Той разкри, че е постигната договорка със строителите, дейностите по обекта да продължат до края на януари, въпреки забавените плащания. А какво ще се случи след това, ще стане ясно, след като двете страни седнат на преговори.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Той разкри, че е постигната договорка със строителите, дейностите по обекта да продължат до края на януари, въпреки забавените плащания. А какво ще се случи след това, ще стане ясно, след като двете страни седнат на преговори.
donDiego написа:Той разкри, че е постигната договорка със строителите, дейностите по обекта да продължат до края на януари, въпреки забавените плащания. А какво ще се случи след това, ще стане ясно, след като двете страни седнат на преговори.
![]()
Тоя добре ли е
, преговорите нали се водят преди подписване на Договор или аз греша нещо
PFC Litex написа:Не трябва да се злобее по адрес трудностите в изграждането на трибуната, това може на всеки да се случи и щом отбор, като Левски има подобни проблеми правете си сметка другите, в какво положение са.
Дано да успеете в уречения срок да завършите на 100% строежа, пък останалата част е ясно, че скоро няма да се почне с нейната реконструкция.
PFC Litex написа:Дали е некадърен е доста относително, защото в случая ми се струва, че и него здраво го употребиха и изхвърлиха.
Хипотетично погледни на нещата от ъгала на, ти си разумен, с опит и т.н. и аз съм ти обещал нещо и ти смело предприемаш действия, но в един момент те оставям и ти си като в небрано лозе.
Парите за сектора трябваше да дойдат от ВТБ, но те дойдоха, откраднаха, каквото можаха, дадоха тук там някой лев за Бог да прости и си биха шута.
Сектора ще стане, но ще се тегли за него кредит, тук въпроса е този кредит футболния отбор дали ще може да го обслужва, другият вариант е да бъдат продадени конвертируемите футболисти и на тяхно място да се заложи на юноши докато си стъпите на краката и следващия път питайте старите хора за някой неща, те са врели и кипели, и са лъгани, и са подкрепяни, просто не ги загърбвайте, че това е грешка голяма.
zlobul написа:Като имаше пари от ШЛ , ЛЕ и т.н. кво стана ? ....същото квото става и сега ....пак ги няма , пак са потънали незнайно къде .
PFC Litex написа:zlobul написа:Като имаше пари от ШЛ , ЛЕ и т.н. кво стана ? ....същото квото става и сега ....пак ги няма , пак са потънали незнайно къде .
Вие все едно всяка година получавате милиони от ЕКТ, че нон стоп питаш за тези средства.
Замисли се, какво бе направено на Герена и ще видиш, къде са парите.
Грешката, която допусна ръководството на Левски беше, че тръгна да строи сектор на голи обещания без да имат черно на бяло с паралиите и Иван Вуцов дори изрева, като хималайска мечка, но кой да го чуе, 80% от сините фенове го заклеймиха, като изкуфял старец и че го било яд, че няма се облажи.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта