Red_Girl написа:MaRTo1233 написа:Тя си има любов ... Джаксън! И не .. не е котката![]()
![]()
Котката е..![]()
Вчера 1 час се галехме и гушкахме с него.
А иначе днес Менди ми хареса как им скочи..
Той тоя е ненормален .. края на мача крило заигра ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red_Girl написа:MaRTo1233 написа:Тя си има любов ... Джаксън! И не .. не е котката![]()
![]()
Котката е..![]()
Вчера 1 час се галехме и гушкахме с него.
А иначе днес Менди ми хареса как им скочи..

[/center]1982 написа:Red_Girl написа:1982 написа:Ти не се ли ожени вече за Не Го Е Мил ??
Стига де, не почвай и ти. Не, не съм. Отказах.
Не знам, мернах че той те е виждал в Редута, поканил те е да заживеете заедно .... после не съм влизал.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

MaRTo1233 написа:
Той тоя е ненормален .. края на мача крило заигра ...![]()
![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Red_Girl написа:1982 написа:Red_Girl написа:1982 написа:Ти не се ли ожени вече за Не Го Е Мил ??
Стига де, не почвай и ти. Не, не съм. Отказах.
Не знам, мернах че той те е виждал в Редута, поканил те е да заживеете заедно .... после не съм влизал.
Каквоо?? Не ме е канил..Иначе съм изненада, че ме е виждал. Аз нямам спомени.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Red_Girl написа:днес Менди ми хареса как им скочи..

THE G.A.M.E написа:Red_Girl написа:днес Менди ми хареса как им скочи..
Добре че спряха левскарите, че тоя щеше да стане на сапун... Син при това.

1982 написа:Дай му шанс да те опознае.

Red_Girl написа:1982 написа:Дай му шанс да те опознае.
Сватовник ли ше го играеш?
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Red_Girl написа:Те не могат да го спрат, пък щели да го бият. Ше ги смаже всичките.

1982 написа:
Просто искам да си щастлива.

Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], vasilnv и 10 госта