Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Re: "Или завършен Сектор-А до 24.05.14. или разрушена чалготека"

Мнениеот MoNteSo » 17 дек 2013 22:31

motg написа:
BadBoy написа:ВТБ голям номер скроиха на Тонев и Левски, сега и логото трябва да им махате, че те вече пари недават.
Относно сектора той няма да бъде готов в уречения срок, също така и на заведението му нищо не може да направите.

Чакмаков ви каза, че вървите по пътя на ЦСКА, но на повечето ви беше на шега.

Той имаше предвид, че и за Левски ще добър вариант да стане публично дружество и феновете скоро ще го осъзнаят.

Изчакайте първо да видите какви ги надроби Лупи и как това дружество, публично ще се срине. Тоя се върна само за да покрие борчовете на Митал. Като си свърши работата ще съсипе отбора отново. А колкото до леФскарите, честита ви трибуна! Дано и сектор Б ви го реконструират!

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Мнениеот BadBoy » 17 дек 2013 22:45

Интересно мнение http://www.skyscrapercity.com/showthrea ... 7&page=114 дори взривяването още "не е" платено :roll:
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 17 дек 2013 22:45

Чешете езиците сега ви е паднало.Ще говорим пак малко по-нататък.Според мен вие трябва да си гледате вашата паничка,защото хем е малка хем е празна.
Изображение

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 17 дек 2013 22:47

Не сме виновни, че ръководител на Левски казва, че няма пари, а форумите са място за дискусии.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 17 дек 2013 23:01

шивача написа:Ти ли ще му е разрушиш или онея, дето той им плати, за да свалят фланелки? Или пък на Батков платените, или на Боримиров?
Срам и позор сте като публика, затова и турците са ни поробили, щото са излали хората с цесекарско мислене, а левскаро мислищите са се предавали ез бой и са се превръщали в предатели :oops:

ти си болен бе момче,ходи се лекувай!
даже си и неграмотен ,знаеш ли тази песничка?
"коледа е вечер свята,
да заколиме свинята.
и да викнем с пълен глас:
бий ч.....а по главата!

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 17 дек 2013 23:21

Доколкото четох и в други публикации, Тонев е ходил да се моли за заеми , да се дупи на немците, тук сега се твърди, че немците са избили конкуренципта и умират от желание да завършат секторА.. :? , ВЯРВАТЕ ЛИ НА ТОНЕВ :?:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

petbezdeset
Контакти:

Мнениеот petbezdeset » 17 дек 2013 23:49

Връщате Бате Бойко на власт и трибуната ще бъде довършена.
Другия вариант е да окажете морална подкрепа на комунистите и да им полижете задниците и трибуната ви ще бъде довършена.
Трети вариант на се сещам. В тази трагична политическа обстановка няма нито да намерите пари, нито да намерите спонсор. ;)

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 18 дек 2013 07:40

Само да кажа на администраторчето сляло двете теми , че целта създадената от мен тема е коренно различна. Докога ще се прикрива тоя гнусляр тоньо, нямам идея.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 18 дек 2013 10:03

Ако в линка постнат от Лошото момче има достоверност и не е някаква тънка провокация на "онзи" потребител, то тогава изникват и други въпроси. Но като че ли най-натрапващото се е във връзка с отдаване на правото за строеж, което беше получено СЛЕД като беше съборен секторА. Друго което ми прави впечатление е, защо се дава право на строеж, без да има гаранции за завършването му (банкови гаранции), след като теренът е публична държавна собственост :? . Да не говорим , че Тонев не построи АБСОЛЮТНО НИЩО в Надежда, а вчера твърди, че искал да остави нещо след себе си. Ми то и аз искам да оставя нещо след себе си, ама да не ходя сам да си търся и набавям средства за строеж, а да ми ги дадът и тогава ако се ос**а, сам си нося отговорност 8-) , ..много удобно се носи така отговорност. Само да разясни от къде идват парите за строежа на сектора, защото ако не каже, тогава няма нужда и да се оправдава , допускаме че са негови лични 8-)
ПП. И как Държавата не се интересува кой финансира проекта, ако някой пере пари :roll:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 18 дек 2013 10:19

donDiego написа:Ако в линка постнат от Лошото момче има достоверност и не е някаква тънка провокация на "онзи" потребител, то тогава изникват и други въпроси. Но като че ли най-натрапващото се е във връзка с отдаване на правото за строеж, което беше получено СЛЕД като беше съборен секторА. Друго което ми прави впечатление е, защо се дава право на строеж, без да има гаранции за завършването му (банкови гаранции), след като теренът е публична държавна собственост :? . Да не говорим , че Тонев не построи АБСОЛЮТНО НИЩО в Надежда, а вчера твърди, че искал да остави нещо след себе си. Ми то и аз искам да оставя нещо след себе си, ама да не ходя сам да си търся и набавям средства за строеж, а да ми ги дадът и тогава ако се ос**а, сам си нося отговорност 8-) , ..много удобно се носи така отговорност. Само да разясни от къде идват парите за строежа на сектора, защото ако не каже, тогава няма нужда и да се оправдава , допускаме че са негови лични 8-)
ПП. И как Държавата не се интересува кой финансира проекта, ако някой пере пари :roll:

Питам се , останал ли е левскар , който да вярва на тоя ? Абсолютен смешник , некадърник и лъжец , подкрепян от фракциите (за жалост) . Нищо повече !
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Върни се в “Левски”