Тотнъм Хотспър - Ливърпул 15.12.2013 | 18:00 | 0-5 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

iznenada

Re: Тотнъм Хотспър - Ливърпул 15.12.2013 | 18:00 | 0-5 FT

Мнениеот iznenada » 19 дек 2013 12:41

The Crow написа:
wu_dnica написа:
Имаше един пич,който разправяше,че никога не бил виждал нещо смислено от Хендо.Е,дано днес е видял-пас за първия гол,вкара така важния втори,а за третия направи петичка,която ще отива и на Коутиньо,и на Суарес

И ще продължавам да го твърдя,докато поне половината му мачове не са такива.Аз няма да излетя в облаците от играта му,да няма да си изкривя душата и ще кажа ,че игра силно,на ниво(ти ако искаш пак му загледай пасовете).Но един добър мач от 3 години не може да ме накара да го харесвам,искам да ме опровергае и ако да го храня преди мач е"магията",то ще го правя :) Иначе съм изключително радостен за Рахим и Джон,най-силните им мачове от началото,браво :!: ,а за Алберто съм сигурен ,че е скритата ни лимонка и се надявам да окаже влияние в някой заплетен мач,точно когато не се очаква нищо от него :twisted:

Осъзнай се , Хендерсън играе всичките си мачове от началото на сезона по такъв начин. А за голът му само адмирации, изключително труден завършек. Мениджърът го хвали всеки мач, съотборниците му го хвалят, Анфилд го заобича едва ли не, само вие тука някакви мишки продължавате да хейтвате на играчи като Хендерсън, като Енрике, като Глен Джонсън и Шкъртел.

Ей клюн ,леко с епитетите ,да не ти обърна клюна на обратно . И айде вече да ми отговориш поне веднъж на въпроса ,който задавам за 19292342343848 път ? Защо никой не ми отговаря на тоя въпрос ,не мога да разбера ?
Какви успехи имаме ,от както в отбора са ,щъркела,данчо,шарана,дебелия глен,енрике ,даунинг,керъл и агер ?? Да те чуя ?
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 19 дек 2013 18:03

iznenada написа:
The Crow написа:
wu_dnica написа:
Имаше един пич,който разправяше,че никога не бил виждал нещо смислено от Хендо.Е,дано днес е видял-пас за първия гол,вкара така важния втори,а за третия направи петичка,която ще отива и на Коутиньо,и на Суарес

И ще продължавам да го твърдя,докато поне половината му мачове не са такива.Аз няма да излетя в облаците от играта му,да няма да си изкривя душата и ще кажа ,че игра силно,на ниво(ти ако искаш пак му загледай пасовете).Но един добър мач от 3 години не може да ме накара да го харесвам,искам да ме опровергае и ако да го храня преди мач е"магията",то ще го правя :) Иначе съм изключително радостен за Рахим и Джон,най-силните им мачове от началото,браво :!: ,а за Алберто съм сигурен ,че е скритата ни лимонка и се надявам да окаже влияние в някой заплетен мач,точно когато не се очаква нищо от него :twisted:

Осъзнай се , Хендерсън играе всичките си мачове от началото на сезона по такъв начин. А за голът му само адмирации, изключително труден завършек. Мениджърът го хвали всеки мач, съотборниците му го хвалят, Анфилд го заобича едва ли не, само вие тука някакви мишки продължавате да хейтвате на играчи като Хендерсън, като Енрике, като Глен Джонсън и Шкъртел.

Ей клюн ,леко с епитетите ,да не ти обърна клюна на обратно . И айде вече да ми отговориш поне веднъж на въпроса ,който задавам за 19292342343848 път ? Защо никой не ми отговаря на тоя въпрос ,не мога да разбера ?
Какви успехи имаме ,от както в отбора са ,щъркела,данчо,шарана,дебелия глен,енрике ,даунинг,керъл и агер ?? Да те чуя ?

Чакай бе, не бъркай нещата. Щъркела, шарана, дебелия и агер са креатури на Сервитьора. Другите имат по 2-3 сезона в клуба. Но останалите са от по 6-8 години вече

iznenada

Мнениеот iznenada » 19 дек 2013 19:00

wolf написа:
iznenada написа:
The Crow написа:
wu_dnica написа:

Чакай бе, не бъркай нещата. Щъркела, шарана, дебелия и агер са креатури на Сервитьора. Другите имат по 2-3 сезона в клуба. Но останалите са от по 6-8 години вече

Нищо не бъркам аз . От 2-3 сезона кво имаме ? Само срам . Преди това ,пак същата работа. Ква е разликата ? Всички са един дол дренки.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 19 дек 2013 21:54

КК имаме, а преди това 6 години с останалите? КК е по-добре от НИЩО.

iznenada

Мнениеот iznenada » 20 дек 2013 00:25

wolf написа:КК имаме, а преди това 6 години с останалите? КК е по-добре от НИЩО.

Ква е тая КК бе ? Ти за купа ли е имаш тая умряла купичка ? И само като се сетя как я взехме ,ще се пукна от смях :)
Аз освен ШЛ и титлата в Англия ,друго не признавам.
И стига ми изтъква Далглиш(през последния му период) пред Бенитес ,щото ще ти се смеят и малките деца. Аз и двамата не ги харесвам ,тъй като Бенитес не спечели титлата в Англия ,но Бенитес е над твоя идол ,няма смисъл да спорим по тоя въпрос.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 20 дек 2013 11:48

iznenada написа:
wolf написа:КК имаме, а преди това 6 години с останалите? КК е по-добре от НИЩО.

Ква е тая КК бе ? Ти за купа ли е имаш тая умряла купичка ? И само като се сетя как я взехме ,ще се пукна от смях :)
И стига ми изтъква Далглиш(през последния му период) пред Бенитес ,щото ще ти се смеят и малките деца. Аз и двамата не ги харесвам ,тъй като Бенитес не спечели титлата в Англия ,но Бенитес е над твоя идол ,няма смисъл да спорим по тоя въпрос.

Какво да изтъкна на дебелия? Една камара некадърни испанци, безкрайни ротации, загубена титла само и единствено по негова вина? след 2006та НИЩО. Това ли? този отбор има нужда от трофеи ако ще и КК и Къмюнити да са. Защото се броят, колкото и да са малки са купа и триумф. А когато не си печелил купа от време оно става сложно, и манталитета се променя значително. Питай ги в Арсенал какво помнят от ФА 2005 насам.

iznenada

Мнениеот iznenada » 20 дек 2013 12:30

wolf написа:
iznenada написа:

Какво да изтъкна на дебелия? Една камара некадърни испанци, безкрайни ротации, загубена титла само и единствено по негова вина? след 2006та НИЩО. Това ли? този отбор има нужда от трофеи ако ще и КК и Къмюнити да са. Защото се броят, колкото и да са малки са купа и триумф. А когато не си печелил купа от време оно става сложно, и манталитета се променя значително. Питай ги в Арсенал какво помнят от ФА 2005 насам.

Е човека спечели ШЛ бе моето момче ,къде е ШЛ ,къде е карлнгчето ,дето с 5 мача и взимаш купата и играеш срещу резервите на водещите отбори.И постоянно бяхме в топ 4 .А другия със 120 млн за селекция и ни класира на зашеметяващото ..8 место. :) Човека със 100те поредни грешки . :) И той ,като тебе ,няма аналог в историята . :)
Прочети ли днес ,какво казва шефа на Уест Хям ? "Набутахме се кораво с Анди Керъл " хаха
Сезона ще свърши ,той още няма,нито един изигран мач . Аз предлагам ,некадърния му татко ,дето всеки ден го засипваше с похвали (незнайно защо) :) ..да си го вземе у тях на топло ,за да не набутва повече клубовете с безбожни пари. И вие, феновете може да си го осиновите ,той ви е любимец. Няма да забравя и за него ,колко обиди и псувни съм получавал по всички бг форумчета ,за това ,че не го исках . :) Пази боже от такива фенове,които не разбират грам от футбол.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 20 дек 2013 15:53

Кени като дойде на кое място бяхме? После до края на полусезона завършихме ли със равни най-много точки с Челси за тоя период? Дебелия с чий отбор спечели ШЛ? Изгони ли половината топ играчи от него отбор за да е неговата? На кое място завърши 2010та дебелия?

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 20 дек 2013 21:32

wolf написа:Кени като дойде на кое място бяхме? После до края на полусезона завършихме ли със равни най-много точки с Челси за тоя период? Дебелия с чий отбор спечели ШЛ? Изгони ли половината топ играчи от него отбор за да е неговата? На кое място завърши 2010та дебелия?

Абе човек ,няма място за сравнения бе .Стига се излага.
С чий отбор спечелил ? Това е глупаво и несериозно.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 20 дек 2013 22:48

suareshampion написа:
wolf написа:Кени като дойде на кое място бяхме? После до края на полусезона завършихме ли със равни най-много точки с Челси за тоя период? Дебелия с чий отбор спечели ШЛ? Изгони ли половината топ играчи от него отбор за да е неговата? На кое място завърши 2010та дебелия?

Абе човек ,няма място за сравнения бе .Стига се излага.
С чий отбор спечелил ? Това е глупаво и несериозно.

Съгласен! Не може да се каже на черното бяло! ;)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”