Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
santiliana

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот santiliana » 19 дек 2013 20:25

Милиев, Везалов, Перес, Бру, Йорданов, Пламен Димов и като прибавим избягалия Пинто- ги докарвам 7 сигурни за трансфериране...Къде? Където и да е...Шапка свалям на Тони Здравков, че с този шкарт успя да ни докара до тройката и до 1/4 финал за купата...Само допреди 45 дни всички знаем къде бяхме...Задължително трябва да се вземат 2-ма централни защитници, по възможност - българчета...Е,ако направим сделка за Грънчаров ще е супер, но не ми се вярва...Още повече, че сега те ще са ни и съперник...Но чужденците трябва да се сведат до минимум. Лично аз не съм доволен дори и от Гари и Туре...Мое мнение... ;)
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 19 дек 2013 21:45

На отбора му трябва само класен разиграваш халф и нападател, който да оползотвори неговите усилия. ;)
И само Левски оле

Потребителски аватар
tonito
Контакти:

Мнениеот tonito » 19 дек 2013 21:47

Трябва ни поне още едно крило поне горе долу като гарито,че тия наще нападатели нещо грам не могат.Поне да има кой да ги захранва с топки,та после ,ако не вкарват да видим какви извинения ще имат.Не знам за Манолев колко са верни слуховете,но няма да се разсърдя,ако дойде при нас.

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 19 дек 2013 22:55

tonito написа:Трябва ни поне още едно крило поне горе долу като гарито,че тия наще нападатели нещо грам не могат.Поне да има кой да ги захранва с топки,та после ,ако не вкарват да видим какви извинения ще имат.Не знам за Манолев колко са верни слуховете,но няма да се разсърдя,ако дойде при нас.

По-скоро ада ще замръзне, отколкото Манолев да пристигне при нас. ;)
[offtopic]да се надяваме да греша че много му се кефя[/offtopic]
И само Левски оле

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 19 дек 2013 23:34

santiliana написа:Милиев, Везалов, Перес, Бру, Йорданов, Пламен Димов и като прибавим избягалия Пинто- ги докарвам 7 сигурни за трансфериране...Къде? Където и да е...Шапка свалям на Тони Здравков, че с този шкарт успя да ни докара до тройката и до 1/4 финал за купата...Само допреди 45 дни всички знаем къде бяхме...Задължително трябва да се вземат 2-ма централни защитници, по възможност - българчета...Е,ако направим сделка за Грънчаров ще е супер, но не ми се вярва...Още повече, че сега те ще са ни и съперник...Но чужденците трябва да се сведат до минимум. Лично аз не съм доволен дори и от Гари и Туре...Мое мнение... ;)

санти ние ще освободим тия седем ама чу ли Доньо кво каза ще взимаме само свободни агенти и все си мисля че на Бру трябва да се даде шанс,а за Старокин последния месец нямам думи-изкефи.Трябва ни ляв бек задължително,поне един централен,и ни трябва играч тип Ричард който 90 мин да не спира да бяга,все още имам вяра у Генков и Макриев.Туре влезна в час сигурен съм че и Бру ще го направи.
Милиев,Везалов и Йорданов няма да липсват на никого,за Перес не знам какъв е наема.
LEVSKI_FOREVER

Веселинов

Мнениеот Веселинов » 19 дек 2013 23:45

Селекцията в Левски е ясна: Дончо, връзкарите аверчита на Иво и цялата страна ни е тясна за продължаващата поредица от глупости, безумия и грешки. С това ръководство, с черните каси на ГЕРБ, Тонев, Дончо и цялата помия в клуба - който и да вземат и който да си тръгне е все едно! Отдавна смърдим откъм главата, та да дирим кусури на люспите и опашката е несериозно.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 20 дек 2013 00:23

някой знае ли кога точно се завръща Стефчо Велев.
На пролет съм сигурен че ще видим един нов Кевин Бру.
А лидера ни напролет ще се казва Орлин Старокин-не се шегувам последния месец е най-добрия в Левски,а ако Сухия го остави в средата ще коли и беси там,много силно играе в средата.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 20 дек 2013 07:54

Толкова много играчи ни трябват, че не е истина. Започвам с халфовата линия. Ако Гаджев бъде продаден както се очаква, ще ни трябва човек, който да играе пред защита и да изнася топката, да има поглед върху, въобще да е класа. Силно ме съмнява, че ще намерим такъв свободен агент. Трябват ни нови централни защитници - 2ма. Бобан Грънчаров би свърши идеална работа, ама ние нямаме пари. Дано не се домъкват легенди като Борко Стойчев и Росен Колев. Ляв бек. Тук според мен няма да има грешка. Който и да дойде едва ли ще е по-слаб от Пинто. Дано някой треньор се сети, че Ларсен Туре е централен нападател, а не халф и се сети да го сложи да играе с Макриев и Генков. Това са най-належащите към днешна дата + 1,2 трансфери на направили добри сезони играчи от по-малки отбор като капитана на Любимец и г/д селекцията приключва. Щях да забравя най-важното. Левски има нужда нов треньор. Нов Митов не ни е нужен.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 20 дек 2013 08:37

1 Нов собственик с пари
2 Треньор
3 Двама централни защитници
4 Ляв бек
5 Опорен халф
6 Разиграващ халф
7 Нападател
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 20 дек 2013 09:07

Няма как след сигурният Пинто (прав му път) да се разделим и с Милиев, Везалов, Перес, ИИ, евентуално Мулдер. До колкото знам, на Перес заплатата му се поема от испанците и определено ни трябва ръстов защитник. Ако дойде Грънчаров супер, иначе ще ни трябват двама ЦЗ.

Определено Макриев и Генков не стават, но едва ли ще си върнем Гаррата, така че единият трябва да остане.

Ккаво стана с новия договор на Старокин ? Беше критикуван, плюван , а какъв завършек на сезона направи. Ако остане ще вършее в средата ...има потенциал да бъде новия Джеймс.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Върни се в “Архив”