НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ СОФИЯ!! А КОИ СТЕ ВИЕ РЕШАВАМЕ НИЕ!
ЧЕСТИТА ПОБЕДА НА СИНЯ БЪЛГАРИЯ!!
19.12 Купа на България: Левски - ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 19.12 Купа на България: Левски - ЦСКА
[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]
- Levskar_90
Браво на Пламен Илиев. Натри носовете на хейтърите, най-добрия вратар в България 

ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
caci написа:Тройчо Галатасарайски с прякор Шесторчо Пражки не дочака репортера да му зададе въпрос и започна поредна серия на ПЛАЧА.
Слаб мач за нас,но и такава игра стига,за да сме ПОБЕДИТЕЛИ.
той вече е седморчо ,стана третия треньор на цска отнесал 7 гола !
- Neron
- Контакти:
Общо взето трябва да се радваме че топката издържа. Честит коледен подарък левскари но не трябва да се заблуждаваме че става от тази сбирщина става отбор за атака на титла или поне достойно представяне в ЕКТ.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
честито ние нямаме място на 1/4 финалите след като не можел да бием такъв жалък отбор.
от shotgun blues на 19 Дек 2013 17:53
Съдита добре ви помогна с ненадената кристална дузпа
Честито класиране
Подобно положение имаше и за Левски,но съдията също не свири дузпа,ама ти как да видиш,като си сложил червените лещи.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
ЧИСТА ДУЗПА ЗА ЦСКА и спестен червен картон на Макриев !!!
- arsenvengerin
- Контакти:
- Levskar_90
Neron написа:Общо взето трябва да се радваме че топката издържа. Честит коледен подарък левскари но не трябва да се заблуждаваме че става от тази сбирщина става отбор за атака на титла или поне достойно представяне в ЕКТ.
ПАЦО ТИГЪРА ПАЦО ТИГЪРА ВЕЛИК ВЕЛИК ВЕЛИК
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
САМО ЦСКА!
Голям мач направихме, нищо че сините измекярчета издрапаха с дузпи! Мен не ме е срам от представянето ни. За пореден път ги надиграхме, а те в трети пореден мач не могат да стигнат до вратата ни, камо ли гол от игра да вкарат! Нищо, те купата няма да вземат, а пък любимецът им ТРОЙЧО МЛАДЕНОВ ги спря с 3:0 и за титлата!
Тъй че, както казах - САМО ЦСКА!
Голям мач направихме, нищо че сините измекярчета издрапаха с дузпи! Мен не ме е срам от представянето ни. За пореден път ги надиграхме, а те в трети пореден мач не могат да стигнат до вратата ни, камо ли гол от игра да вкарат! Нищо, те купата няма да вземат, а пък любимецът им ТРОЙЧО МЛАДЕНОВ ги спря с 3:0 и за титлата!
Тъй че, както казах - САМО ЦСКА!
Последна промяна от russia на 19 дек 2013 19:03, променено общо 1 път.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.