CSKA69 написа:Nomer_9 написа:До тогава свиквайте с непостоянството и идеята, че може и да не вземем купа

Вие феновете може и да свиквате, едва ли обаче Роман Абрамович ще свикне... В момента, в който Челси изхфърчи от Шампионската лига и не е начело във Висшата лига, Моуриньо си заминава... а това ще се случи доста по-рано от май месец, според мен

Аз мисля, че на Абрама това му е ясно, защото това са публични думи на Моу, които не вярвам да не е споделил с шефа си
Челси променя коренно политиката си, това мисля, че е ясно. Вече няма да се дават по 50 и отгоре милиона за играчи, а ще се залага на млади таланти, които да се развиват...
Точно сега сме на прага на смяната на едно поколение с друго. Проблемът е, че тази смяна трябваше да стане много по- рано и постепенно- когато Франки, Ашли, Тери и Дрогба бяха на по макс 30 години, а не сега, когато Вожда го няма, а останалите са на по 33, 35 години, защото така се губи баланса.
Перфектният отбор е отбор с ядро от играчи между 24 и 30 години + най много 2 ма под 24 и един над 30 ... когато постигнем този баланс, с този потенциал в отбора, ще гледаме зрелищен и унищожителен Челси ... по- добър от този Байерн и от онази Барселона ...