Re: Галя Топалова

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

plovdivesamona6
Контакти:

Мнениеот plovdivesamona6 » 02 ное 2009 14:40

айде поздрави с още едно ново видео на галка :P .какво ли ще бъде следващото?? :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
sokoban
Контакти:

Мнениеот sokoban » 02 ное 2009 14:52

Здравей сладур, :)
Колкото повече се надъхваш и показваш колко ти е злобата толкоз по густо ми става защото.......знам че ви БОЛИ[/quote]
Заек, към вас не изпитвам надъхване, пред вас нямаме и нищо да доказваме, защото не сте никой. Нашата история не зависи от вас. 1989 година отдавна мина. Радвахте се като деца на втората ви победа през последните 12 години.

Злобата, малкия, извира от вас. Разрови се някъде из малкото ми мнения в този форум, за да намериш обяснението. Но ще ти го кажа с две думи - полученото даром през комунистическата власт ви се изплъзва и сте изпаднали в ярост от това. Като партизанин пред празна мандра.

Дербито си е дерби и е тръпка. Спор няма. В останалото време не ме вълнувате. Ние не страдаме по загубени продобивки, които са ни дадени наготово. За разлика от вас. Злоба ли? Че тя е ваша същност именно по причина на загубената аванта.

Незнанието не оневинява простотията на някои от вас. Себедоказването ви явно е доста безплодно, след като ни приписвате вашите проблеми.

Аууу, по полека че чак ме опръска с плюнки бе момко :)
Ако можеш да се погледнеш от страни колко си жалък с това постояно повтаряне какво ни били дали. Като развален грамофон, но то като няма какво друго да кажеш....... :lol:
Успокой се малко(малко валерианче вземи) и покажи малко уважение към опонетите си
И пак ти казвам, че така само ме караш да се смея и ми е гот. Нали знеш приказката за малкия и голения човек

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 02 ное 2009 14:54

ktulu: написа:
Irish stout написа:Замислял ли си се за прозвището ви "малката чорба" или и за него не си чувал?

Абе то и за вас има много прозвища - "цигани", ибрикчии и т.н. да не ги изброяваме сега всички. Ти замислял ли си се (стига да можеш разбира се) откъде идват или не си ги чувал :lol:

Злоба ли? Че тя е ваша същност именно по причина на загубената аванта.

"Железарите" от "Столипиново" показаха истинското си лице
http://www.sport1.bg/sport1/node/153857

и това

http://sportal.bg/sportal_tv.php

Я пак, я пак за злобата и комплексарщината???

Густо ли ти е педалче,да пишиш цигани-мигани.Шибани педали,чувствате се безнаказани тук и сипите само обидни епитети!
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
sokoban
Контакти:

Мнениеот sokoban » 02 ное 2009 14:56

kubik написа:
Irish stout написа:Замислял ли си се за прозвището ви "малката чорба" или и за него не си чувал?

Абе то и за вас има много прозвища - "цигани", ибрикчии и т.н. да не ги изброяваме сега всички. Ти замислял ли си се (стига да можеш разбира се) откъде идват или не си ги чувал :lol:

Злоба ли? Че тя е ваша същност именно по причина на загубената аванта.

"Железарите" от "Столипиново" показаха истинското си лице
http://www.sport1.bg/sport1/node/153857

и това

http://sportal.bg/sportal_tv.php

Я пак, я пак за злобата и комплексарщината???

Густо ли ти е педалче,да пишиш цигани-мигани.Шибани педали,чувствате се безнаказани тук и сипите само обидни епитети!

Обидните епитети са ваша запазена марка когато се чуствате безсилни!!

Потребителски аватар
ktulu:

Мнениеот ktulu: » 02 ное 2009 14:58

Aз на такива плюнки като теб съм го казвал и друг път - драсваш един лс, пък после епитетите (които бяха сомо като пример в случая) може и не само тук, а и лично. Проблеми нямаш НИКАКВИ!
///// Gialloneri /////

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 02 ное 2009 15:02

Aз на такива плюнки като теб съм го казвал и друг път - драсваш един лс, пък после епитетите (които бяха сомо като пример в случая) може и не само тук, а и лично. Проблеми нямаш НИКАКВИ!

хахахахаха кажи къде миризливецо.

Потребителски аватар
ktulu:

Мнениеот ktulu: » 02 ное 2009 15:06

kubik написа:хахахахаха кажи къде миризливецо.

И да си провериш личните...
///// Gialloneri /////

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 02 ное 2009 15:18

kubik написа:хахахахаха кажи къде миризливецо.

И да си провериш личните...

И ти!

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 02 ное 2009 15:33

срамота, не съм си и представял,че тая топалова е таква ***** :mrgreen:

Потребителски аватар
ktulu:

Мнениеот ktulu: » 02 ное 2009 15:34

unist_gp написа:срамота, не съм си и представял,че тая топалова е таква ***** :mrgreen:

Аз съм планирал да я поканя на моя рожден ден :mrgreen:
///// Gialloneri /////

Върни се в “Локо Пловдив”