от honda на 02 Ное 2009 18:34
Kъм Old_death:
"Не виждам защо няма нищо по същество от вас,а само трактовки и свободни съчинения!Пратил съм ви препратки от където може да проверите истинността на твърденията ми,а какво намирам насреща.....?"- тези "трактовки и свободни съчинения" съм ги написал след като съм говорил с двама адвокати с общ професионален стаж над 35 години.
"Цитирал съм сайта от който взех информацията.Отправи забележката си към тях"- Все пак предполагам,че когато се разболееш(не ти го пожелавам)отиваш на доктор,когато ти се развали колата отиваш на сервиз и т.н.,а не да правиш проверка в някакъв новинарски сайт. Предполагам ,че е и напълно нормално преди да дискутираш правни въпроси да направиш една консултация с юрист,а не да защитаваш тези ,които противоречат на законите на РБ.
Все още очаквам официална статистика с головете на Л.Ангелов и П.Жеков във вратата на "Левски". -защото в началото на тази тема посочваш една бройка голове,която не си потвърдил до момента по никакъв начин.
Прав си да се сърдиш!Не бях обърнал вмимание на поста ти и ще се опитам да се реванширам.
1.Нямам юридическа подготовка и не смея да рискувам да стана за смях,коментирайки неща,с които не съм наясно.Факт е че ръководството на ЦСКА спечели дело(това бе отбелязано в много медии без да има опровержение от нито една страна в спора) за приемствеността между ЦСКА и АС 23 с всички произтичащи от това решения.В предишните си постове се помъчих да дам информация на каква основа според мен е взето това решение от съда.Направих го,зщото се чуха викове за кражба на история и други от тоя род.Фрапиращото е и това,че точно тия,дето най-много викаха не представиха никакъв аргумент в защита на тезата си!Наистина!Имаше кражба на история,но истината възтържествува и бе доказана с това съдебно решение!Пак ще се съглася с теб,че трябва да се обръщаме към специалисти при възникнал проблем,но според теб в съда юристи ли работят или по правните проблеми,внесени там взимат отношение ветринари!Не можах да разбера кой визираш и какво имаш предвид,говорейки за хора,нарушаващи законите на РБ!Аз имам друг поглед на нещата.Преди да се вземе това решение ЦСКА бе принуден от един непочтен "собственик" да плаща наем върху собствеността си,без "собственика" да даде един лев за подържка на имота!Това е нарушение на законите,действащи в РБ!
2.Със съжаление мога да ти кажа,че не мога да намеря официална статистика за головете на Старото,защото е минало много време от тогава и е много трудно да се намери такава.За Жеков бях посочил 2 източника,които се разминават с 1 гол,но това не е решаващо.И преди писах,че за Старото съм показал отговора на един статистик.Писах му с молба да ми даде източниците на информацията,но все още нямам отговор!