сашо александров-кривия

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pucky
Контакти:

сашо александров-кривия

Мнениеот pucky » 18 дек 2013 16:12

извинявам се, че пускам цялата тема и то точно тук, но ми е интересно да науча при вас каква е била причината да се разделите с него ... без заобиколки, ако може :lol:
доколкото помня беше един от най-добрите ви в отбора.

ShooterMan
Контакти:

Re: сашо александров-кривия

Мнениеот ShooterMan » 18 дек 2013 16:16

Ами поради тази,поради която сте го турили и вие на дръвника ми се струва.Може да е уникален като футболист,но характера му далече не е добър.Доста конфликтен и чепат е.Аз съжалявам,че си замина от отбора де.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
pucky
Контакти:

Мнениеот pucky » 18 дек 2013 16:21

въпроса е като играч какво е станало толкова, че да го разкарате, защото ай ся като шеф може да се вземе наистина на сериозно, макар да няма покритие ... някак си като си шеф на футболистите и гледаш малко отгоре, по-разбираемо е, но да си един от най-добрите в отбора и да те разкарат, явно хората са преценили, че е по-добре да се разделят с добър футболист, отколкото ... нещо друго :)

Потребителски аватар
mannoli
Контакти:

Мнениеот mannoli » 18 дек 2013 16:25

[offtopic]Саше,разкажи на хората,как едно време те обираха на зарове....под терасите ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 18 дек 2013 16:27

pucky написа:въпроса е като играч какво е станало толкова, че да го разкарате, защото ай ся като шеф може да се вземе наистина на сериозно, макар да няма покритие ... някак си като си шеф на футболистите и гледаш малко отгоре, по-разбираемо е, но да си един от най-добрите в отбора и да те разкарат, явно хората са преценили, че е по-добре да се разделят с добър футболист, отколкото ... нещо друго :)

Нещото друго е че колектива му го наби,ама ваще като са мишоци ще си го търпите :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
Виктор 1914
Контакти:

Мнениеот Виктор 1914 » 18 дек 2013 16:29

Сопотски, само да ти кажа, че Кривия и Мъри така добре се нагушиха с мангизи от Цв.Василев, че ти е бедна фантазията. През онази работа им е, дали ще ги изгонят, или пък, че вие ревете като девственици.

А относно раздялата му с Черно Море, мисля, че си тръгна заради някакви търкания с ТИМ и имаше и голямо желание да се завърне в Левски. Не е бил кой знае какъв конфликт.
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/292522_10200395667711842_1360105554_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
pucky
Контакти:

Мнениеот pucky » 18 дек 2013 16:30

thebully написа:
pucky написа:въпроса е като играч какво е станало толкова, че да го разкарате, защото ай ся като шеф може да се вземе наистина на сериозно, макар да няма покритие ... някак си като си шеф на футболистите и гледаш малко отгоре, по-разбираемо е, но да си един от най-добрите в отбора и да те разкарат, явно хората са преценили, че е по-добре да се разделят с добър футболист, отколкото ... нещо друго :)

Нещото друго е че колектива му го наби,ама ваще като са мишоци ще си го търпите :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

... ама при вас беше на една нога с останалите в отбора, докато при нас им се води шеф. ако приемем, че бобан е пътник, най-много ще ме е яд, че не му е разцепил главата в съблекалнята :)

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 18 дек 2013 16:40

Кривия никога не е крил, че е левскар. Откри му се възможност да се върне в любимия си клуб и го направи, това е причината. Шефовете не искаха да го пуснат без пари (и правилно, беше най-добрия ни играч наистина); има слухове, че сам е извадил пари да си покрие трансфера.

Характерът му си е чепат, меко казано. Прякорът му сам говори за това. Прекалено голямо самочувствие имаше и изведнъж искаше да се наложи като лидер. Не става така в нов отбор, каквито и качества да имаш. Не може Йозил да стане капитан на Арсенал или Фелайни на Ман Ю. Поне не веднага. Поне така си мисля аз.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 18 дек 2013 16:43

Само да добавя, че аз лично не съжалявам, че Кривия си тръгна. Нашият отбор може да върви нагоре само ако всички са заедно, ако има колектив. А с Кривия това просто няма как да стане, както и с която и да е "звезда".

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 18 дек 2013 16:53

Чувал ли си, Кривия на лопата не седи :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Черно море”