smoothc написа:Аз чак се чудя, как си вкараха толкова дузпи.
То дърводелец до дърводелец, мила моя майно льо
Казват,че по Коледа стават чудеса,така че..друго обяснение просто няма
То за това и бихте
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
smoothc написа:Аз чак се чудя, как си вкараха толкова дузпи.
То дърводелец до дърводелец, мила моя майно льо
Казват,че по Коледа стават чудеса,така че..друго обяснение просто няма
AnalBreaker написа:Тия некадърници и 900 минути да бяха играли, пак нямаше да си вкарат гол. Глупакът Стойчо Младенов иска да умори Тошко Янчев като го пуска на тая възраст да играе 120 минути при 5 градуса температура на въздуха.
South_Park написа:AnalBreaker написа:Тия некадърници и 900 минути да бяха играли, пак нямаше да си вкарат гол. Глупакът Стойчо Младенов иска да умори Тошко Янчев като го пуска на тая възраст да играе 120 минути при 5 градуса температура на въздуха.
Той играе на трева, там температурата е по-висока , тъй като най-бързо се изстива от краката
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100AnalBreaker написа:South_Park написа:AnalBreaker написа:Тия некадърници и 900 минути да бяха играли, пак нямаше да си вкарат гол. Глупакът Стойчо Младенов иска да умори Тошко Янчев като го пуска на тая възраст да играе 120 минути при 5 градуса температура на въздуха.
Той играе на трева, там температурата е по-висока , тъй като най-бързо се изстива от краката
Какво като играе на трева ? Да не би въздуха да е по-топъл над тревата, Айнщайн ?
Red_Girl написа:Groucho написа:Red_Girl написа:Ще номинирам себе си.![]()
Само така! Изеж ги на изборето![]()
Много ясно. Коса си имам- не ми трябва перука.. Имам си всичко.. Смазвам ги.
LSFC 1914 написа:Режи си вените. Само Левски!
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

ЕМИЛ написа:Аз искам да попитам боклука Мамади Сидибе още ли не е изгонен по унизителен за него начин от клуба ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта