Old_death написа:sin4ec написа:Нека съдията бе дал първата игра с ръка във вашето наказателно поле на Макриев , после втори жълт картон за него и Бру , а после да бе дал и вашето положение , пък тогава можем да говорим за добро съдийство . Запалих свещ , защото Господ не ме е направил пропаднал регенерат като сините , които злобеят във форума . Съвсем нормален човек съм без да имам психодиагнозата "син фен " ! Да те газят като дизел цинкова кофа 120 минути и да доказваш ,че черното е бяло и обратното е само ваш патент . Опазил Господ да падна на това ниво някога !!!
Теоретично е така, но има малко но-та... Първо, дузпите доказаха, че не са 100% гол. Аз лично бих свирил тази дузпа, макар да имам някои съмнения, които кадрите ще изчистят-много съм умрял от студ, та да ги гледам сега. Предполагаме, че дузпата е свирена и вкарана- с всички условности. Тук идва второто НО, не се знае как ще се развие мача след 1-0 за ЦСКА. Доста примери има за това. рето-за чест на сините ни съфорумци, са единици тези, които злобеят тук. Чак дизел кофа е доста силно казано, но имахте три добри ситуации след статични, и не сините са виновни, че не ги вкарахте. Никой нищо не доказва-два слаби мача, слаби продължения и след рулетката на дузпите някой трябваше да спечели. След незнам колко загуби по този начин, щастието се усмихна на нас. Това е всичко. Благодаря за вниманието!