България НЕ заслужава умовете си !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: България НЕ заслужава умовете си !

Мнениеот metodito » 17 дек 2013 22:07

Ми 'дет' се казва: "Радвам се, че съм тъп и без таланти". Гадно е наистина, добре, че малоумния комунизъм го няма вече! Защото то щеше да е бедно и без възможност да се махне, заради Желязната завеса.

Всеки има роднина или познат на роднина, който е имал заложби и талант и му се е предоставяла възможността да замине да учи другаде, но не са го пускали преди 89-та. Освен, ако разбира се тати не е в ЦК.
Последна промяна от metodito на 17 дек 2013 22:10, променено общо 2 пъти.

georgiev
Контакти:

Мнениеот georgiev » 17 дек 2013 22:09

futbolqga написа:Колеги, разбирам възмущението ви, само че ако питате мен, мисленето ви е в грешна насока. България напълно заслужава талантливите ни млади хора, управниците са тези, които милата ни родина не е заслужила. Гадните кърлежи, които и пият кръвчицата - те са тези, които трябва да минат през терминал 2 на летище София... и то в най-мекия случай.

Докато не разберем, че управляващи и обикновени хора идват от едно и също място, също от там идват и медалисти и престъпници, и т.н. и т.н., а от нас зависи да тачим добрите и наказваме лошите, разбирай да правим добър избор ............. няма да се оправим!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 дек 2013 22:13

georgiev написа:
Докато не разберем, че управляващи и обикновени хора идват от едно и също място, също от там идват и медалисти и престъпници, и т.н. и т.н., а от нас зависи да тачим добрите и наказваме лошите, разбирай да правим добър избор ............. няма да се оправим!

Бе хем си прав, хем не си. Щото ако развия мисълта ти, то всички идваме от едно място, ама... Тези, които ни управляват не са случайно там, където са, а са подготвяни дълго за поста си. Те са там не защото ние сме ги сложили, заблуждавате се.

Няма случайно попаднали хора във властта. В първите [strike]години[/strike] дни на СДС може и да е имало.

И аз не се съгласявам с автора. България - държавата не ги заслужава, но България - страната - родината на Ботев и Левски заслужава именно такива дъщери и синове!

И вие трябва да се стараете - говоря на младите! - да се развивате, да не спирате да се подобрявате - както в умствено и морално отношение, така разбира се и във физическо, за да сте бащи и майки на здрави и умни деца. И настрана от водката. И - политиката!

Но! и тези, които вече не сме млади - също - да упражняваме тялото и ума си, когато има възможност и време. Дали ще е един час мачле или книга, но четене и спорт са задължителни. И без водка - децата гледат.

pomiqr105

Мнениеот pomiqr105 » 17 дек 2013 22:28

Браво на момичето за успехите й, но и браво на директора. Всички хора трябва да са като него и да не се съобразяват с имена. Законите са еднакви за всички и трябва да се спазват. Човек не може да има всичко. Тези олимпиади са извънкласна дейност и не трябва да влияят върху обучението й.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 дек 2013 22:30

pomiqr105 написа:Браво на момичето за успехите й, но и браво на директора. Всички хора трябва да са като него и да не се съобразяват с имена. Законите са еднакви за всички и трябва да се спазват. Човек не може да има всичко. Тези олимпиади са извънкласна дейност и не трябва да влияят върху обучението й.

И знаеш сто про, че директора не извинява отсъствията на дебила на някоя мутра. Я пак?

pomiqr105

Мнениеот pomiqr105 » 17 дек 2013 22:45

metodito написа:
pomiqr105 написа:Браво на момичето за успехите й, но и браво на директора. Всички хора трябва да са като него и да не се съобразяват с имена. Законите са еднакви за всички и трябва да се спазват. Човек не може да има всичко. Тези олимпиади са извънкласна дейност и не трябва да влияят върху обучението й.

И знаеш сто про, че директора не извинява отсъствията на дебила на някоя мутра. Я пак?

А ти на 101% знаеш, че го прави. Не директорите вземат фалшиви бележки, а класните. Не измествай темата!!!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 дек 2013 22:58

Човече, позволи ми да знам как става. Пример: "Петрова...защо си му писала неизвинено, нали ти казах кой е баща му". Вервай ми на много по-кофти неща съм бил свидетел.

Не, не знам сто про, че е така - просто казвам как е масово. Принципът "за милиони няма закони за кокошка няма прошка" днес го научават и най-малките и то точно от учители и директори. То не, че преди не беше така, просто не във всеки клас имаше дете на активен партизанин, номенклатурчик и разни такива. Днес всеки сельо с пачка и големи юмруци е цар.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 18 дек 2013 01:21

България не заслужава и идиотите си ! :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 дек 2013 01:34

stefani написа:България не заслужава и идиотите си ! :)

Изображение

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 18 дек 2013 03:39

haha написа:
futbolqga написа:Колеги, разбирам възмущението ви, само че ако питате мен, мисленето ви е в грешна насока. България напълно заслужава талантливите ни млади хора, управниците са тези, които милата ни родина не е заслужила. Гадните кърлежи, които и пият кръвчицата - те са тези, които трябва да минат през терминал 2 на летище София... и то в най-мекия случай.

Напротив, България не ги заслужава. За това момиче видях новината, след като влязох във форум, а ако отворя който и да е произволен сайт, веднага ще ме залее информация за Биг Брадър, някоя чалгаджийка и т.н. Страната ни е кочина и за умовете няма никаква перспектива за развитие.

+1 за жалост.... не мога да разбера, кое му е толкова интересното, та ги дават навсякъде - едната си сложила нови джуки, другата цици. Други, всякакви идиоти, стават знаменитости и после модел за подражание.... По- глупава и гнусна ценностна система, каквато масово придобиха (и придобиват) повечето хора, няма никъде на планетата!

Върни се в “Свободна зона”