hellyeah написа:Помиярите са най-много ,ама Миленчо има много антипомиярска политика и много ги изтребва .
Долу ръцете от истинския помияр! Помияра завинаги един от нас
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
hellyeah написа:Помиярите са най-много ,ама Миленчо има много антипомиярска политика и много ги изтребва .
hellyeah написа:Знаеш ли колко са били циганите на 09.09.1944 /170 011/и после с политиката на Тодор Живков за многодетните семйства с три и повече деца колко нарастнаха в периода 1944-1989 .Нали имаше повеля на партията за 9 милионния българин . https://librev.com/discussion-politics- ... 1944-1989-
[/center][center]
...
...
[/center]viali69 написа:hellyeah написа:Знаеш ли колко са били циганите на 09.09.1944 /170 011/и после с политиката на Тодор Живков за многодетните семйства с три и повече деца колко нарастнаха в периода 1944-1989 .Нали имаше повеля на партията за 9 милионния българин . https://librev.com/discussion-politics- ... 1944-1989-
Абе, пич, аз на очите си ли да вярвам или на либерасткия сайт, който ми даваш да чета ?!
Аз съм живял по това време и отлично помня какво беше.
Тогава българите бяха 95% от населението на огромна част от градовете в България с изключение на няколко района, където турците бяха компактна маса.
Циганите бяха съвсем малко. Не само, че бяха малко, но не се ползваха с никакви привилегии. Да, Бай Тошо им даваше работа основно в "Чистота", но никакви привилегии !
Нямаше чужда намеса в полза на циганите. Никой не ни принуждаваше да ги наричаме "роми". Никой не ни съдеше за дискриминация, когато им викахме "мангали". Нямаше Соросови НПО-та.
Всички цигани работеха. Караха казарма като трудоваци в "Строителни войски". Държавата не им позволяваше да ползват ток и вода безплатно. Не им даваха да пътуват безплатно в градския транспорт и по влаковете.
Ако някой манго краднеше нещо по селата следваше лобут от кварталния. Отделно го биеха и съселяните му.
В нашето село за циганите беше забранено да преминават като мръкне моста на реката, който отделяше техните катуни от селото.
Това е истината !
viali69 написа:hellyeah написа:Знаеш ли колко са били циганите на 09.09.1944 /170 011/и после с политиката на Тодор Живков за многодетните семйства с три и повече деца колко нарастнаха в периода 1944-1989 .Нали имаше повеля на партията за 9 милионния българин . https://librev.com/discussion-politics- ... 1944-1989-
Абе, пич, аз на очите си ли да вярвам или на либерасткия сайт, който ми даваш да чета ?!
Аз съм живял по това време и отлично помня какво беше.
Тогава българите бяха 95% от населението на огромна част от градовете в България с изключение на няколко района, където турците бяха компактна маса.
Циганите бяха съвсем малко. Не само, че бяха малко, но не се ползваха с никакви привилегии. Да, Бай Тошо им даваше работа основно в "Чистота", но никакви привилегии !
Нямаше чужда намеса в полза на циганите. Никой не ни принуждаваше да ги наричаме "роми". Никой не ни съдеше за дискриминация, когато им викахме "мангали". Нямаше Соросови НПО-та.
Всички цигани работеха. Караха казарма като трудоваци в "Строителни войски". Държавата не им позволяваше да ползват ток и вода безплатно. Не им даваха да пътуват безплатно в градския транспорт и по влаковете.
Ако някой манго краднеше нещо по селата следваше лобут от кварталния. Отделно го биеха и съселяните му.
В нашето село за циганите беше забранено да преминават като мръкне моста на реката, който отделяше техните катуни от селото.
Това е истината !
viali69 написа:Никой не ни принуждаваше да ги наричаме "роми".

viali69 написа:Доказателство за това е реакцията на еврокомисар Кристалина Георгиева, която научавайки за бежанския поток към България почти подскочи от радост с думите:
"Ето как ще се реши демографския проблем в България !"
За тази слуга на илюминати е щастлив факт това, че ще се ислямизираме и циганизираме още повече. Защото така и нареждат нейните господари. А, те съвсем не са комунисти !
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта