безяк и Бакари за първите двама е невъзможно да ги вземем за Бакари може и да го вземем но ще трудно и е по-добре да се вземе някой от чужбина.
Тези юноши съм ги гледал в контролни мачове и ми е идвало да влезна на терена и да ги хвана за гушите. Препоръчвам ти да им следиш кариерите оттук нататък. Аз не си спомням случай, в който Стойчо е изгонил футболист и да е станало нещо от него. Преотстъпвал е талантливи юноши да трупат опит като Иван Иванов, но това не е гонене. Тогава при наличието в ЦСКА на Вальо Илиев и Тунчев това беше най-доброто за него. За мен по-скандално беше преотстъпването на Сашо Тонев на Сливен, което направи Любо, понеже тогава нямахме толкова класни футболисти на този пост. Гледайте реално на нещата хора. Нека направим НАЙ-ПОСЛЕ една нормална подготовка без драми и боклукчийски изпълнения, да се пуснат акциите, да намерим собственик и генерален спонсор, да направим една селекция с ПАРИ и после му търсете кусурите на Стойчо.
Забрави да допълниш в желанията си-и да докарат целия отбор на Реал Мадрид.
Стоев не ставал, а? Вижте какво направи в Разград
Това е треньор, а не останалите, които само се мислят за такива.

- Red Warrior
- Контакти:
daniel875 написа:Red Warrior написа:daniel875 написа:Red Warrior написа:Абсолютно подкрепям Стойчо в решението му да изгони седмината. Даже бих прибавил португалците и Фо-Поре. ЦСКА не е благотворително дружество да храни некадърници. Някои цесекари припяват на телюгите да махат Стойчо, без да си задават въпроса защо тези от Сухата река го плюят. Стойчо без пари и с 6-ма футболисти почна сезона и изгради най-силната защита в "А" група, на която ония с кремълските спонсори и подготовки в Австрия гол не могат да вкарат. До вчера някои хора бяха фенове на ЦСКА Радомир, а днес вече са недоволни от работата на Стойчо. Трябва да имаш по-дълга памет от последното ти ходене до тоалетната за да правиш сравнения.
Като е най - добрият български треньор, защо Стоилов постигна повече от него, при това с много по - слаби футболисти? Значи, колкото и да ми е противен Мъри заради простотиите му, изречени по Вуцов, а и не само, е по - добър от Младенов. Фактите трудно можеш да ги обориш. Късмет, но не е само късмет, ако ги сравняваш само двамата. Виж, вече Стоев е по - добър от Стоилов, несравнимо повече от него.
Лесно от слаби играчи можеш да сглобиш отбор, но треньорът на "Лудогорец" има изключителни за нашите стандарти състезатели и успява да ги сплоти, сякаш че е дел Боске.
Какво е постигнал Мъри? 7-мо място с целия финансов ресурс на Цецу Василев, или разбиването с 16-точки разлика на дрийм тийма му от Стойчо през 2008 година?