България се топи с осем души на ден.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: България се топи с осем души на ден.

Мнениеот bilyaletdinov » 19 дек 2013 20:44

hellyeah написа:Помиярите са най-много ,ама Миленчо има много антипомиярска политика и много ги изтребва . :)

Долу ръцете от истинския помияр! Помияра завинаги един от нас :!:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 19 дек 2013 20:45

hellyeah написа:Знаеш ли колко са били циганите на 09.09.1944 /170 011/и после с политиката на Тодор Живков за многодетните семйства с три и повече деца колко нарастнаха в периода 1944-1989 .Нали имаше повеля на партията за 9 милионния българин . https://librev.com/discussion-politics- ... 1944-1989-

Абе, пич, аз на очите си ли да вярвам или на либерасткия сайт, който ми даваш да чета ?!
Аз съм живял по това време и отлично помня какво беше.
Тогава българите бяха 95% от населението на огромна част от градовете в България с изключение на няколко района, където турците бяха компактна маса.
Циганите бяха съвсем малко. Не само, че бяха малко, но не се ползваха с никакви привилегии. Да, Бай Тошо им даваше работа основно в "Чистота", но никакви привилегии !
Нямаше чужда намеса в полза на циганите. Никой не ни принуждаваше да ги наричаме "роми". Никой не ни съдеше за дискриминация, когато им викахме "мангали". Нямаше Соросови НПО-та.
Всички цигани работеха. Караха казарма като трудоваци в "Строителни войски". Държавата не им позволяваше да ползват ток и вода безплатно. Не им даваха да пътуват безплатно в градския транспорт и по влаковете.
Ако някой манго краднеше нещо по селата следваше лобут от кварталния. Отделно го биеха и съселяните му.
В нашето село за циганите беше забранено да преминават като мръкне моста на реката, който отделяше техните катуни от селото.
Това е истината !
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Мнениеот hellyeah » 19 дек 2013 20:49

viali69 написа:
hellyeah написа:Знаеш ли колко са били циганите на 09.09.1944 /170 011/и после с политиката на Тодор Живков за многодетните семйства с три и повече деца колко нарастнаха в периода 1944-1989 .Нали имаше повеля на партията за 9 милионния българин . https://librev.com/discussion-politics- ... 1944-1989-

Абе, пич, аз на очите си ли да вярвам или на либерасткия сайт, който ми даваш да чета ?!
Тогава българите бяха 95% от населението на огромна част от градовете в България с изключение на няколко района, където турците бяха компактна маса.
Циганите бяха съвсем малко. Не само, че бяха малко, но не се ползваха с никакви привилегии. Да, Бай Тошо им даваше работа основно в "Чистота", но никакви привилегии !
Нямаше чужда намеса в полза на циганите. Никой не ни принуждаваше да ги наричаме "роми". Никой не ни съдеше за дискриминация, когато им викахме "мангали". Нямаше Соросови НПО-та.
Всички цигани работеха. Караха казарма като трудоваци в "Строителни войски". Държавата не им позволяваше да ползват ток и вода безплатно. Не им даваха да пътуват безплатно в градския транспорт и по влаковете.
Ако някой манго краднеше нещо по селата следваше лобут от кварталния. Отделно го биеха и съселяните му.
В нашето село за циганите беше забранено да преминават като мръкне моста на реката, който отделяше техните катуни от селото.
Това е истината !

Поне разбрах от цялата ти тирада , че си от село .Не зная как е било на село ,защото и прадядо ми и прабаба ми са граждани.
“Не купувам от Lafka”

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 19 дек 2013 20:51

viali69 написа:

Това е истината !

Старшината казА всичкото КЕЧ на балтаматума(балатум) :) :) :) Така беше! Манго здраво копаеше канавки.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 19 дек 2013 21:07

viali69 написа:Никой не ни принуждаваше да ги наричаме "роми".

Именно налагането с обвинения в расизъм на това изкуствено определение научи циганите, че в тази страна им е позволено всичко, а българите са големи балами. Циганите не се пият (те даже и за мирисане не стават), така че не са "ром", не са жители на Рим, значи не са "роми". На повечето езици, които знам, включително немски и френски, циганин си се казва циганин, от векове. Те не са бял или кафяв ром, не са дори си ди-ром, но щом Антибългарския(хелзинкски) комитет държи да наричаме народността им с друга дума, различна от традиционното им име, може джипсита, хайде :)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 19 дек 2013 21:09

управлява ни бкп. това е нормално

urkoto

Мнениеот urkoto » 19 дек 2013 21:10

viali69 написа:Доказателство за това е реакцията на еврокомисар Кристалина Георгиева, която научавайки за бежанския поток към България почти подскочи от радост с думите:
"Ето как ще се реши демографския проблем в България !"
За тази слуга на илюминати е щастлив факт това, че ще се ислямизираме и циганизираме още повече. Защото така и нареждат нейните господари. А, те съвсем не са комунисти !

За коя слуга на илюминатите бе синко? Теорията ти яко издиша и неслучайно и неведнъж Уреца ти е казвал - НЕ КОМЕНТИРАЙ НСР, НЕ СИ ЗАПОЗНАТ С НЕЩАТА!!!
По повод на Крисито - коя Кристалина Георгиева? Да не искаш да кажеш СТАЛИНКА Георгиева? Че тя си е ваша бе синко! Т.е. комунетата ислямизират българия. Съжалявам другарю но номерата вече не минават в този форум. И малките деца те научиха. Време е с другаря Кутев да измислите нов ник и нова мантра, че по НСР мантрата си разкрит на всяка крачка. Това е положението.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 19 дек 2013 21:12

Един виц от едно време.
- Г-н Костов, колко искате за България?
- Ами, значи, да видим... 20 завода, АЕЦ, пристанища, летища..... хората са 7 млн.... Около 300 млрд лева.
- А без хората?
Пак пресмятя Костов... щракане на елката...
- Заповадяйте след 50-70г.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 19 дек 2013 22:01

Така ще е, докато страната не предлага нищо на младите, току що завършили средното и висшето си образование, граждани на Република България. Да, ще продължават да бягат, докато сме на това дередже! Нормално ли е лекар/професор/инженер да получава заплата от порядъка на 600-800 лева, а стриптизьорка/полицай - в пъти повече? Разбира се, че умовете на нацията (а и "бачкаторите" също) ще напускат родината, търсейки и намирайки (разбира се) по-добри възможности за реализация в Западна Европа и САЩ. Сравнете заплатите - на едно от последните места в ЕС, и цените на стоките/услугите. Нужна е незабавна и експресна реформа на някои от водещите сфери (икономика, здравеопазване, образование). Единствено това може да спаси сънародниците, решили да не изневерят на родината си!
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 19 дек 2013 22:10

Доц. Георги Бърдаров е мой преподавател и е изключителен специалист. Има много хубава книга : "Имиграция, конфликти и трансформация на идентичности в Европейския съюз", ако някой не я е чел- може да си я купи. А това е едно негово интервю по темата http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1189740 , като ще постна част от него.

Няма държава и общество, които могат да понесат такъв демографски колапс, който преживява България. Това заяви в интервю на Дарик доц. Георги Бърдаров, преподавател в Геолого-географския факултет на СУ „Св. Климент Охридски".Той коментира, че демографската криза е най-големият проблем на страната ни - като бомба със закъснител, която вече цъка и тепърва ще дава много тежко отражение.

Доц. Бърдаров посочи, че България е единствената държава в света, която 23 години има постоянен отрицателен естествен прираст.„Преди няколко години в доклад на ООН даваха България за уникален пример за държава, която за по-малко от 20 години е намалила населението си с над милион души. Вече е с 2 милиона намалението. Не е фатална абсолютната бройка, огромният проблем е, че ще се редуцира младото активно население - чрез емиграция, ниска раждаемост, отрицателен естествен прираст".
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Върни се в “Свободна зона”