Иван Иванов - Футболист на България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

rebel
Контакти:

Re: Иван Иванов - Футболист на България

Мнениеот rebel » 20 дек 2013 10:49

CSKA Sofia 1948 написа:Най-добрия български футболист за всички времена Димитър Якимов не е ставал футболист на годината, а сега някакви Ивановци и Ивелиновци стават футболисти на годината.. Защо въобще са тия класации и глупости?

Ти само да видиш кой е треньор на годината :lol: ще разбереш че преди това футбол в България не е имало

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 20 дек 2013 10:51

W84me написа:
Ивайло Лудогорец написа:
W84me написа:И тук ще питам!
Дяков е избран за най-добър полузащитник на България или на Армения?!

На родителя ти от женски пол . Естествено че е най -добрия или поне един от най добрите , защото честно казано и другите номинирани заслужаваха . Но той е мотора на Лудогорец и националния .

Да да... Мотора на националния на Армения! В националния във всеки мач имаше трима сигурни титуляри - Иванов, Гаджев и Попов!

алооо лудогореца , я малко по спокойно а. Я се погледнете чакате да дойде някой та да научите и вие че има футбол

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 20 дек 2013 11:00

Иван Иванов е точния избор! Извървя дълъг път от дискотеките и купоните до Шампионската лига. Няма друг български играч прогресирал толкова през 2013г. Лошото е, че със всяка година снижаваме качеството на избранниците. Това обаче ни е мателиала и с такива играчи разполагаме в момента.

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 20 дек 2013 11:18

Футболист №1 на България за 2013 година Иван Иванов посвети тази награда на покойната си майка. Веднага след получаването на приза той каза, че го посвещава на майка си, която винаги е била до него. Освен това бранителят разкри, че не е очаквал да спечели, като негов фаворит за наградата е бил "Често казано не очаквах да стана Футболист на годината. Имах свой фаворит и това бе Ивелин Попов. Имах тайни надежди да съм в тройката, но не и да съм първи. Тази награда посвещавам на покойната ми майка, която винаги ме е подкрепяла в тежките моменти. Благодаря и на треньорския щаб в националния отбор, на треньорите в Партизан и Базел, както и на съотборниците ми. Поздравявам и хората, които са оказали най-голямо влияние за моето развитие - Васил Петров треньор в Македонска слава и Сашо Йорданов в юношите на ЦСКА. Пожелевем весели празници на всички българи, да изкарат хубави мигове със семействата си и успешна година за българския футбол!", заяви Иванов. "Не съм емоционален, но се развълнувах като разбрах, че съм първи. Изключително съм горд, това е едно признание за моя труд. Накрая поздравих моите треньори в детско-юношеските години. Много е важно да не забравяш откъде си почнал. Проходл съм с топката, може би да стана футболист ми полвлияха и успехите на националите от 1994 година, както и това, че футболът е най-популярният спорт. Тази награда е върха в кариерата ми в индивидуален план. Тя е печелена от велики футболисти и се радвам, че се нареждам до тях. Не знам кой ми е идол. Всички момчета предпочитат нападатели и халфове, но аз имам пристрастия към защитниците и имам най-ярък спомен от Трифон Иванов, Петър Хубчев и Георги Димитров-Джеки. Най-тежкият ми период бе преминаването в Базел, което бе голяма сага. В началото ми бе доста трудно в Швейцария, където е съвсем различно първенство, но сега всичко е наред, допълни победителят.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=463754

Само на Пирин е юноша ...стига сте си приписвали заслуги мутанти !
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Excadono
Контакти:

Мнениеот Excadono » 20 дек 2013 11:37

I confirm. It was and with me. We can communicate on this theme.
Vente Keftab En Ligne. Acheter GГ©nГ©rique Cephalexin En Ligne Sans Ordonnance
Keftab

Потребителски аватар
FC Pirin - Real
Контакти:

Мнениеот FC Pirin - Real » 20 дек 2013 13:17

Santiago Munezz написа:Футболист №1 на България за 2013 година Иван Иванов посвети тази награда на покойната си майка. Веднага след получаването на приза той каза, че го посвещава на майка си, която винаги е била до него. Освен това бранителят разкри, че не е очаквал да спечели, като негов фаворит за наградата е бил "Често казано не очаквах да стана Футболист на годината. Имах свой фаворит и това бе Ивелин Попов. Имах тайни надежди да съм в тройката, но не и да съм първи. Тази награда посвещавам на покойната ми майка, която винаги ме е подкрепяла в тежките моменти. Благодаря и на треньорския щаб в националния отбор, на треньорите в Партизан и Базел, както и на съотборниците ми. Поздравявам и хората, които са оказали най-голямо влияние за моето развитие - Васил Петров треньор в Македонска слава и Сашо Йорданов в юношите на ЦСКА. Пожелевем весели празници на всички българи, да изкарат хубави мигове със семействата си и успешна година за българския футбол!", заяви Иванов. "Не съм емоционален, но се развълнувах като разбрах, че съм първи. Изключително съм горд, това е едно признание за моя труд. Накрая поздравих моите треньори в детско-юношеските години. Много е важно да не забравяш откъде си почнал. Проходл съм с топката, може би да стана футболист ми полвлияха и успехите на националите от 1994 година, както и това, че футболът е най-популярният спорт. Тази награда е върха в кариерата ми в индивидуален план. Тя е печелена от велики футболисти и се радвам, че се нареждам до тях. Не знам кой ми е идол. Всички момчета предпочитат нападатели и халфове, но аз имам пристрастия към защитниците и имам най-ярък спомен от Трифон Иванов, Петър Хубчев и Георги Димитров-Джеки. Най-тежкият ми период бе преминаването в Базел, което бе голяма сага. В началото ми бе доста трудно в Швейцария, където е съвсем различно първенство, но сега всичко е наред, допълни победителят.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=463754

Само на Пирин е юноша ...стига сте си приписвали заслуги мутанти !

Феновете наТОТО ПРОЕКТА ОТ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ къде се бутат :lol: :lol: :lol: БЛАГОЕВГРАД ЗА ВАС Е ПАК ПАРИЖ , ПАК ПАРИЖ , ПАК ПАРИИИЖ

Потребителски аватар
kiririki1
Контакти:

Мнениеот kiririki1 » 20 дек 2013 13:24

James Beattie написа:
пиринска бундеслига написа:1. Иван Иванов (Базел) - Роден е на 25 февруари 1988 г. в град Златица. Юноша е на Пирин (Благоевград). :arrow: Юноша е на Македонска слава , момчето много добре го заяви пред камерите на ТВ7 .

Предишен отбор Македонска слава (Пирин 1922)

Предишният ПФК Пирин Благоевград е разформирован през 2009 г. Сегашният мутант няма нищо общо с него. Че и школата ;)

Като толкова разбираш нещата и се изхождаш компетентно по всички въпроси открехни аудиторията , ти на кой отбор си фен и ако това евентуално е Бироето , сподели с нас дали мутациите при вас не са дори повече ! А това , че Иван Иванов е юноша на Пирин не подлежи на никакво съмнение !

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 20 дек 2013 13:52

Иван Иванов си го заслужи
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 20 дек 2013 13:55

kiririki1 написа:
James Beattie написа:
пиринска бундеслига написа:1. Иван Иванов (Базел) - Роден е на 25 февруари 1988 г. в град Златица. Юноша е на Пирин (Благоевград). :arrow: Юноша е на Македонска слава , момчето много добре го заяви пред камерите на ТВ7 .

Предишният ПФК Пирин Благоевград е разформирован през 2009 г. Сегашният мутант няма нищо общо с него. Че и школата ;)

Като толкова разбираш нещата и се изхождаш компетентно по всички въпроси открехни аудиторията , ти на кой отбор си фен и ако това евентуално е Бироето , сподели с нас дали мутациите при вас не са дори повече ! А това , че Иван Иванов е юноша на Пирин не подлежи на никакво съмнение !

По документи, Берое си е Берое от 1916. Не съм сигурен за вас - Перун,ОФК Пирин, Пирин(Благоевград) ;)
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
kiririki1
Контакти:

Мнениеот kiririki1 » 20 дек 2013 14:17

James Beattie написа:
kiririki1 написа:
James Beattie написа:

По документи, Берое си е Берое от 1916. Не съм сигурен за вас - Перун,ОФК Пирин, Пирин(Благоевград) ;)
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Трудности в зората на демокрацията /1990-2010/[редактиране | edit source]
През 1998 г. след отпадането на Берое в "А" ОФГ Стара Загора се отделя отбор с името "Берое 2000" който просъществува до 2001 г. Две години преди това, през 1999 г. в Стара Загора се създава ПФК Берое Стара Загора, който се обединява с ФК Олимпик (Тетевен) и се преименува на ПФК Олимпик-Берое, както изиграва един шампионат, преди през 2000 г. да дойде последното преименуване - на ПФК Берое (Стара Загора) Трудно можеш да му хванеш края - мутации , трансформации , така че преди да избиваш комплексите си на чужд гръб , виж че и ти самият си с изцапани гащи !!! :mrgreen:

Върни се в “Пирин”