Да опровергаем митовете.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Re: Да опровергаем митовете.

Мнениеот msm » 02 ное 2009 15:45

Old_death написа:Не си прав!Въпросът е само и единствено в наследството.Наследството като имот и морал.

Не си ме разбрал правилно. Аз, знам какъв е въпросът за нас, и защо толкова време се водят дела за това наследство. Въпросът е изключително важен за нас, и смятам, че това касае само държавата и ЦСКА, които имат какво да решават по въпроса. Но мисля , че ревът от към синия лагер е повече за това , че ще се разбие тяхната многогодишна заблуда за комунистическото създаване на ЦСКА, защото това е едно от най-голямато "унижение" от тяхна страна към нас. А пък сега ако излезе, че и стадион Юнак е наше наследство, ще преобърнат форума нагоре с главата да докажат, как аджаба за тях правосъдието е било право , като им е дало стадиона, а за нас е копрумпирано и всичко което се решава сега е плод на много пари.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 02 ное 2009 15:52

Не си ме разбрал правилно. Аз, знам какъв е въпросът за нас, и защо толкова време се водят дела за това наследство. Въпросът е изключително важен за нас, и смятам, че това касае само държавата и ЦСКА, които имат какво да решават по въпроса. Но мисля , че ревът от към синия лагер е повече за това , че ще се разбие тяхната многогодишна заблуда за комунистическото създаване на ЦСКА, защото това е едно от най-голямато "унижение" от тяхна страна към нас. А пък сега ако излезе, че и стадион Юнак е наше наследство, ще преобърнат форума нагоре с главата да докажат, как аджаба за тях правосъдието е било право , като им е дало стадиона, а за нас е копрумпирано и всичко което се решава сега е плод на много пари.

Точно това имах предвид,акцентирайки върху морала,термин с който са скарани на Герена ;) Морала да бъдеш крадец и да обвиняваш другите в кражба!Нека да поизчакаме с въпроса за политизирането на спорта.Има много интересни факти,говорещи за политическото минало на двата клуба,но искам преди да ги изнеса да поизчакам още сини реакции по гореизложените въпроси ;) Нека първо изчерпим повдигнатите до сега въпроси,въпреки че силно се съмнявам дали някой син фен ще успее да изнесе факти,оспорващи моите твърдения,защото такива факти няма!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 02 ное 2009 16:10

Old_death написа:

Точно това имах предвид,акцентирайки върху морала,термин с който са скарани на Герена ;) Морала да бъдеш крадец и да обвиняваш другите в кражба!Нека да поизчакаме с въпроса за политизирането на спорта.Има много интересни факти,говорещи за политическото минало на двата клуба,но искам преди да ги изнеса да поизчакам още сини реакции по гореизложените въпроси ;) Нека първо изчерпим повдигнатите до сега въпроси,въпреки че силно се съмнявам дали някой син фен ще успее да изнесе факти,оспорващи моите твърдения,защото такива факти няма!

Задал съм ти въпроси по-нагоре и все още чакам да получа отговори на тях. и още един- "Решението не подлежи на обжалване на никаква инстанция"- имаш ли представа каква глупост си написал?

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 02 ное 2009 16:28

Олд дет,ти да не си онзи,който гостува на Крум преди седмица?Чичо Граф ли как му викаха или пишеш в дб под псевдонима Петко Суровянски?Не се заяждам,просто долавям подобен стил на изразяване.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 02 ное 2009 16:34

Задал съм ти въпроси по-нагоре и все още чакам да получа отговори на тях. и още един- "Решението не подлежи на обжалване на никаква инстанция"- имаш ли представа каква глупост си написал?

След като не съм ти отговорил,значи съм приел въпросът ти за глупав или за провокативен :oops: Не виждам защо няма нищо по същество от вас,а само трактовки и свободни съчинения!Пратил съм ви препратки от където може да проверите истинността на твърденията ми,а какво намирам насреща.....?

Решението не подлежи на обжалване на никаква инстанция"- имаш ли представа каква глупост си написал?

Цитирал съм сайта от който взех информацията.Отправи забележката си към тях!
Последна промяна от Old_death на 02 ное 2009 16:38, променено общо 1 път.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 02 ное 2009 16:36

от acmilan на 02 Ное 2009 17:28

Олд дет,ти да не си онзи,който гостува на Крум преди седмица?Чичо Граф ли как му викаха или пишеш в дб под псевдонима Петко Суровянски?Не се заяждам,просто долавям подобен стил на изразяване.

Не ме обиждаш,но пък и не зная за какво говориш.Рядко гледам Канал 3,а *** не чета въобще :oops:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 02 ное 2009 16:37

Old_death написа:
от acmilan на 02 Ное 2009 17:28

Не ме обиждаш,но пук и не зная за какво говориш.Рядко гледам Канал 3,а *** не чета въобще :oops:

Ок,просто питам,а и няма нищо обидно във въпроса,просто във форума много неща се приемат за провокация,без да са такива в действителност ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 02 ное 2009 17:34

Kъм Old_death:
"Не виждам защо няма нищо по същество от вас,а само трактовки и свободни съчинения!Пратил съм ви препратки от където може да проверите истинността на твърденията ми,а какво намирам насреща.....?"- тези "трактовки и свободни съчинения" съм ги написал след като съм говорил с двама адвокати с общ професионален стаж над 35 години.
"Цитирал съм сайта от който взех информацията.Отправи забележката си към тях"- Все пак предполагам,че когато се разболееш(не ти го пожелавам)отиваш на доктор,когато ти се развали колата отиваш на сервиз и т.н.,а не да правиш проверка в някакъв новинарски сайт. Предполагам ,че е и напълно нормално преди да дискутираш правни въпроси да направиш една консултация с юрист,а не да защитаваш тези ,които противоречат на законите на РБ.
Все още очаквам официална статистика с головете на Л.Ангелов и П.Жеков във вратата на "Левски". -защото в началото на тази тема посочваш една бройка голове,която не си потвърдил до момента по никакъв начин.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 ное 2009 20:07

Old_death , поразрових се из няколко сайта по повод на съдебното решение, но никъде не се споменава кой съд е взел това решение, а това изобщо не е практика в сериозните новини-винаги се казва кой точно съд е взел решение по дадено дело от обществен интерес.А и навсякъде текстът беше абсолютно един и същ, което също е доста весело :mrgreen:

Препоръчвам и на теб, да не приравняваш всеки, който не харесва ЦСКА, към групата на левскарите.Трудно мога да приема за сериозен човек, със сериозно мислене, този, който не вижда по-далеко от носа си, когато стане дума за клубна привързаност.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 03 ное 2009 06:36

от honda на 02 Ное 2009 18:34

Kъм Old_death:
"Не виждам защо няма нищо по същество от вас,а само трактовки и свободни съчинения!Пратил съм ви препратки от където може да проверите истинността на твърденията ми,а какво намирам насреща.....?"- тези "трактовки и свободни съчинения" съм ги написал след като съм говорил с двама адвокати с общ професионален стаж над 35 години.
"Цитирал съм сайта от който взех информацията.Отправи забележката си към тях"- Все пак предполагам,че когато се разболееш(не ти го пожелавам)отиваш на доктор,когато ти се развали колата отиваш на сервиз и т.н.,а не да правиш проверка в някакъв новинарски сайт. Предполагам ,че е и напълно нормално преди да дискутираш правни въпроси да направиш една консултация с юрист,а не да защитаваш тези ,които противоречат на законите на РБ.
Все още очаквам официална статистика с головете на Л.Ангелов и П.Жеков във вратата на "Левски". -защото в началото на тази тема посочваш една бройка голове,която не си потвърдил до момента по никакъв начин.

Прав си да се сърдиш!Не бях обърнал вмимание на поста ти и ще се опитам да се реванширам.
1.Нямам юридическа подготовка и не смея да рискувам да стана за смях,коментирайки неща,с които не съм наясно.Факт е че ръководството на ЦСКА спечели дело(това бе отбелязано в много медии без да има опровержение от нито една страна в спора) за приемствеността между ЦСКА и АС 23 с всички произтичащи от това решения.В предишните си постове се помъчих да дам информация на каква основа според мен е взето това решение от съда.Направих го,зщото се чуха викове за кражба на история и други от тоя род.Фрапиращото е и това,че точно тия,дето най-много викаха не представиха никакъв аргумент в защита на тезата си!Наистина!Имаше кражба на история,но истината възтържествува и бе доказана с това съдебно решение!Пак ще се съглася с теб,че трябва да се обръщаме към специалисти при възникнал проблем,но според теб в съда юристи ли работят или по правните проблеми,внесени там взимат отношение ветринари!Не можах да разбера кой визираш и какво имаш предвид,говорейки за хора,нарушаващи законите на РБ!Аз имам друг поглед на нещата.Преди да се вземе това решение ЦСКА бе принуден от един непочтен "собственик" да плаща наем върху собствеността си,без "собственика" да даде един лев за подържка на имота!Това е нарушение на законите,действащи в РБ!
2.Със съжаление мога да ти кажа,че не мога да намеря официална статистика за головете на Старото,защото е минало много време от тогава и е много трудно да се намери такава.За Жеков бях посочил 2 източника,които се разминават с 1 гол,но това не е решаващо.И преди писах,че за Старото съм показал отговора на един статистик.Писах му с молба да ми даде източниците на информацията,но все още нямам отговор!

Върни се в “ЦСКА”