Най голям некадърник в А група.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Най голям некадърник в А група.
Везалов заради много ценния си автогол и Сашо (Емилов) Александров бека от Черно море за ефектния бодичек на Пастата и най-вече заради липсата на мозък.
Извънредна новина - Бру, Сидибе и Домовчийски печелят вота на феновете за некадърник на годината!
- El Grande Capitan
Svetlio написа:Извънредна новина - Бру, Сидибе и Домовчийски печелят вота на феновете за некадърник на годината!
That sounds about right...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".
El Grande Capitan написа:Svetlio написа:Извънредна новина - Бру, Сидибе и Домовчийски печелят вота на феновете за некадърник на годината!
That sounds about right...
Ако искате, може да си ги менкаме втория полусезон. Ние прибираме Домо, ботевци ще вземат Биг МаМа, а Бру в ЦСКА. Да видим дали смяната на обстановката ще им се отрази добре.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Радвам се да видя, че най-накрая феновете на всички отбори са на едно мнение за нещо.
и все пак ето и моята тройка:
1. Сидибету
1. Бруту
1. Фо-Порету ( тоя май го бяхте забравили а? )

и все пак ето и моята тройка:
1. Сидибету
1. Бруту
1. Фо-Порету ( тоя май го бяхте забравили а? )

El Grande Capitan написа:drogooo написа:Опитваме се ние тука да си пласираме Домо и Костов в клсацията ама с тази конкуренция на Бру и Сидибе...
нашите хайвани са толкова зле ,че и за първо място на некадърник не могат да се преборят!!!
Ахахахахахахах,точно,смятай значи колко са смотани щом и в класацията за смотаняци не могат да влязат в тройката...![]()
![]()
хахахахахахаха посмях се от сърце . Налузвам си шИшонИтИ и си лягам. ФАКТ
1.валери
2.домовчийски
3.домо
Последна промяна от motoem930 на 19 дек 2013 23:40, променено общо 1 път.
- El Grande Capitan
rhaegar написа:Ако искате, може да си ги менкаме втория полусезон. Ние прибираме Домо, ботевци ще вземат Биг МаМа, а Бру в ЦСКА. Да видим дали смяната на обстановката ще им се отрази добре.
Аз имам по-добра идея-натоварваме ги и тримата на един бус по маршрута Летище София Терминал 2-Майната си и ги освобождаваме от очевидно непосилното бреме да играят футбол...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".
El Grande Capitan написа:rhaegar написа:Ако искате, може да си ги менкаме втория полусезон. Ние прибираме Домо, ботевци ще вземат Биг МаМа, а Бру в ЦСКА. Да видим дали смяната на обстановката ще им се отрази добре.
Аз имам по-добра идея-натоварваме ги и тримата на един бус по маршрута Летище София Терминал 2-Майната си и ги освобождаваме от очевидно непосилното бреме да играят футбол...
Чак пък толкова хубаво да стане......

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

drogooo написа:Добре де к'во са виновни момчеЪтъ...???
те терените....вятъра!!!
изригванията
Върни се в “Футбол - България”