ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: ЦСКА - Зимна селекция, подготвка и трансфери - 2013/2014

Мнениеот vaskonti » 20 дек 2013 13:06

Егоизмът сам по себе си не е лошо качество, стига да има покритие. Вижте най-големия егоист в съвременния футбол - Ариен Робен. Не, че очаквам този Силва да е един втори Робен, просто не е добре да се подхожда с предубеждение.
Иначе, според мен, поне Хауърд беше добър играч, но е ясно, че той дойде тук само за да влезе в някаква прилична форма, след което да отиде някъде да взима големи пари.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 20 дек 2013 13:09

Ако сменим Тройчо и за Лига Европа ще се класираме.
Искам отговорите от защитниците на селяка от Плоски: защо са изгонени Николай Дюлгеров, Христо Мартински (ДЮШ), Иво Райков след като не им е даден шанс? Дюлгеров в малкото мачове, в които игра началото на сезона показа, че с нищо не е по лош от Тошко Янчев, дори е по полезен от него, защото играе на 110% в мачовете. Мартински в контролите също не се представи лошо, за Райков не мога да говоря, но и на него не му беше даден шанс.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 20 дек 2013 13:10

vaskonti написа:Егоизмът сам по себе си не е лошо качество, стига да има покритие. Вижте най-големия егоист в съвременния футбол - Ариен Робен. Не, че очаквам този Силва да е един втори Робен, просто не е добре да се подхожда с предубеждение.
Иначе, според мен, поне Хауърд беше добър играч, но е ясно, че той дойде тук само за да влезе в някаква прилична форма, след което да отиде някъде да взима големи пари.

Васко, Хауърд е трагичен. Стига ми това, което видях срещу Нефтохимик. Ако не играеше в ЦСКА, щях да умра от смях, докато го гледам.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 20 дек 2013 13:13

Червени_шампиони написа:Ако сменим Тройчо и за Лига Европа ще се класираме.
Искам отговорите от защитниците на селяка от Плоски: защо са изгонени Николай Дюлгеров, Христо Мартински (ДЮШ), Иво Райков след като не им е даден шанс? Дюлгеров в малкото мачове, в които игра началото на сезона показа, че с нищо не е по лош от Тошко Янчев, дори е по полезен от него, защото играе на 110% в мачовете. Мартински в контролите също не се представи лошо, за Райков не мога да говоря, но и на него не му беше даден шанс.

Дюлгеров, големият футболист, който не се задържа в нито един тим досега? За Мартински и Райков ти беше отговорено вече. Ако искаш се запиши в школата на Левски и искай да ти дадат шанс там.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 20 дек 2013 13:19

Ебати деградиралите типове сте тука. Това, че е изгонен го прави лош футболист ли? Аз в ЦСКА не съм го видял да играе по зле от сегашните ни деф. халфове, само Чочев е по-добре от него. Чакаме следващият мангал на тройчо от Плоски, който ще бъде изгонен след 6 месеца, ще ни съди и всичко отначало. Беше си прав Паро какво говно имаме в клуба...нека си учи синчето, да са живи и здрави, че не се знае докога.

Симитлията що не изгони и синчето си, което на 30 години още е хванал баща си за колана. 5000 лева заплата да редиш конуси и да носиш потници, къде мога да се уредя и аз на такава работа, даже предлагам към изброените за същите пари и тревата да кося.
Последна промяна от Червени_шампиони на 20 дек 2013 13:21, променено общо 1 път.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 20 дек 2013 13:21

Червени_шампиони написа:[offtopic]Ебати деградиралите типове сте тука. Това, че е изгонен го прави лош футболист ли? Аз в ЦСКА не съм го видял да играе по зле от сегашните ни деф. халфове, само Чочев е по-добре от него. Чакаме следващият мангал на тройчо от Плоски, който ще бъде изгонен след 6 месеца, ще ни съди и всичко отначало. Беше си прав Паро какво говно имаме в клуба...нека си учи синчето, да са живи и здрави, че не се знае докога.[/offtopic]

Мери си приказките.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 20 дек 2013 13:25

За кое да си ги меря? За деградиралите - ок, но да си мълча пред всичко случващо се с ЦСКА заради интересите на един некадърник още не мисля, че се е родил човека, който ще ми забрани да си изразявам мнението, колкото и различно да е то.

ЦСКА срещу отборите от първата 7-ца:

2 победи
5 равни
5 загуби

Кога специалиста от Плоски ще обясни защо се бавят новите договори на Милисавлевич и Менди, след като след 1.1.2014 може да ги вземе който отбор си пожелае, защото имат договори до 30.06.2014.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 20 дек 2013 13:33

Червени_шампиони написа:За кое да си ги меря? За деградиралите - ок, но да си мълча пред всичко случващо се с ЦСКА заради интересите на един некадърник още не мисля, че се е родил човека, който ще ми забрани да си изразявам мнението, колкото и различно да е то.

ЦСКА срещу отборите от първата 7-ца:

2 победи
5 равни
5 загуби

Заради такива и Георги Василев си тръгна навремете, умниците го почнаха заради едно отпадане от Стяуа...
Чакам да ми кажеш първо спомняш ли си в какво положение беше отбора Юни и Юли месец и как беше правена селекцията, а после и да ми напишеш името на един треньор, който първо ще задържи Мартин, Бадема и Вальо, и после ще се справи по-добре от "Тройчо".

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 20 дек 2013 13:35

Една от главните причини да съм против това Стойчо Младенов да е треньор на ЦСКА е именно днешното му решение.. Ще кажете - правилно освободени са тези футболисти - ок, само че подобни чистки не са прецедент, а по-скоро рецидив при Бат Стоьо - един вид удобен начин да оправдаеш неуспехите на отбора с футболистите, не със собствените си грешки :idea: Да не говорим за това, че един отбор се гради, когато вече си направил някакво ядро от футболисти, към които през отделните трансферни прозорци само да добавяш и сменяш по един-двама футболисти... Е, извинете, но как виждате ЦСКА през пролетта да е по-силен и сработен, след като вероятно ще имаме пак 7-8 нови играчи ?! На всеки 6 месеца нов отбор - така няма как да стане работата, уважаеми привърженици на ЦСКА :|
Изображение

Изображение

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 20 дек 2013 13:39

CSKA69 написа:Една от главните причини да съм против това Стойчо Младенов да е треньор на ЦСКА е именно днешното му решение.. Ще кажете - правилно освободени са тези футболисти - ок, само че подобни чистки не са прецедент, а по-скоро рецидив при Бат Стоьо - един вид удобен начин да оправдаеш неуспехите на отбора с футболистите, не със собствените си грешки :idea: Да не говорим за това, че един отбор се гради, когато вече си направил някакво ядро от футболисти, към които през отделните трансферни прозорци само да добавяш и сменяш по един-двама футболисти... Е, извинете, но как виждате ЦСКА през пролетта да е по-силен и сработен, след като вероятно ще имаме пак 7-8 нови играчи ?! На всеки 6 месеца нов отбор - така няма как да стане работата, уважаеми привърженици на ЦСКА :|

Абе, вие малоумни ли сте? До одеве същите тия футболисти искахте да ги освобождава, сега като ги освободи не трябвало? Малко акъл в тия кратуни имате ли?

Върни се в “ЦСКА”