RedeviL написа:Udoji90 написа:Чак да боли - не, но има за какво да ни е яд. За дузпата няма да говоря - аз още вчера си изразих мнението, че нещото, за което най-много съжалявам, са пропуските.
Абсолютно! Вчера написах, че като не вкараш, ще ти вкарат, па макар и да не получихме гол съдбата си каза думата и ни наказа за пропуските, които направихме в хода на мача! И все пак всяко зло за добро!

Според мен вчера имахме дори повече положения, отколкото при победата за първенството. Относно дузпата, ОК, нека я даде, да видим дали ще я вкараме, да видим после дали щеше да се стигне до ситуацията с тяхната дузпа, дали междувременно нямаше да се случи друга дузпа в тяхна посока примерно или пък да ни обърнат (ако си вкараме дузпата), или пък пак да им вкараме 3 безответни... Много гадаене пада какво е щяло да се случи, ако еди-какво си е станало. Такива несигурни и неясни неща много мразя да ги коментирам, затова избягвам повечето пъти. Не казвам разбира се, че не трябваше да се свири ръката на Макриев. Просто ако трябва да търсим виновник за загубата, то в мнооооого по-голяма степен натежават пропуските, отколкото съдийските отсъждания. (То е ясно, че и при гол в някоя от тези ситуации пак не е сигурно как ще се развият нещата нататък, ама то не бяха 1-2 ситуации, а около половин дузина - 2 от тях да вкараме, пък после нещата само на теория не са ясни - на практика си продължавахме сигурно.) Виж, имало е мачове, които се обръщат с краката нагоре от едно съдийско отсъждане (примерно Швеция 5-0 България на ЕП 2004, когато тотално ги надигравахме първите 50-60 мин. и при 1-0 Майк Райли не даде нарисуван втори жълт на Линдерот за борчески похват срещу М. Петров) и определено вината може да се хвърли върху рефера. В конкретния случай пропуснатата победа се дължи повече на пропилените ситуации. Лишиха ни от една такава, но от други 6-7 (някои от тях дори по-чисти) не ни лишиха (нямаше как да ни лишат странични фактори), а не се възползвахме - това имам предвид. Пак казвам - не защитавам съдията. Даже вчера много ми се развали мнението за него, след като досега ми беше правил добро впечатление. Няма да е странно да го накажат - ако не за дузпите, то за един тон спестени жълти картони (недоумявам как нямаше изгонен играч - та то имаше някои за 3 жълти картона). Просто гледам да прехвърля фокуса на критиката върху играчите, а не върху съдиите. Пък и Пл. Илиев си изигра голям мач - не може да му го отречем.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...