България се топи с осем души на ден.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: България се топи с осем души на ден.

Мнениеот FLANKER » 19 дек 2013 20:07

Балкански Орел написа:Скоро време Македонците ще станат повече от нас, проблема е срашно сериозен, топим се като ледчета на котлон.Вече дойде времето в което имигрантите, раждат децата си в чужбина, а те вече нямат никаква ръзка с България.

Онзи ден с един бивш комшия се видяхме случайно в центъра на София.Не си беше идвал в България от 11 години(живее в Швеция).Ами какво да обяснявам,двете му дечурлига не вдяват бъкел български.Жена му (българка), говори вече силно развален родния език.Много криво ми стана. :(
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 19 дек 2013 20:09

CSKA.SOFIA написа:Ние с теб какво можем да направим по въпроса. Най-много да пребия някой мангал друго какво ?

Да забременим някоя българка, викам аз. Стига да ни пусне :mrgreen:

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 19 дек 2013 20:12

FLANKER написа:
Балкански Орел написа:Скоро време Македонците ще станат повече от нас, проблема е срашно сериозен, топим се като ледчета на котлон.Вече дойде времето в което имигрантите, раждат децата си в чужбина, а те вече нямат никаква ръзка с България.

Онзи ден с един бивш комшия се видяхме случайно в центъра на София.Не си беше идвал в България от 11 години(живее в Швеция).Ами какво да обяснявам,двете му дечурлига не вдяват бъкел български.Жена му (българка), говори вече силно развален родния език.Много криво ми стана. :(

Такива познати имам все повече, а от младите ми роднини 70% са в Германия и Англия, няма млади хора брат това е, само пенсии и цигани.Силно се надявам това да не е края на великата ни родина..Моето село 99% са цигани, дядовците и бабите бяха на доизживяване преди 2-3 години, вече няма нито един Българин там. :cry:
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 19 дек 2013 20:15

След като модераторите ми заключват темата "планът Калерги - геноцид над бялата раса" и им се струва несериозна , а селският мач м/у ЦСКА и Левски е много сериозен , то тогава се оправяйте 8-)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 19 дек 2013 20:16

Балкански Орел написа:
FLANKER написа:

Такива познати имам все повече, а от младите ми роднини 70% са в Германия и Англия, няма млади хора брат това е, само пенсии и цигани.Силно се надявам това да не е края на великата ни родина..Моето село 99% са цигани, дядовците и бабите бяха на доизживяване преди 2-3 години, вече няма нито един Българин там. :cry:

:( :( :(
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

nesidor
Контакти:

Мнениеот nesidor » 19 дек 2013 20:18

urkoto написа:Оставете я тая работа, всеки да се спасява кой както може след първи януари. Апокалипсисът за България наближава с всеки изминал ден и всеки ден прекаран тук е пропилян, защото по всичко личи, че бъдеще НЯМА. Благодарение на нашите червени другари. Тъй че спасявайте се братя и да не сте посмели да пратите и левче отвънка тука - да го харчат комунетата.

Глупаците са си винаги глупаци....и за това ли са виновни"комунетата"...Статистиката показва,че след 90-те години намалява населението....ние само си търсим оправдание,нищо друго.

nesidor
Контакти:

Мнениеот nesidor » 19 дек 2013 20:21

urkoto написа:
FLANKER написа:
urkoto написа:Оставете я тая работа, всеки да се спасява кой както може след първи януари. Апокалипсисът за България наближава с всеки изминал ден и всеки ден прекаран тук е пропилян, защото по всичко личи, че бъдеще НЯМА. Благодарение на нашите червени другари. Тъй че спасявайте се братя и да не сте посмели да пратите и левче отвънка тука - да го харчат комунетата.

И какво, да си оставим Родината на цигани,араби и негри ли? Никога!

Няма файда да се бориш срещу комунетата. Т.е. има файда, но тия дето искат промяна като мен, тебе и т.н. сме малцинство. Явно ние НЕ СМЕ народът. Това показват ФАКТИТЕ. Та като на НАРОДА му е кеф така, нека бъде така. Останалите нека се спасяват защото един път сме млади и един път се живее. И нито левче да не се връща от тия отвънка тука вътре. Нека да ги видим тогава. Още на втората седмица след като това стане ще почнат да се ядат един друг.

....О...,да бе..Урко...от планетата на маймуните.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 19 дек 2013 20:21

Най-лошото е че в момента един циганин има повече права от нас българите. Ако направиш нещо на циганин и те обвинят в това с доказателства, директно влизаш в панделата, обаче ако монетата е на обратно - нищо!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 19 дек 2013 20:31

Как ще се топим? Във форума ежедневно прииждат нови идиоти :mrgreen:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Мнениеот hellyeah » 19 дек 2013 20:34

bilyaletdinov написа:Как ще се топим? Във форума ежедневно прииждат нови идиоти :mrgreen:

Помиярите са най-много ,ама Миленчо има много антипомиярска политика и много ги изтребва . :)
“Не купувам от Lafka”

Върни се в “Свободна зона”