19.12 Купа на България: Левски - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red joker

Re: 19.12 Купа на България: Левски - ЦСКА

Мнениеот Red joker » 20 дек 2013 10:39

W84me написа:
Udoji90 написа:Ами да, футбол е. Какво е да е?! :shock: (Дали щеше да говориш по същия начин, ако вие бяхте играли така? :idea:) Като не е футбол, що се получиха половин дузина положения? Очевидно беше, че при центриранията сте колебливи и се ориентирахме към такава игра. Начинът на игра обикновено зависи от слабостите на съперника - ако бяхте силни при статични положения, вероятно щяхме да подходим различно. :idea:

Ние никога няма да играем така! Колкото и да сме жалки няма да превръщаме нарушение зад централната линия в центриране в наказателното поле! И това не беше единичен случай!

Вие сте никои,а че сте жалки-жалки сте,не можете да играете нито така ,нито иначе,само по „другите начини“ и защо да няма центрирания, след като почти всяко такова води до хаос във вашия пенал и до голово положение :!:Освен това не бяха само центрирания,ама айде сега нема да ви правя анализи ,щото не можете ,а и не искате да разберете -въпрос на мироглед и на липса на интелект :idea: ;)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 дек 2013 10:46

Най-боли, когато паднеш от отбор в такова жалко с-ние, в каквото е Левски в момента. Тогава се чудиш какви глупости да измислиш за оправдание, с които само ставаш още по-смешен. Не ви ли идва на акъла, че неумението да вкарваш голове и то на такъв жалък отбор също е жалко, та ревнахте за една дузпа, която не беше и от голово п-ние, зад Макриев имаше син защитник в който топката щеше да се удари и пак нямаше да влезе във вратата. А и се видя какви сте майстори на дузпите!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 20 дек 2013 10:50

Левскарите като гледам отново не са си взели поука, а от предния сезон въобще не е минало много време! Вчера по-добрият отбор загуби и в това няма спор! Хубавото за Левски е, че имаха дяволски късмет. Класирането им за 1/4 финалите беше наистина сладко и имат право да се радват (аз също бих се радвал на толкова сладко класиране). В първенството също дръпнаха доста и може да се каже, че са в интригата за 2-то място, че защо не и за 1-то.. Предстоят плейофи, в които не се знае как ще се развият нещата и по всичко излгежда, че отборът им ще зимува в добро коледно настроение! Обаче дотук с хубавите новини! Играта им е под всякаква критика и съм убеден, че всеки трезво мислещ фен на отбора вижда това. Като слушам изказванията на треньора им - много ми напомня на един друг герой от миналата година, с изтъркани от съдържание клишета, които може да чуем само и единствено по нашите ширини.. В началото на коментара ми започнах с думите "поука" и "късмет", така че мисля няма нужда да споменавам накъде бия. Вчера честитих класирането на левскарите (за 2-ри път казвам класиране, защото както каза колегата mistreated: отборът на Левски не само, че не ни е надиграл и победил, ами на практика не е отбелязъл гол в 300 поредни минути), но за съжаление отново виждам подигравките и надменното поведение на пишещите им тук фенове, с много малки изключения.. Ситуацията във форума много ми напомня на тази след победите на Левски над ЦСКА и Лудогорец за първенстовото миналата година! По всичко излгежда, че тези хора явно не са си взели поука от миналия сезон и е много вероятно накрая отново да ронят гигантски сълзи, а им предсто и юбилей.. Накрая искам да кажа, че сезонът е дълъг и изпълнен с обрати, а съдбата може да бъде много коварна! Трезвомислещите фенове на Левски (като daniel875) много добре знаят това и затова нито се самозалъгват, нито бият някакви големи дитирамби.. Успех! ;)
Последна промяна от RedeviL на 20 дек 2013 10:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 20 дек 2013 10:56

damyanov1963 написа:Най-боли, когато паднеш от отбор в такова жалко с-ние, в каквото е Левски в момента. Тогава се чудиш какви глупости да измислиш за оправдание, с които само ставаш още по-смешен. Не ви ли идва на акъла, че неумението да вкарваш голове и то на такъв жалък отбор също е жалко, та ревнахте за една дузпа, която не беше и от голово п-ние, зад Макриев имаше син защитник в който топката щеше да се удари и пак нямаше да влезе във вратата. А и се видя какви сте майстори на дузпите!

Епа тогава играйте си хандбал,викаш кво толкова,много важно :lol:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 20 дек 2013 11:00

RedeviL написа:Левскарите като гледам отново не са си взели поука, а от предния сезон въобще не е минало много време! Вчера по-добрият отбор загуби и в това няма спор! Хубавото за Левски е, че имаха дяволски късмет. Класирането им за 1/4 финалите беше наистина сладко и имат право да се радват (аз също бих се радвал на толкова сладко класиране). В първенството също дръпнаха доста и може да се каже, че са в интригата за 2-то място, че защо не и за 1-то.. Предстоят плейофи, в които не се знае как ще се развият нещата и по всичко излгежда, че отборът им ще зимува в добро коледно настроение! Обаче дотук с хубавите новини! Играта им е под всякаква критика и съм убеден, че всеки трезво мислещ фен на отбора вижда това. Като слушам изказванията на треньора им - много ми напомня на един друг герой от миналата година, с изтъркани от съдържание клишета, които може да чуем само и единствено по нашите ширини.. В началото на коментара ми започнах с думите "поука" и "късмет", така че мисля няма нужда да споменавам накъде бия. Вчера честитих класирането на левскарите (за 2-ри път казвам класиране, защото както каза колегата mistreated: отборът на Левски не само, че не ни е надиграл и победил, ами на практика не е отбелязъл гол в 300 поредни минути), но за съжаление отново виждам подигравките и надменното поведение на пишещите им тук фенове, с много малки изключения.. Ситуацията във форума много ми напомня на тази след победите на Левски над ЦСКА и Лудогорец за първенстовото миналата година! Накрая искам да кажа, че сезонът е дълъг и изпълнен с обрати, а съдбата може да бъде много коварна! Трезвомислещите фенове на Левски (като daniel875) много добре знаят това и затова нито се самозалъгват, нито бият някакви големи дитирамби.. Успех! ;)

Трезвомислещ лефскар-а стига бе :o ,тоя требва да го запишат в „ЧЕРВЕНАТА КНИГА“ :!: :lol:

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 дек 2013 11:01

RedeviL написа:Левскарите като гледам отново не са си взели поука, а от предния сезон въобще не е минало много време! Вчера по-добрият отбор загуби и в това няма спор! Хубавото за Левски е, че имаха дяволски късмет. Класирането им за 1/4 финалите беше наистина сладко и имат право да се радват (аз също бих се радвал на толкова сладко класиране). В първенството също дръпнаха доста и може да се каже, че са в интригата за 2-то място, че защо не и за 1-то.. Предстоят плейофи, в които не се знае как ще се развият нещата и по всичко излгежда, че отборът им ще зимува в добро коледно настроение! Обаче дотук с хубавите новини! Играта им е под всякаква критика и съм убеден, че всеки трезво мислещ фен на отбора вижда това. Като слушам изказванията на треньора им - много ми напомня на един друг герой от миналата година, с изтъркани от съдържание клишета, които може да чуем само и единствено по нашите ширини.. В началото на коментара ми започнах с думите "поука" и "късмет", така че мисля няма нужда да споменавам накъде бия. Вчера честитих класирането на левскарите (за 2-ри път казвам класиране, защото както каза колегата mistreated: отборът на Левски не само, че не ни е надиграл и победил, ами на практика не е отбелязъл гол в 300 поредни минути), но за съжаление отново виждам подигравките и надменното поведение на пишещите им тук фенове, с много малки изключения.. Ситуацията във форума много ми напомня на тази след победите на Левски над ЦСКА и Лудогорец за първенстовото миналата година! Накрая искам да кажа, че сезонът е дълъг и изпълнен с обрати, а съдбата може да бъде много коварна! Трезвомислещите фенове на Левски (като daniel875) много добре знаят това и затова нито се самозалъгват, нито бият някакви големи дитирамби.. Успех! ;)

И аз смея да се причисля към трезво мислещите фенове на Левски, защото с тази игра е повече от трагичен и не виждам нищо хубаво да го очаква, ако не направи качествена селекция. Но грешката на вас ви е, че заради играта си с/у Левски и онази циркаджийска победа с 3:0(защото тогава Левски изглеждаха точно такива) се помислихте за голяма работа и резултатите се показаха на мачовете ви с Лудогорец и Ботев.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 дек 2013 11:03

Red joker написа:

Трезвомислещ лефскар-а стига бе :o ,тоя требва да го запишат в „ЧЕРВЕНАТА КНИГА“ :!: :lol:

Ако си мислиш, че червените фенове сте трезвомислещи, значи и ти си за тази книга :)
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 дек 2013 11:07

Red joker написа:
damyanov1963 написа:Най-боли, когато паднеш от отбор в такова жалко с-ние, в каквото е Левски в момента. Тогава се чудиш какви глупости да измислиш за оправдание, с които само ставаш още по-смешен. Не ви ли идва на акъла, че неумението да вкарваш голове и то на такъв жалък отбор също е жалко, та ревнахте за една дузпа, която не беше и от голово п-ние, зад Макриев имаше син защитник в който топката щеше да се удари и пак нямаше да влезе във вратата. А и се видя какви сте майстори на дузпите!

Епа тогава играйте си хандбал,викаш кво толкова,много важно :lol:

По хандбала беше един ваш, вече бивш играч, но все още голям фен - Стойко Сакалиев се казва, наскоро се изяви в пълната си светлина и в Биг Брадър, та той на един ваш мач с Марек направи едно класическо хандбално изпълнение, ама това е друга тема...
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
efocskan
Контакти:

Мнениеот efocskan » 20 дек 2013 11:22

Стойчо да си взема Сидибе и Косоко в Египет и да се маха той с всеки престой на Армията се доказва като супер некадърен треньор
Над смълчаните ливади
тичат куци сини крави
Трактор Беларус" ги гони
мамата им да разгони...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 20 дек 2013 11:25

Неприятен завършек на двубоя!
Вярвях във всички наши изпълнители на дузпи,но когато тръгна сидибе :o ,всички около мен в сектора бяхме примирени и подготвени за пропуска!Един приятел ми каза:Съдбата на тоя е да ни пре.ебе точно срещу г.ведата,той затова е тук!Случи се!
Иначе играта ми хареса,освен последните минути от мача.Все пак нямаме загуба от тях тази сезон-сезон,който можеше и да не започне или поне да не е на ниво А група!Само ЦСКА!

Върни се в “ЦСКА”