ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: ЦСКА - Зимна селекция, подготвка и трансфери - 2013/2014

Мнениеот mistreated » 18 дек 2013 14:55

Червени_шампиони написа:Ако искаш може да се хванем на бас на по една бутилка скъпо уиски, че тая година ще е, като предната? А и другото, което е имам чувството, че още утре ще дадем задна и за Купата. Мъри едва ли ще е дълго в Ботев, Лудогорец са с класа над останалите отбори в България. По твоята логика Любимец би два пъти Ботев и веднъж Лудогорец, ние от общо 4 мача с тях имаме 1 точка и г.р. 1:7
Имаше проблясъци октомври месец, но до там, от тогава до ден днешен не сме мръднали от към игра. Стойчо си налага едни и същи печки, които само нарушения правят и това е.

А това със селекция от Черноморец ще е върха на сладоледа, "подсилваме" се с играчи, които играят в отбор, който е сред изпадащите към днешна дата.

А ако искаш да купим Йозил да ни оправи играта? И "логиката" не е моя, а твоя. Точно защото Любимец победи 3 от 4 пъти Ботев и Лудогорец показва, че тези отбори могат да бъдат победени. Особено Ботев, на които почти всеки се изреди този полусезон.
На бас няма да се хващам, при положение, че има още 8 отбора, които се борят за Купата. Ама да твърдиш, че НЯМАМЕ ШАНС на фона на смешната игра и от страна на другите отбори... Доста подценяваш ЦСКА ми се струва.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 18 дек 2013 15:21

И аз си мисля, че утре ще излезем на задна..

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 18 дек 2013 15:46

За мача има тема, но понеже чета тука за някакви задни ще ви повдигна духа и биткаджийската нагласа.
Сашо+Стойчо = много мачове без загуба от Левски :lol:

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 18 дек 2013 17:07

И ако дадем на задна, какво? ;) Купата не е толкова важна по време, в което още дори не се е стабилизирал финансово клубът. Най-тъпото ще е да се прави трагедия, ако отпаднем утре. Нищо срамно и нелогично не виждам да загубим от отбор, който имаше много по-добри условия за подготовка от нас. Нека да са недоволни тези, които не са успели да ни бият, и част от онези, които са зад нас в класирането. Аз не съм недоволен, че сме 4-ти след 23 кръга и че сме сигурни за горната 7-ца. А ако се наложи, не от "Черноморец" и "Берое", ами и от Б група ще взимаме играчи, като нямаме пари за по-добри. От тези, които tyranta изброи малко по-назад, Ст. Костов, Р. Колев и с известни условности още няколко човека не са лоши. Ако някой иска да играем винаги силно и да печелим трофеи още сега, да вади пари и купуваме играчи. ;) Ако ли не, просто подкрепяме тези, които имаме, и не поставяме нереални цели пред отбора. Този сезон приоритет далеч не са резултатите и класирането и всеки фен на ЦСКА трябва да бъде наясно с това.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 18 дек 2013 17:25

Червени_шампиони написа:Най-добрият трансфер за ЦСКА ще е Стойчо да бъде пуснат в Египет без скандали и старши треньор да стане Методи Деянов. Така и така този сезон нямаме шанс нито за Купа, нито за титла по-добре да се учи и да свикне с обстановката 5-6 месеца и от лятото да си направи една добра подготовка и селекция.

Каядо има договор с Берое до 30.06.2014, може да бъде подписан предварителен договор или да го вземем, както подуенци взеха Стефан Велев, но като знам каква ни е клубната политика на треньора - едва ли. Иначе и Ндайе и Фераресо от локо Пловдив са с договор до 30.06.2014

Мето Деянов, Радуканов...Тия приказки сме ги слушали. Айде стига са се учили всички в нашия отбор, а? То не бяха Любо, Радуканов и кой ли не... Виж ако ми дадеш пример за някой доказан треньор, който със сигурност може да развие отбора, съм съгласен да смени Стойчо. Каядо, Маядо..Не искахте ли само юнУши, или ги искате когато е Стойчо, иначе при Радуканов няма проблем да играят Платими и Коце Стоянов?
Забравих, на вас младите и страхотни ултраси, заради които всеки мач глобяват отбора с по 2000 лв. ви беше докаран специалист като Андоне, обаче и него го изгонихте.

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 18 дек 2013 18:27

Андоне нямаше нищо общо с въпросната случка. Както и да е, нека се изслушваме и съобразяваме с на мнението на всеки. Незнам как ще завърши мача утре, не искам и да говора за вътрешните си предчуствия. Хубавото си мисля за нас е, че след утрешния ден идва почивката и трансферния прозорец, което ще ни позволи да се направи анализ кой какво е свършил в първите месеци на този нов проект, да се вземат и направят нужните корекции, да се изчисти брака, и да се тръгне към втори, по-успешен полусезон. Аз не мисля, че първия бе провал, напротив, покри се напълно с очакванията ми за представяне, та даже и една идея по-добре. Работа още има, как се вика за всички, единственото което ме притеснява обаче е, че продължаваме да кретаме без генерален спонсор, незнам там какви ги вършат, надяваме се обаче по-скоро да вземат правилно решение, било то и като временен вариант. Ясно е, за четири месеца не можем да изкатерим върха, дано обаче сме стъпили здраво в подножието му.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 18 дек 2013 19:17

Понеже чета, как не трябвало да вземаме футболисти от по-слабите отбори...ами Чочев нали го взехме от Б група миналата зима ? Сега зле ли ни е с Чочев ? Момчето имаше един полу-сезон ( пролетния ), да посвикне, да си намери мястото. Тогава не играеше нито редовно, нито кой знае колко добре. Но есента ни е един от най-добрите и постоянни футболисти.

Аз съм доволен от концепцията на отбора. Получава се добра смесица от стари опитни български футболисти-цесекари, има и достатъчно на брой млади футболисти, които получиха шансове да играят. Има и чужденци, повечето от които вдигат класата на отбора. Такава амалгама е правилния път според мен.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 18 дек 2013 23:11

Ко се карате за разни мърши? И без това не ни трябват повече от един десен бек и един опорен халф, може и ляв бек. Една стабилна подготовка и стават машини. И утре едно голово хиксче, кво ви трябва повече :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 19 дек 2013 21:06

Много пъти след наш мач ми се случваше да пиша тук защо по дяволите не печелим точки във тези срещи в които надиграваме противника си, та дори и в повечето случаи да си тръгваме и победени от въпросните двубои. Е днес по некое време в продълженията си отговорих на този въпрос. Пиша тук, защото със сигурност нещото, което трябва да променим е именно тук, в тази тема, и трябва да се случи в идващия трансферен прозорец. Разбирам, че доста от играчите бяха докарани на пожар, за това също доста съм писал, но със сигурност с доста от тях е задължително да се разделим още тази зима. Примери няма да давам, за мача с тая жалка пасмина също няма да говора, но това, което правим вече половин сезон във важните срещи трябва да спре. Радващо в случая за мен е, че гледната точка ми се допълва напълно с тази на Сашо Тодоров и анализа му сега след мача, и че това което виждам аз го виждат и хората, стоящи зад този клуб. Вярвам, и очаквам някои от играчите да бъдат заменени с нови, по-класни такива, и най-после започнем да реализираме полуженията си и това превъзходство в срещите ни бъде възнаградено с голове и победи.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 19 дек 2013 21:56

За разлика от CskaUl7rasB0ysS0f1a аз ще говоря за днешният мач и останалите неща засягащи ЦСКА и конкретната тема за селекцията.Едно изречение за мача тотално надиграхме пародията на отбор на фк Подуене,но не за първи път късмета ги покрива.2013 беше тотален кошмар за нас феновете на ЦСКА и поражда много въпроси ще продължаваме ли да позволяваме на различните собственици да харантутят в клуба ни?Тодоров излезе и каза,че са платили 15 млн,а документи за това показа ли ни?Защото ако се окаже,че лъже ще стане много напечено за сашетата,които аз продължавам да поставям под големи въпросителни,говорим за честността и действията им в клуба.Наглед може би най-лошото мина,защото се появи Александър Чакмаков и аз искрено се надявам той да влезе в клуба.За зимни покупки мисля,че няма смисъл да обсъждаме толкова,защото нямаме никакви възможности за кой знае какъв избор.Само трябва да се отбележи,че нямаме нужда от дезориентирани ревльовци,които немогат да разберат какво значи ЦСКА за хората.Потенциални такива са туристите от Черноморец!За мен важно е да си тръгнат следните хора:Сидибе,Морейра,Хауърд,Марсиньо,Черни,Кировски може и да изпусна някой.3-мата ни централни нападатели са може би едни от най-слабите в цялата А група няма смисъл дори да се коментират.Черни е спорен вратар и ако трябва да избирам между него и Мболи смятам,че Мболи е по-добрият вратар при Мболи се получават спадове на някаква психологическа основа така беше при предишният му престой.Въпреки,че го слагам във ненужните може би Хауърд не е чак толкова лош играч,но пък вече е на възраст и само ще тежи със заплатата си по-добре Витанов да започне да се налага,нали твърдят,че е голям талант?Марсиньо през този сезон изключително разочарова и трябва да му се търси отбор днес не направи нито едно полезно отиграване,но не само днес.

Върни се в “ЦСКА”