Резервен отбор и юноши

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

iznenada

Re: Резервен отбор и юноши

Мнениеот iznenada » 20 дек 2013 00:14

ДОбре бе малкия ,ай кажи ми ся ,за кво се засегна ? :) Не бе ,казвам ти сериозно ,стига се излага . Не може да си 91 година родено момченце и да ми говориш за играчи ,които са играли през деведесетте години ,когато си ходил прав под масата бе фантазьор :)
Аз от 90 година гледам английското ,испанското и италианското първенство по турските телевизии .Тук в Бургас ги хващахме със обикновена антена ,колко пъти да ти обяснявам ? А и по бнт даваха по важните мачове ,по ефир 2 даваха италианското и кво беше още ,нека тук по големите да ти обяснят ,мен не ми се занимава с фантазьори :)
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 20 дек 2013 00:27

Дай пак да чуем разликата между гледах го 95та по кабелната и гледах го 2013та в youtube. айде дефинирай ми разлика моля ти се.

iznenada

Мнениеот iznenada » 20 дек 2013 00:28

wolf написа:Дай пак да чуем разликата между гледах го 95та по кабелната и гледах го 2013та в youtube. айде дефинирай ми разлика моля ти се.

Еми казваш ..Джеймс БЕШЕ еди си какъв ,все едно си израстнал с него :) Все едно аз да кажа ,Далглиш БЕШЕ еди си какъв .Е как да кажа ,като не съм го гледал ? :) Ще кажа Далглиш е БИЛ голям играч навремето .
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 20 дек 2013 01:17

iznenada написа:
wolf написа:Дай пак да чуем разликата между гледах го 95та по кабелната и гледах го 2013та в youtube. айде дефинирай ми разлика моля ти се.

Еми казваш ..Джеймс БЕШЕ еди си какъв ,все едно си израстнал с него :) Все едно аз да кажа ,Далглиш БЕШЕ еди си какъв .Е как да кажа ,като не съм го гледал ? :) Ще кажа Далглиш е БИЛ голям играч навремето .

За това ли се заяждаш? За начина ми на изказване? Смешен си

iznenada

Мнениеот iznenada » 20 дек 2013 12:08

wolf написа:
iznenada написа:

За това ли се заяждаш? За начина ми на изказване? Смешен си

Ама ти чак ,сега след 5 месеца ли разбра бе ? :) И не се заяждам,това е забележка. Научи се да се изказваш правилно .
Безнадежден случай си момче ,нямаш аналог. :)

ciao
Контакти:

Мнениеот ciao » 20 дек 2013 12:57

Човекът, който казва "аз щеше" прави забележка за неправилен изказ. Без коментар.

iznenada

Мнениеот iznenada » 20 дек 2013 13:04

ciao написа:Човекът, който казва "аз щеше" прави забележка за неправилен изказ. Без коментар.

Веднага се поправих ,ако си спомняш . В бързината всичко е възможно ,нали господин учителю ? :) А момчето от 5 месеца си продължава същата песен.
А ти щом не правиш разлика ,значи смятай къв "корифей" си ? :)
И още нещо, господин никой . Прати ,моля ти се ,много поздрави на любимия си форумен герой " редуанчо".. от мен ,от Луис Суарес ,от Брендън Роджърс и от Джон Хенри мухахахааахахахааа
Предай му още ,че точно тия тримата ,които плюехте ,като долни цигани, денонощно във философското ви форумче ,ще ви донесат радост и слава .
Тоя дървен философ ,който грам не разбира от футбол ,му препоръчвам да закрие сектантското форумче ливърпул-българия ,тъй като само ви пълни празните кратуни с глупости . И айде да бъдеш по активен тук а не само да се подаваш от дупката си ,когато допусна неква правописна грешка ? Знам ,че сън не спиш ,за да ми следиш коментарите ,но бъди по деен момче ,участвай по активно . :)

Суарес ,е играчът ,който съм защитавал от първия му ден в клуба ,забележете ..от фенчетата на Ливърпул в тоя форум ?! Ако ги питате тях,те ще ви отговорят ,в техния сектантски стил,че никой не трябва да взима по голяма заплата от капитана .Заради подобно мислене берем срамотиите вече 23 години . Луис Суарес е най -добрия играч ,който някога е играл в Ливърпул ! Заслужава повече от 200 хил на седмица. Брендън Роджърс е другия големец в клуба,който защитавах една година ,забележете отново ..от феновете на Ливърпул в тоя форум ?! Джон Хенри е третия големец ,който също е оплюван денонощно от същите тези фенчета на Ливърпул . Благодарение ,обаче на тия трима големци ,Ливърпул ще стане отново ВЕЛИК ! И тогава ,незнам ,тия фенчета ,как ще се зарадват на успехите ? Срам ме е от тези феновете .Те са сектанти,те не разбират грам от футбол,те нямат собствено мнение и следват винаги чуждото ,масовото и грешното .Те нямат самочуствието ,което трябва да има всеки фен на тоя ВЕЛИК отбор и са много глупави .Изключително глупави ,агресивни и комплексирани от другите отбори. Другото форумче -ливърпулбг .ком е същото.Едно към едно.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 03 яну 2014 11:02

Крейг Родан се върна от пробния си период от 1месец ,без договор с Карлайл от 1 лига. Не са го харесали .
Адам Морган обаче подписа с Йеовил Таун за 2 години и половина. Пожелавам му тая година да помогне на отбора си да не изпадне и един ден да заиграе във ВЛ.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 04 яну 2014 13:40

suareshampion написа:Крейг Родан се върна от пробния си период от 1месец ,без договор с Карлайл от 1 лига. Не са го харесали .

Трудно ще стане футболист от него, сега го пращат в лига 2.
Academy youngster Craig Roddan has joined Accrington Stanley on a one-month youth loan

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 04 яну 2014 15:18

LIMASSOL написа:
suareshampion написа:Крейг Родан се върна от пробния си период от 1месец ,без договор с Карлайл от 1 лига. Не са го харесали .

Трудно ще стане футболист от него, сега го пращат в лига 2.
Academy youngster Craig Roddan has joined Accrington Stanley on a one-month youth loan

Да ,доста е мекушав за дефанзивен хал ,липсва му най вече спортна злоба.
А какво стана с Коуди ? Наема му ,не беше ли до края на годината ? Май не играе често в Шефилд У
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”