България се топи с осем души на ден.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: България се топи с осем души на ден.

Мнениеот fcb_bg » 19 дек 2013 23:58

1982 написа:
fcb_bg написа: Баба ми има 4-ма братя, сега такива семейства имат само мангалите.
Ела ме обори.

Дядо ми е бил в семейство с 5 деца, той има 3 деца, тези 3 имат по 1 дете, от които едното вече живее в САЩ и има дете с някакъв ирландо-италианец .... аз нямам деца също .... натам смятайте сами.

И на мен не ми харесва, но човека казва спокойно, нещата ще се наредят. Цитира периода след Освобождението, забравяйки, че човека иска да има надежда за да прави нещо. Ами, аз Наде на хоризонта не виждам.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 20 дек 2013 00:04

1 прост пример: манго не плаща ток,вода, законно си живее на незаконно построени бараки, галят ги по изборите, имат по минимум 3 деца.
Българина кара кола, има си някаква работа, бачка за 500+ лв, плаща си като поп, има 1, 2, изкл. е да има 3 деца и иска да се маха от тук
Е каква демографска линия по-ясно да начертая.
+ това, тук вече свободно може да дойде всякакъв и да седи колкото си иска. Има си теории как да им даде запустелите села, в които наремето е кипял живот, но не, трябва да сме спокйойни от историческа гледна точка.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 дек 2013 00:05

Надежда наистина няма.

След Освобождението е друго, българските семейства са били многодетни, днес по 1 или 2 деца, повече НЕ ... а мнозина от младите просто емигрират.

Ако от общата демографска картинка извадите циганите и турците, ще видите, че нещата са дори още по-страшни, българите в България сме изчезващ вид.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 20 дек 2013 00:09

1982 написа:Надежда наистина няма.

След Освобождението е друго, българските семейства са били многодетни, днес по 1 или 2 деца, повече НЕ ... а мнозина от младите просто емигрират.

Ако от общата демографска картинка извадите циганите и турците, ще видите, че нещата са дори още по-страшни, българите в България сме изчезващ вид.

Ами те са извадени в цифрите в статията. И аз искам да ми е хубаво, ама не мога да си завра главата в задника и да казвам, че всичко е наред.

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 20 дек 2013 00:13

Поздравления за автора с многодетното семейство! Аз също бих искал да имам повече деца, стига да мога да им осигуря едно нормално детство. При нас, по бащина линия и бабата и дядото са семейства с по 5 деца и мога да кажа че е интересно. Въпроса е какъв е бил живота тогава, ако щеш каква е ползата и смисъла от това нещо да имаш много деца. Може би стереотипите сега са малко по различни, което не ни оправдава ни най малко. Иначе съм на мнение че държавата и народа няма да се затрият, стига управляващите да ограничат и спрат стимулирането на циганската раждаемост само и само да се докопат до социални. Много е лесно и просто, не учат ли децата НЯМА помощи, не работиш ли поне 6 месеца в годината НЯМА помощи. Това са не повече от няколко поправки в законите, да видим тогава дали ще раждат по 5-7 или 10 мангалчета. Циганина НЕ обича да работи, съответно да плаща за услуги и блага. Защо турците, власите, арменците не правят по много деца ? Лошото е че бъдещето на една държава, зависи от 240 малоумни и корумпирани коп.елета дето не им пука за нищо, стига да могат да се возят в с класи, да хвърлят пачки по чалготеките и да ходят с ку.вите по тузарските курорти. Малко грубо звучи , но е факт ! Най ме товари факта, че за каквато и социална тема да става въпрос отново опираме до онези убавци в събранието !

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 20 дек 2013 00:18

urkoto написа:
viali69 написа:Доказателство за това е реакцията на еврокомисар Кристалина Георгиева, която научавайки за бежанския поток към България почти подскочи от радост с думите:
"Ето как ще се реши демографския проблем в България !"
За тази слуга на илюминати е щастлив факт това, че ще се ислямизираме и циганизираме още повече. Защото така и нареждат нейните господари. А, те съвсем не са комунисти !

За коя слуга на илюминатите бе синко? Теорията ти яко издиша и неслучайно и неведнъж Уреца ти е казвал - НЕ КОМЕНТИРАЙ НСР, НЕ СИ ЗАПОЗНАТ С НЕЩАТА!!!
По повод на Крисито - коя Кристалина Георгиева? Да не искаш да кажеш СТАЛИНКА Георгиева? Че тя си е ваша бе синко! Т.е. комунетата ислямизират българия. Съжалявам другарю но номерата вече не минават в този форум. И малките деца те научиха. Време е с другаря Кутев да измислите нов ник и нова мантра, че по НСР мантрата си разкрит на всяка крачка. Това е положението.
Баце ти сериозно ли мислиш че "богоизбраните" т.н юдеи и техните производни имат,идентичност...като цвят,държава...че Станишев,Орешарски,Тиквата,Сидеров,Костов,може и да забравям накой... имат цвят,бял,зелен,червен,син...не...те са едни и същи марионетки,при това са много евтини.Разрови се в нета,сам ще стигнеш до изводите абсолютно непредубедено,дори не ти препоръчвам източници,за да не ти давам посока,но е чудовищно това което предстои,дори и наполовина да е вярно,а досега всичко което е планирано и начертано се е случило.Но са подценили съпротивителните сили на този народ,защото по план който се следва изключително последователно,но закъснява с 10-на години....тоест в преразход сме им,трябваше вече да сме претопени.За да не ме обвините в конспирации,има филмчета гледайте ги.Гледах независимо И НЕПРЕДУБЕДЕНО един от друг,после случайно и попаднах на вариант който събира,СИСТЕМАТИЗИРА и обобщава всичко заедно.Този план идва да ни каже че всички които са управлявали тази страна последните 20 години са марионетки,на едни и същи господари.За няколко подарени десетки милионна евро или долари,откраднати под формата на държавни поръчки от Европейски фондове,за което ЕС и Америка затваря очи,са продали страната и благата и за милиарди,заедно с хората почти доброволно.Ние сме изключително жилав,упорит,трудолюбив и ученолюбив народ,доста над средното ниво на ЕС,Америка и Русия.Неистово и стоически "богоизбраните" юдеи систематично ни внушават едновременно да подценяваме себе си като народ и да надценяваме качествата и природните дадености на други народи.Ако си работил,работиш и пожелавам да живее и работи след 1 януари в чужбина,ще разбереш защо на европейски младеж са нужни 2 седмици да придобие елементарни трудови,технически и интелектуални навици за операции,за които на източно европеец са нужни минути.Всичките "легенди" дето ни втълпяват за лошо здравеопазване и непрестанни образователни класации са пълни глупости....нашите медицински сестри и персонал знаят повече от техните доктори,без да имат достъп до същата модерна апаратура и иновации.Учениците ни са с по-добра обща култура и правопис дори на не матерния език,сиреч на техните езици от техните.Бедноста е порок,а щом държиш една страна и народ изкуствено в икономическа бедност и финансова зависимост,можеш да го накараш и да повярва на всичко,получава им се,но много по-бавно от колкото им се иска на юдомасоните....чети Кенеди..."целия свят е срещу една монолитна безскрупулна конспирация...Инфилтрация вместо инвазия, подривна дейност вместо избори, заплахи вместо свободен избор...Това е система, която мобилизира огромни човешки и материални ресурси,
за изграждане на плътна мрежа, високо ефикасна машина състояща се от военни, дипломатически, разузнавателни, икономически, научни и политически операции.
Техните подготовки са тайни, а не публични.Техните грешки се погребват,не са на първа страница......Търся вашата помощ в огромната задача да информирате и предупреждавате американския народ, който е уверен, че с ваша помощ, човекът би бил такъв какъвто се е родил да бъде:
СВОБОДЕН И НЕЗАВИСИМ"....

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 20 дек 2013 00:24

Някои колеги твърдят, 4е само мърморим и се оплакваме. Да, ама не. Това не е мърморене, а самата истина - тук по4ти всеки гледа как да те прекара, измами, завле4е, окраде и т.н. Как, по дяволите да живееш и да се развиваш в такава обстановка :?: :!: Единия на4ин да се приспособиш е като станеш един от тези паразити, а другия - да заминеш надале4 от тук. Всеки гледа да живее 4естно и достойно, ама като види другите какво правят...Плюс това според мен, ве4е и то отдавна, мафията си има държава, така 4е ще бъде много, много трудно да се променят нещата.

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 20 дек 2013 02:01

Йо-хо-хо, и бутилка ром! :mrgreen:
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 20 дек 2013 05:09

THE G.A.M.E написа:Не, благодаря.
По-добре българите да станем мъртъв народ, от колкото да ни направят руска славянска паплач !
Знам, че няма да влезеш в дискусия с мен, ама на мен няма да ми омръзне да ти засичам простотиите :!:

Значи по-добре да я няма България, отколкото да се върне към православието и славянските си корени, така ли ? :o :shock:
Написал си още една невероятна глупост - че милиони етнически българи чакали български паспорт. Това, както и намека ти, че българските емигранти рано или късно щели да се завърнат в България е ПЪЛНА ГЛУПОСТ !
Докато стандартът на живот у нас е нисък никой няма да се натиска да дойде да живее тук, освен пълчищата от арабския свят, който юдеите разбуниха като кошер.
Ниският жизнен стандарт ще прогони още млади българи от България, а другите никога няма да се върнат тук !
Системата на НОВ СВЕТОВЕН РЕД умишлено поддържа нисък жизнен стандарт, за да може да дебългаризира България. На циганите и бежанците не им пречи мизерията. Напротив - точно в мизерия те се размножават най-много !

Не пиши глупости за Русия ! В Русия може да има различни етноси , но доминиращ е руският ! Руснаците не са заплашени от демографска катастрофа и изчезване като нас. Там има сериозна и далновидна държавна политика, която гарантира запазването на доминантното положение на основния етнос - руския.
Къде си тръгнал да се сравняваш със 150 милионна държава ?!
В Русия за разлика от САЩ и страните от НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД не се толерират малцинствата. Русия не се циганизира и не се ислямизира. В Русия негрите не са добре дошли като на Запад, където заедно с арабите примерно в Англия и Франция вече са преобладаващо население.
Само спешно излизане от Еврейския съюз и връщане в лоното на Русия може да спаси българския етнос !!! Иначе след 15-20 години ще сме малцинство в собствената си държава, а мнозинството от НЕбългари ще определя правилата в нея.
ИЗБИРАЙТЕ, докато не е станало късно !!! :evil:
Изображение
Изображение...Изображение...Изображение

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 20 дек 2013 05:43

badboy95 написа:Йо-хо-хо, и бутилка ром! :mrgreen:

Пич, весело ли ти е ? Весело ти е. И знаеш ли защо ти е весела и безразлична тази трагедия за България? Защото вас младите ви научиха, че сте граждани на света, а не на България. Защото вие сте (извини ме за израза !) с промити мозъци от пропагандата на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД.
Вие нямате представа колко по-добре е да живееш в държава с етнически хомогенна нация. Умишлено не пиша "чиста нация", защото веднага ще ме обявят за нацист, фашист, комунист ...
Нямате представа колко хубаво е да живееш в общество, което е хомогенно, в което няма етнически, религиозни и расови различия.
Аз съм живял в такова общество преди 1989-та година и затова знам.
Вие по-младите просто не сте живели в такова и затова не оценявате страшната съдба, която ви предстои.
Защото вие няма да живеете в собствена България ! Вие ще живеете в чужда, НЕбългарска "България". Слагам България в кавички, защото само името и ще бъде българско.
Сега ти е смешно, но уверявам те след 20 години на теб и твоите деца никак няма да им е смешно !.
Защо ли ?
Защото няма да живеете сред българи. Защото няма да живеете и сред близки славянски народи като руснаците, украинците, беларусите ....
Защото няма да живеете дори сред чужди, но цивилизовани нации като германците, англичаните и французите.
Ще живеете сред мнозинство от цигани и ислямски "бежанци", емигранти и други НЕбългари !!!
Диви, прости, необразовани и агресивни маси от НЕбългари ще се разхожда по улиците на България. И за вашите жени, за вашите деца и за самите вас животът ще бъде ад !
Хайде посмей се сега, защото после ще плачеш ...
Изображение
Изображение...Изображение...Изображение

Върни се в “Свободна зона”