1982 написа:Ами, щом такива продукции те вдъхновяват, радвам се .... значи критериите ви съвсем са ударили дъното.
Прекрасно.
Пусни си Гари където пее.
Ай чао.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
1982 написа:Ами, щом такива продукции те вдъхновяват, радвам се .... значи критериите ви съвсем са ударили дъното.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа: .... за отбор без подготовка преди сезона, и събран на пожар, не е зле.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:1982 написа: .... за отбор без подготовка преди сезона, и събран на пожар, не е зле.
Честно, мислех, че само Стойчо вече остана, който да повтаря това. Това вече не хваща дикиш.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Това е факт, ние подготовка не сме водили, 4-5 дни преди шампионата и отбор нямахме - ФАКТ.
А вие сте отборчето с М-Тел, ВТБ, ГЕРБ ....
ehh написа:Това с липсата на подготовка важеше за първите два месеца, но сега още да се повтаря е смешно.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
1982 написа:ehh написа:Това с липсата на подготовка важеше за първите два месеца, но сега още да се повтаря е смешно.
Физическа подготовка по време на мачовете не се води. Ако вдяваш от материята, ще знаеш защо.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта