Фен стран. на Левски във Фейсбук събра 250 000 последовали
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Phoenix_bird
- Контакти:
Re: Фен стран. на Левски във Фейсбук събра 250 00 последовали
Ами, направете и едно първенство във Фейсбук,та белким станете Фейсбук-шампиони по футбол по случай 100 годишнината 

Avanti_Ragazzi написа:DmG написа:6 Левски Зрители20520 Средно1865
Е кво показваш с тая класация на полусезона? И миналата година бехме 6 в нея на полусезона и после станахме 2, тая класация реално се гледа на края на сезона не сега! След като разликите са 2 мача по 10 000 човека и ставаш първи в нея! Още в третият пролетен кръг ще сме поне втори в нея, в зависимост колко има на дербито тогава!
Пък да не говорим, че сигурно в нейната история в едно 60 или 70% винаги е печелена от нас!
Така е вие сте пролетни фенове . Или по-точно НА ПОБЕДИТЕ !
Авантито забравя как Берое беше домакин на герена когато още бяха в крачка с титлата и купата миналата пролет. Пък във фейсбук нека са си и 5 милиона, к'во ти дреме това... 

Eminem написа:Въобще не ме топли това, след като сме 1000 фена на стадиона. Интернет фенове колкото щеш. Едва ли има някой, на който да му пука колко сме във фейсбук, феновете се броят на стадиона
Сериозно ли? Чухте 1-2 клиширани израза и бързо да ги повторите. Феновете се броели на стадиона... е, аз съм прекарал 10 години в школата на Левски, бил съм на мачове на любимия тим срещу десетки отбори в различни градове и държави, и то не само на мъжете, но и на юношите, които вие "големите фенове" често забравяте, че са бъдещето на този отбор. От известно време съм в чужбина и нямам възможност да посещавам мачове на любимия ми тим, но това не ми пречи да си взимам ден от отпуската само и само за да гледам мач на нашите момчета, макар и по телевизията. И искаш да ми кажеш, че аз съм по-малко Левскар, от страшните фенове и ултраси, които ходят за да се бият и да чупят седалки? Съжалявам приятел, не мисля така...
Teo написа:Авантито забравя как Берое беше домакин на герена когато още бяха в крачка с титлата и купата миналата пролет. Пък във фейсбук нека са си и 5 милиона, к'во ти дреме това...
Човече, теб наистина не те разбирам. Къде се бъркаш в тази тема и сочиш с пръст агитката на Левски, която е доказано по-многобройна от вашата, че си тръгнал и да се подиграваш.
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Teo написа:Авантито забравя как Берое беше домакин на герена когато още бяха в крачка с титлата и купата миналата пролет. Пък във фейсбук нека са си и 5 милиона, к'во ти дреме това...
Нищо не забравям бе, нали точно това казвах! Че като направиш 2 мача с 10 000 човека публика и ставаш първи! Тая класация може да критерии ако единият отбор е 80 000 пред другите, или пък на всеки мач има поне 10 000 човека средно публика! Ама при положение, е едните имат 1500, другите 1800, третите 2000 и четвъртите 2200 това е жив ТЕСТИС!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
Нали милиони бяхте бе? Дори и там не можете да съберете квота
- damyanov1963
А ти забрави ли колко пъти Левски е бил като домакин на армията с/у вас?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Avanti_Ragazzi написа:Teo написа:Авантито забравя как Берое беше домакин на герена когато още бяха в крачка с титлата и купата миналата пролет. Пък във фейсбук нека са си и 5 милиона, к'во ти дреме това...
Нищо не забравям бе, нали точно това казвах! Че като направиш 2 мача с 10 000 човека публика и ставаш първи! Тая класация може да критерии ако единият отбор е 80 000 пред другите, или пък на всеки мач има поне 10 000 човека средно публика! Ама при положение, е едните имат 1500, другите 1800, третите 2000 и четвъртите 2200 това е жив ТЕСТИС!
Именно-напролет след мача с розовите, най-вероятно Левски ще е първи по посещаемост, ако дербито събере 20-тина хиляди

wolf написа:Нали милиони бяхте бе? Дори и там не можете да съберете квота
А твоя Черно Море или който и да е колко фена има ? Едва ли са колкото на Левски !