Левскарите като гледам отново не са си взели поука, а от предния сезон въобще не е минало много време! Вчера по-добрият отбор загуби и в това няма спор! Хубавото за Левски е, че имаха дяволски късмет. Класирането им за 1/4 финалите беше наистина сладко и имат право да се радват (аз също бих се радвал на толкова сладко класиране). В първенството също дръпнаха доста и може да се каже, че са в интригата за 2-то място, че защо не и за 1-то.. Предстоят плейофи, в които не се знае как ще се развият нещата и по всичко излгежда, че отборът им ще зимува в добро коледно настроение! Обаче дотук с хубавите новини! Играта им е под всякаква критика и съм убеден, че всеки трезво мислещ фен на отбора вижда това. Като слушам изказванията на треньора им - много ми напомня на един друг герой от миналата година, с изтъркани от съдържание клишета, които може да чуем само и единствено по нашите ширини.. В началото на коментара ми започнах с думите "поука" и "късмет", така че мисля няма нужда да споменавам накъде бия. Вчера честитих класирането на левскарите (за 2-ри път казвам класиране, защото както каза колегата mistreated: отборът на Левски не само, че не ни е надиграл и победил, ами на практика не е отбелязъл гол в 300 поредни минути), но за съжаление отново виждам подигравките и надменното поведение на пишещите им тук фенове, с много малки изключения.. Ситуацията във форума много ми напомня на тази след победите на Левски над ЦСКА и Лудогорец за първенстовото миналата година! По всичко излгежда, че тези хора явно не са си взели поука от миналия сезон и е много вероятно накрая отново да ронят гигантски сълзи, а им предсто и юбилей.. Накрая искам да кажа, че сезонът е дълъг и изпълнен с обрати, а съдбата може да бъде много коварна! Трезвомислещите фенове на Левски (като daniel875) много добре знаят това и затова нито се самозалъгват, нито бият някакви големи дитирамби.. Успех!