Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Ако ше си играем на "ако" ... И Венци ако беше вкарал след корнера.. и Менди гредата и ако Вальо не беше изпуснал Дузпа или ако Мболи не беше хванал на Кевин Бру
Аз лично не бих скочил срещу Менди макар да си мязаме по физика

[center]

[/center]

[/center]Re: Спам тема vol.2
Red_Girl написа:1982 написа:
Просто искам да си щастлива.
Ако наистина го искаш, няма да говориш такива неща.
Защо, може пък той да е твоята сродна душа ?!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Никога не може да има червена тишина. Прекалено големи са ви устите и дори когато са пълни с лай........така де, пак успявате да говорите и да се оплаквате и да мрънкате.
Ние поне като сме слаби и падаме си мълчим.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Red_Girl
- Контакти:
rhaegar написа:Никога не може да има червена тишина. Прекалено големи са ви устите и дори когато са пълни с лай........така де, пак успявате да говорите и да се оплаквате и да мрънкате.
Да бе! Ти сериозно ли?
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

- Red_Girl
- Контакти:
1982 написа:Защо, може пък той да е твоята сродна душа ?!
Ще се съгласиш да прекарам живота си с фен на Левски?? Това не съм го очаквала от теб.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

- Red_Girl
- Контакти:
MaRTo1233 написа:Ако ше си играем на "ако" ... И Венци ако беше вкарал след корнера.. и Менди гредата и ако Вальо не беше изпуснал Дузпа или ако Мболи не беше хванал на Кевин Бру![]()
![]()
Аз лично не бих скочил срещу Менди макар да си мязаме по физика
![]()
![]()
Толкоз ли си висок?
Офтопик:

Red_Girl написа:rhaegar написа:Никога не може да има червена тишина. Прекалено големи са ви устите и дори когато са пълни с лай........така де, пак успявате да говорите и да се оплаквате и да мрънкате.
Да бе! Ти сериозно ли?![]()
Да. След кой мач казахте слаби сме, паднахме, продължаваме напред и тва е. Начело с ревльото, дето ви се води треньор, всички повтаряте едни и същи глупости. Играете срещу най-слабия Левски от 20 години сигурно и вместо да ни напълните кошницата като в предния мач, вие се оправдавате със съдии, кривия терен, атмосферното налягане, ъгъла на третата седалка на осмия ред в Сектор А и т.н. Никой не ви е крив, че не можете да си вкарате положенията. Второто полувреме и особено през продълженията с нищо не показахте, че сте по-добрия отбор и заслужавате да продължите.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Red_Girl написа:1982 написа:Защо, може пък той да е твоята сродна душа ?!
Ще се съгласиш да прекарам живота си с фен на Левски?? Това не съм го очаквала от теб.![]()
Ако те прави щастлива, защо не ?!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- Red_Girl
- Контакти:
1982 написа:Red_Girl написа:1982 написа:Защо, може пък той да е твоята сродна душа ?!
Ще се съгласиш да прекарам живота си с фен на Левски?? Това не съм го очаквала от теб.![]()
Ако те прави щастлива, защо не ?!
Нещо си различен.
Офтопик:

Red_Girl написа:Толкоз ли си висок?
Ами той май е около 190 .. аз съм 3-4см отгоре
Офтопик:
[center]

[/center]

[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта