ТРЯБВА ДА НАПУСНАТ: Пламен Димов, Йордан Милиев, Димитър Везалов, Илиан Йорданов, + един измежду Генков и Маркиев, като аз лично предпочитам Генков да остане, но явно треньорите напоследък предпочитат Макриев.
ТРЯБВА ДА СЕ ПРИВЛЕКАТ: защитник, ляв бек, нападател и крило. (надявам се и Стефан Велев да се завърне благополучно в стартовите 11)
Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- tzvetan_tee
- Контакти:
Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....
ТРЯБВА ДА НАПУСНАТ: Пламен Димов, Йордан Милиев, Димитър Везалов, Илиан Йорданов, + един измежду Генков и Маркиев, като аз лично предпочитам Генков да остане, но явно треньорите напоследък предпочитат Макриев.
ТРЯБВА ДА СЕ ПРИВЛЕКАТ: защитник, ляв бек, нападател и крило. (надявам се и Стефан Велев да се завърне благополучно в стартовите 11) Напълно съм съгласен но бих добавил НОВ ТРЕНьОР -задължително и плеймейкър .
ТРЯБВА ДА СЕ ПРИВЛЕКАТ: защитник, ляв бек, нападател и крило. (надявам се и Стефан Велев да се завърне благополучно в стартовите 11) Напълно съм съгласен но бих добавил НОВ ТРЕНьОР -задължително и плеймейкър .
Няма толкова слаб футболист като Бру.Гледах дузпите и той я би най-слабо от всички.Направо се чудя как са го взели в Левски.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Не знам,аз все още съм раздвоен за Тони Здравков.Вдигна отбора на крака,но май се повтаря историята със Ники Митов.Но пък с тези играчи които разполага,да биеш Ботев,Лудогорец,Литекс и да отстраниш цска за купата не е малко.Тука идва въпроса дали тия победи не са само на мускули и има ли нещо футболно в отбора.Да мине подготовката,да видим някоя друга контрола и ще се разбере.
Колкото до играчите .. Старокин трябва да си седи в халфовата линия.Последно време е най-добрия ни играч заедно с Владо.Това означава,че ни трябва един ляв бек.В защита си мисля,че един защитник нов би ни свършил работа.Имаме Димов и Перес там.Първия играе много стабилно последно време а се вижда,че и в Перез има качества,просто трябва да се налага една централна двойка за да се сработят.Атакуващ халф също,ще ни трябва.Не мисля,че Антонио би поел цялата отговорност да изиграе цял полусезон титуляр и да връзва играта напред.Имаме и Иванов,но той е вече на възраст.И може би един нападател трябва да вземем и един измежду Макриев или Генков да бъде освободен.Може и Вутов да се пробва като ''фалшива деветка'',но все още няма физиката
Колкото до играчите .. Старокин трябва да си седи в халфовата линия.Последно време е най-добрия ни играч заедно с Владо.Това означава,че ни трябва един ляв бек.В защита си мисля,че един защитник нов би ни свършил работа.Имаме Димов и Перес там.Първия играе много стабилно последно време а се вижда,че и в Перез има качества,просто трябва да се налага една централна двойка за да се сработят.Атакуващ халф също,ще ни трябва.Не мисля,че Антонио би поел цялата отговорност да изиграе цял полусезон титуляр и да връзва играта напред.Имаме и Иванов,но той е вече на възраст.И може би един нападател трябва да вземем и един измежду Макриев или Генков да бъде освободен.Може и Вутов да се пробва като ''фалшива деветка'',но все още няма физиката
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
Да се махат : Пламен Димов,Милиев,Везалов,Йорданов,един измежду Генков и Макриев и Йорданов
Да дойдат : защитници(ако може
три броя-два централни и един ляв бек),Нападател задължително,и едно крило.
Да дойдат : защитници(ако може

-
- Контакти:
Ако продадем Гаджев ни трябва заместник, Веле може да е такъв, но не знам кога ще се оправи и в каква форма ще е, ляв бек е задължителен за да може Старокин да си мине халф, където му е силата. Качествен централен нападател, като един от двамата Генков/Макриев може да му остане за резерва, аз лично предпочитам Генков, но и Макриев става за специфични ситуации (например мачове като този в Разград). Централен защитник, но само ако е класен, нови Милиевци и подобни не ни трябват. Д. Димов се ставя отлично в тази зона, а Перез може да е първи избор от резервната скамейка, и дори титуляр когато се налага. В общи лини е това, може би 1-2 български играчи (като Антон Огнянов и Росен Колев) за дълбочина на състава.
- Levskar_90
Незабавно трябва да напуснат следните:
Пламен Димов
Милиев
Везалов
Бру
Йорданов
Генков
Макриев
Блажевич
Пълътъ(Ангелов)
9 човека само.
Да се привлекат:
Тоя път да внимават, да не вземат пак някакви некадърници и после да се чудят как да ги разкарат.
Пламен Димов
Милиев
Везалов
Бру
Йорданов
Генков
Макриев
Блажевич
Пълътъ(Ангелов)
9 човека само.
Да се привлекат:
Тоя път да внимават, да не вземат пак някакви некадърници и после да се чудят как да ги разкарат.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
Разбирам желанието на някои от вас тук да изгоним 7-8-9 човека, но нека бъдем реалисти - все някой трябва да ги замести тези хора, а ние пари за трансфери няма да извадим. А качествени свободни агенти по това време на година няма много. Сранно ми е, че нашите се ориентират към европейския пазар вместо към латиноамериканския - при латиносите стандарта е договорите да изтичат в края на годината, а не през юни, заради формата на първенството им (съответно там би било по-реалистично да се намери читав свободен агент).
Иначе за лятото има някои много примамливи варианти за нас. Не знам дали си спомняте, но в началото на тази година се напъвахме за един чех - Мартин Латка. В крайна сметка обаче получи предложение от Бундеслигата и го изпуснахме. Сега обаче отборът му изпадна и договорът му, който изтича в края на сезона едва ли ще бъде подновен. Ако този път успеем да го вземем, ще съм на седмото небе - този защитник може да ни реши много от проблемите. Отделно има още един негов съотборник, пак централен защитник, на който договорът също изтича лятото - Стелиос Малезас. Тези двамата са обиграна двойка, нашите спокойно могат да се отърват от Милиев, Везалов, Перес, Ангелов, Пл. Димов и без никакъв проблем да покрият заплатите на тези двамката.
Има и едно крилце във Франция (изглежда имаме някакъв афинитет към там, защото доста хора докарахме последните сезони). Играе в Нанси - миналия сезон изпаднаха във Втора Лига, а ми изглежда, че нямат особени шансове за промоция в Лига 1 този сезон. Крилцето го купиха докато бяха в Лига 1 за 2.5 милиона еврака, но договорът му изтича това лято. Бенджамин Моуканджо се казва момчето. Разбира се този трансфер нямам идея до колко е възможен, но ако бях на мястото на нашите бих направил всичко възможно да го взема - свободен агент с такива качества, играещ във втори ешалон на което и да е класиране е супер находка. Би било логично да е склонен да премине в отбор играещ в ЕКТ редовно.
Иначе за лятото има някои много примамливи варианти за нас. Не знам дали си спомняте, но в началото на тази година се напъвахме за един чех - Мартин Латка. В крайна сметка обаче получи предложение от Бундеслигата и го изпуснахме. Сега обаче отборът му изпадна и договорът му, който изтича в края на сезона едва ли ще бъде подновен. Ако този път успеем да го вземем, ще съм на седмото небе - този защитник може да ни реши много от проблемите. Отделно има още един негов съотборник, пак централен защитник, на който договорът също изтича лятото - Стелиос Малезас. Тези двамата са обиграна двойка, нашите спокойно могат да се отърват от Милиев, Везалов, Перес, Ангелов, Пл. Димов и без никакъв проблем да покрият заплатите на тези двамката.
Има и едно крилце във Франция (изглежда имаме някакъв афинитет към там, защото доста хора докарахме последните сезони). Играе в Нанси - миналия сезон изпаднаха във Втора Лига, а ми изглежда, че нямат особени шансове за промоция в Лига 1 този сезон. Крилцето го купиха докато бяха в Лига 1 за 2.5 милиона еврака, но договорът му изтича това лято. Бенджамин Моуканджо се казва момчето. Разбира се този трансфер нямам идея до колко е възможен, но ако бях на мястото на нашите бих направил всичко възможно да го взема - свободен агент с такива качества, играещ във втори ешалон на което и да е класиране е супер находка. Би било логично да е склонен да премине в отбор играещ в ЕКТ редовно.
Нападатели лоши/добри си остават Генков и Макриев и нов на този пост няма да бъде привличан.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
- Levskar_90
BadBoy написа:Нападатели лоши/добри си остават Генков и Макриев и нов на този пост няма да бъде привличан.
Гледай си Ловеч, недей дава акъл тука.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА