Не е хубаво, ама все пак и те прекаляват наистина в не малко случаи.
Знаят, че са забранени свастиките и продължават да ги вдигат.
Ще се оправят нещата и преди имаше подобни неща, но после се оправиха.
Колкото до мача на този етап е важно, че го взехме мача без много усилия и без контузии.
Явно мислеха за мача в неделя, а и след това за почивката .
КнК| Реал Мадрид - Олимпик де Хатива - 2:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: КнК| Реал Мадрид - Олимпик де Хатива - 2:0 FT
За пореден път казвам че трябва да се вземе някой нападател през зимата
Вижда се че на Мората не може да се разчита на 100% пък за Бензема да не говорим ... Ние реално си нямаме нападател и после искаме да спечелим нещо
Няма как да стане с малчо и бездарника Бензема
Трябва ни един Суарез или пък Фалкао нещо солидно в атака

Безобразно слаб мач, въпреки победата. Реал Мадрид не може да подценява току така отбори, били те дори и от Трета дивизия. Доста безотговорно поведение на някои играчи - по всичко личи, че Ди Мария се чувства некомфортно на Бернабеу и съм почти сигурен, че ще напусне отбора лятото, ако не още през зимния трансферен прозорец. Хесе и Мората загатват за потенциал, но на този етап не стават за повече от полувреме игра срещу подобен съперник.
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
- paceto
- Контакти:
Isco написа:За пореден път казвам че трябва да се вземе някой нападател през зиматаВижда се че на Мората не може да се разчита на 100% пък за Бензема да не говорим ... Ние реално си нямаме нападател и после искаме да спечелим нещо
![]()
Аз това го пея още от преди две години.
Някои тук дори ме убеждаваха лятото, че с Мората и Хесе всичко ще е ок и няма смисъл да се взима на този пост.
Гледам сега друга песен са запели

- LevskiZavinagi
- Контакти:
paceto написа:Isco написа:За пореден път казвам че трябва да се вземе някой нападател през зиматаВижда се че на Мората не може да се разчита на 100% пък за Бензема да не говорим ... Ние реално си нямаме нападател и после искаме да спечелим нещо
![]()
Аз това го пея още от преди две години.
Някои тук дори ме убеждаваха лятото, че с Мората и Хесе всичко ще е ок и няма смисъл да се взима на този пост.
Гледам сега друга песен са запели
По мое мнение, Хесе е готов за 1-вия отбор, за разлика от Мората, който си плаче са пускане под наем някъде (и най-вероятно така ще стане). Начо също показва доста голямо развитие и започва все повече да ми харесва. Искам само да вметна, че никъде не видях похвали за Иско. Аз лично не съм наблюдавал играч като него - има страхотен демараж, дриблира страхотно с топката, млад и преспективен е и като добавим, че има усет към гола - ИДЕАЛ ПЕТРОВ! Започвам адски много да му симпатизирам, доста се отличава от другите играчи.

- paceto
- Контакти:
За Иско какво трябва да се каже още то се видя в началото на сезона и няма смисъл да повтаряме едни и същи неща всеки кръг като някои други потребители, които критикуват 
Имаше лек спад по едно време в играта, ама после се оправи и сега пак е на ниво

Имаше лек спад по едно време в играта, ама после се оправи и сега пак е на ниво