Егоизмът сам по себе си не е лошо качество, стига да има покритие. Вижте най-големия егоист в съвременния футбол - Ариен Робен. Не, че очаквам този Силва да е един втори Робен, просто не е добре да се подхожда с предубеждение.
Иначе, според мен, поне Хауърд беше добър играч, но е ясно, че той дойде тук само за да влезе в някаква прилична форма, след което да отиде някъде да взима големи пари.
ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА - Зимна селекция, подготвка и трансфери - 2013/2014
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- Червени_шампиони
- Контакти:
Ако сменим Тройчо и за Лига Европа ще се класираме.
Искам отговорите от защитниците на селяка от Плоски: защо са изгонени Николай Дюлгеров, Христо Мартински (ДЮШ), Иво Райков след като не им е даден шанс? Дюлгеров в малкото мачове, в които игра началото на сезона показа, че с нищо не е по лош от Тошко Янчев, дори е по полезен от него, защото играе на 110% в мачовете. Мартински в контролите също не се представи лошо, за Райков не мога да говоря, но и на него не му беше даден шанс.
Искам отговорите от защитниците на селяка от Плоски: защо са изгонени Николай Дюлгеров, Христо Мартински (ДЮШ), Иво Райков след като не им е даден шанс? Дюлгеров в малкото мачове, в които игра началото на сезона показа, че с нищо не е по лош от Тошко Янчев, дори е по полезен от него, защото играе на 110% в мачовете. Мартински в контролите също не се представи лошо, за Райков не мога да говоря, но и на него не му беше даден шанс.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
- mistreated
- Контакти:
vaskonti написа:Егоизмът сам по себе си не е лошо качество, стига да има покритие. Вижте най-големия егоист в съвременния футбол - Ариен Робен. Не, че очаквам този Силва да е един втори Робен, просто не е добре да се подхожда с предубеждение.
Иначе, според мен, поне Хауърд беше добър играч, но е ясно, че той дойде тук само за да влезе в някаква прилична форма, след което да отиде някъде да взима големи пари.
Васко, Хауърд е трагичен. Стига ми това, което видях срещу Нефтохимик. Ако не играеше в ЦСКА, щях да умра от смях, докато го гледам.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- mistreated
- Контакти:
Червени_шампиони написа:Ако сменим Тройчо и за Лига Европа ще се класираме.
Дюлгеров, големият футболист, който не се задържа в нито един тим досега? За Мартински и Райков ти беше отговорено вече. Ако искаш се запиши в школата на Левски и искай да ти дадат шанс там.
- Червени_шампиони
- Контакти:
Ебати деградиралите типове сте тука. Това, че е изгонен го прави лош футболист ли? Аз в ЦСКА не съм го видял да играе по зле от сегашните ни деф. халфове, само Чочев е по-добре от него. Чакаме следващият мангал на тройчо от Плоски, който ще бъде изгонен след 6 месеца, ще ни съди и всичко отначало. Беше си прав Паро какво говно имаме в клуба...нека си учи синчето, да са живи и здрави, че не се знае докога.
Симитлията що не изгони и синчето си, което на 30 години още е хванал баща си за колана. 5000 лева заплата да редиш конуси и да носиш потници, къде мога да се уредя и аз на такава работа, даже предлагам към изброените за същите пари и тревата да кося.
Симитлията що не изгони и синчето си, което на 30 години още е хванал баща си за колана. 5000 лева заплата да редиш конуси и да носиш потници, къде мога да се уредя и аз на такава работа, даже предлагам към изброените за същите пари и тревата да кося.
Последна промяна от Червени_шампиони на 20 дек 2013 13:21, променено общо 1 път.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
- mistreated
- Контакти:
Червени_шампиони написа:[offtopic]Ебати деградиралите типове сте тука. Това, че е изгонен го прави лош футболист ли? Аз в ЦСКА не съм го видял да играе по зле от сегашните ни деф. халфове, само Чочев е по-добре от него. Чакаме следващият мангал на тройчо от Плоски, който ще бъде изгонен след 6 месеца, ще ни съди и всичко отначало. Беше си прав Паро какво говно имаме в клуба...нека си учи синчето, да са живи и здрави, че не се знае докога.[/offtopic]
Мери си приказките.
- Червени_шампиони
- Контакти:
За кое да си ги меря? За деградиралите - ок, но да си мълча пред всичко случващо се с ЦСКА заради интересите на един некадърник още не мисля, че се е родил човека, който ще ми забрани да си изразявам мнението, колкото и различно да е то.
ЦСКА срещу отборите от първата 7-ца:
2 победи
5 равни
5 загуби
Кога специалиста от Плоски ще обясни защо се бавят новите договори на Милисавлевич и Менди, след като след 1.1.2014 може да ги вземе който отбор си пожелае, защото имат договори до 30.06.2014.
2 победи
5 равни
5 загуби
Кога специалиста от Плоски ще обясни защо се бавят новите договори на Милисавлевич и Менди, след като след 1.1.2014 може да ги вземе който отбор си пожелае, защото имат договори до 30.06.2014.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
Червени_шампиони написа:За кое да си ги меря? За деградиралите - ок, но да си мълча пред всичко случващо се с ЦСКА заради интересите на един некадърник още не мисля, че се е родил човека, който ще ми забрани да си изразявам мнението, колкото и различно да е то.
2 победи
5 равни
5 загуби
Заради такива и Георги Василев си тръгна навремете, умниците го почнаха заради едно отпадане от Стяуа...
Чакам да ми кажеш първо спомняш ли си в какво положение беше отбора Юни и Юли месец и как беше правена селекцията, а после и да ми напишеш името на един треньор, който първо ще задържи Мартин, Бадема и Вальо, и после ще се справи по-добре от "Тройчо".
Една от главните причини да съм против това Стойчо Младенов да е треньор на ЦСКА е именно днешното му решение.. Ще кажете - правилно освободени са тези футболисти - ок, само че подобни чистки не са прецедент, а по-скоро рецидив при Бат Стоьо - един вид удобен начин да оправдаеш неуспехите на отбора с футболистите, не със собствените си грешки
Да не говорим за това, че един отбор се гради, когато вече си направил някакво ядро от футболисти, към които през отделните трансферни прозорци само да добавяш и сменяш по един-двама футболисти... Е, извинете, но как виждате ЦСКА през пролетта да е по-силен и сработен, след като вероятно ще имаме пак 7-8 нови играчи ?! На всеки 6 месеца нов отбор - така няма как да стане работата, уважаеми привърженици на ЦСКА 

CSKA69 написа:Една от главните причини да съм против това Стойчо Младенов да е треньор на ЦСКА е именно днешното му решение.. Ще кажете - правилно освободени са тези футболисти - ок, само че подобни чистки не са прецедент, а по-скоро рецидив при Бат Стоьо - един вид удобен начин да оправдаеш неуспехите на отбора с футболистите, не със собствените си грешкиДа не говорим за това, че един отбор се гради, когато вече си направил някакво ядро от футболисти, към които през отделните трансферни прозорци само да добавяш и сменяш по един-двама футболисти... Е, извинете, но как виждате ЦСКА през пролетта да е по-силен и сработен, след като вероятно ще имаме пак 7-8 нови играчи ?! На всеки 6 месеца нов отбор - така няма как да стане работата, уважаеми привърженици на ЦСКА
Абе, вие малоумни ли сте? До одеве същите тия футболисти искахте да ги освобождава, сега като ги освободи не трябвало? Малко акъл в тия кратуни имате ли?