Фен стран. на Левски във Фейсбук събра 250 000 последовали
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Фен стран. на Левски във Фейсбук събра 250 00 последовали
Въобще не ме топли това, след като сме 1000 фена на стадиона. Интернет фенове колкото щеш. Едва ли има някой, на който да му пука колко сме във фейсбук, феновете се броят на стадиона 

kacho1914 написа:damyanov1963 написа:Teo написа:Тия подуяне само на хартия са толкова... неутралните фейсбук маняци си пускат по едно like на подуяне, без да знаят кога е създаден тоя отбор или какво е спечелил... само и единствено защото носят името на Апостола.
На стадиона са 2 маршрутки хора...
http://vbox7.com/play:8de06dae
Какви ли са били тия маршрутки?
А сега им пусни клип и на техния мач с Ливърпул 2 години по-късно, как са препълнили стадиона
Недей така бе. Билетите били много скъпи.
Браво .Само Левски оле . 

- the_blue_fan
- Контакти:
Eminem написа:Въобще не ме топли това, след като сме 1000 фена на стадиона. Интернет фенове колкото щеш. Едва ли има някой, на който да му пука колко сме във фейсбук, феновете се броят на стадиона
Грозен футбол, мръсни седалки, безпаричие, уредени мачове, некадърни собственици, престъпници и наркомани скандиращи нецензурни неща по време на мача.Поради тези причини повечето хора не биха рискували да отидат на стадион и спокойно да изгледат мач на любимият си отбор. А ако седнат почват да ги псуват и да им викат ставайте семкаджии и т.н.
ЛЕВСКИ СОФИЯ
-
- Контакти:
Бухаха...
Аз пък на Фифа 2013 напраих Локото шампион, 15 пъти поред
К У Р за facebook !!!!
Аз пък на Фифа 2013 напраих Локото шампион, 15 пъти поред

К У Р за facebook !!!!
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
6 Левски Зрители20520 Средно1865
DmG написа:6 Левски Зрители20520 Средно1865
На 100 годишнината... отбора не върви, фракциите на гугутчо пазят като писано яйце Батков и Тонев и хората ги е страх да отидат на стадиона да си кажат мнението против ръководните фактори на герена, да не си тръгнат съблечени

Може да не триете тоя коментар, щото е 120% достоверен.
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
DmG написа:6 Левски Зрители20520 Средно1865
Е кво показваш с тая класация на полусезона? И миналата година бехме 6 в нея на полусезона и после станахме 2, тая класация реално се гледа на края на сезона не сега! След като разликите са 2 мача по 10 000 човека и ставаш първи в нея! Още в третият пролетен кръг ще сме поне втори в нея, в зависимост колко има на дербито тогава!
Пък да не говорим, че сигурно в нейната история в едно 60 или 70% винаги е печелена от нас!

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
LSFC 1914 написа:favaca8888 написа:Бухаха...
Аз пък на Фифа 2013 напраих Локото шампион, 15 пъти поред![]()
К У Р за facebook !!!!
Мислех, че населението на България е повече от 2000 души.

Феновете се броят на стадиона !