Зимна подготовка 2013/2014 - Контроли,Трансфери,Спекулации
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Зимна подготовка 2013/2014 - Контроли,Трансфери,Спекулации
Нямам идея тези двамата каква работа могат да ни свършат,но си мисля че Жоро Илиев трудно може да бъде заместен от някого.
Аз обаче очаквам именно недолюбвания Жоро Божилов да играе на тази позиция.Другият който може да се пробва е Окоро,но той в дефанзивен план хич го няма.В шаха като загуби човек царицата,с никакви други фигури не може да я замести.Е,нашата "царица" е Жоро Илиев.Нито прехваленият Дяков,нито Гаджев могат да изпълняват тази роля.Може би единствено Маркиньос се доближава до тази класа ,но е много "нечист" при отнемане на топката,няма тази елегантност на Капитана.А ако Жоро Илиев излезе,край с надеждите за нещо повече от достойно представяне напролет.Между другото наистина не виждам кой БГ играч може да запълни дупката.То ако имаше кой,Пенев нямаше да вика 32 годишен играч на тази позиция.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Готвача написа:Тодор Батков написа:Вече е налице първият трансфер от зиния прозорец.Георги Илиев ще преине в китайския Гуанджоу Грийнтаун.Успех!
Дай някакво инфо,откъде,кой,за колко...Още вчера написа че Жоро си е изиграл последният мач за Морето/нещо което аз не вярвам,защото и да го трансферираме,накрая Жоро ще завърши при нас/.Дай подробности,аз гледах в трансфермаркета,но няма нищо."http://www.transfermarkt.co.uk/en/cherno-more-varna/startseite/verein_967.html".
Какво да има в transfermarkt като модераторите са и българи бе Готвач
Аз също имам достъп до базата им данни (имам регистрация там) и след половин час мога Жоро да ти го пиша играч на Челси
Дори сега виждам, че не са махнали Росен от отбора и сега ще докладвам да го разкарат
Готвача написа:Тодор Батков написа:Вече е налице първият трансфер от зиния прозорец.Георги Илиев ще преине в китайския Гуанджоу Грийнтаун.Успех!
Дай някакво инфо,откъде,кой,за колко...Още вчера написа че Жоро си е изиграл последният мач за Морето/нещо което аз не вярвам,защото и да го трансферираме,накрая Жоро ще завърши при нас/.Дай подробности,аз гледах в трансфермаркета,но няма нищо."http://www.transfermarkt.co.uk/en/cherno-more-varna/startseite/verein_967.html".
Ти виж въпросното лице кога е регистрирано във форума и тогава му задавай въпроси.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Готвача написа:Нямам идея тези двамата каква работа могат да ни свършат,но си мисля че Жоро Илиев трудно може да бъде заместен от някого.Аз обаче очаквам именно недолюбвания Жоро Божилов да играе на тази позиция.Другият който може да се пробва е Окоро,но той в дефанзивен план хич го няма.В шаха като загуби човек царицата,с никакви други фигури не може да я замести.Е,нашата "царица" е Жоро Илиев.Нито прехваленият Дяков,нито Гаджев могат да изпълняват тази роля.Може би единствено Маркиньос се доближава до тази класа ,но е много "нечист" при отнемане на топката,няма тази елегантност на Капитана.А ако Жоро Илиев излезе,край с надеждите за нещо повече от достойно представяне напролет.Между другото наистина не виждам кой БГ играч може да запълни дупката.То ако имаше кой,Пенев нямаше да вика 32 годишен играч на тази позиция.
Не се кахъри. Има много отбори, които играят без плеймейкър, не че Жоро е типичен такъв, но играят и побеждават. Разбира се, че отсъствието му ще е доста осезателно, но не може да бъде фатално при този Черно море, където основата е отборната игра. Преди година - може би липсата му щеше да бъде катастрофална. Сега, който и да липсва няма да се усети с оная тежест, която ти вмъкваш в разсъжденията си.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
зеления написа:Готвача написа:Нямам идея тези двамата каква работа могат да ни свършат,но си мисля че Жоро Илиев трудно може да бъде заместен от някого.Аз обаче очаквам именно недолюбвания Жоро Божилов да играе на тази позиция.Другият който може да се пробва е Окоро,но той в дефанзивен план хич го няма.В шаха като загуби човек царицата,с никакви други фигури не може да я замести.Е,нашата "царица" е Жоро Илиев.Нито прехваленият Дяков,нито Гаджев могат да изпълняват тази роля.Може би единствено Маркиньос се доближава до тази класа ,но е много "нечист" при отнемане на топката,няма тази елегантност на Капитана.А ако Жоро Илиев излезе,край с надеждите за нещо повече от достойно представяне напролет.Между другото наистина не виждам кой БГ играч може да запълни дупката.То ако имаше кой,Пенев нямаше да вика 32 годишен играч на тази позиция.
Не се кахъри. Има много отбори, които играят без плеймейкър, не че Жоро е типичен такъв, но играят и побеждават. Разбира се, че отсъствието му ще е доста осезателно, но не може да бъде фатално при този Черно море, където основата е отборната игра. Преди година - може би липсата му щеше да бъде катастрофална. Сега, който и да липсва няма да се усети с оная тежест, която ти вмъкваш в разсъжденията си.
Наборе,никъде не съм писал че Жоро е плеймейкър.Просто влиянието което има върху играта ми напомня на това което правеше Пол Скоулс върху Манчо.Играчи от този тип са изключително трудни за заместване.Те са барометъра за представянето на даден отбор и ще ни е много трудно да го заменим.Сега се замислих за Бергонси,дали не би могъл да се справя в известна степен на тази позиция.Има интелекта,погледа и движението но я няма харизмата на Капитана.Както и да е,Жоро Илиев е дал доволно много на клуба и заслужава да осребри малко уменията си в по добре платен клуб.Желая му успех,където и да отиде.
-
ShooterMan
- Контакти:
Задължително шанс за Бекир!Това момче може невероятно много!Не знам защо и какво му попречи тази есен и навлезе в една лоша форма след мача с ЦСКА където бе почти блестящ.Категоричен съм,че Беки ще стане голям играч и е точно типичен плеймейкър от какъвто отбора има нужда.Гонзо неслучайно го пуска редовно и упорито въпреки дупката в която изпадна Беки.Един голям специалист каза,че винаги има криза при сблъсъка с мъжкия футбол и,че Бекир може много.Въпреки това обаче аз приканвам - сетете се за Цион Цемах!Играч с отличен пас и страхотен контрол над топката,впечатли всички само за 1 полувреме в контрола.Невзимането на Цемах беше огромна грешка и дано бъде поправена час по-скоро.
Колкото до Жоро Илиев - изключително е трудно да се разделяш с най-добрия си играч,капитан на отбора и най-важното - фигура!Жоро е една от институциите на А група,съдиите го уважават,съперниците,всички.Качествата му са безспорни и ще липсват много на отбора,а да не забравяме и,че е опитен играч и просто не може да се сравнява с някое младо кьорпе.Опита и класата в средата на терена са задължителни,дано Дани Г няма проблеми пролетта при така задаващите се събития
Колкото до Жоро Илиев - изключително е трудно да се разделяш с най-добрия си играч,капитан на отбора и най-важното - фигура!Жоро е една от институциите на А група,съдиите го уважават,съперниците,всички.Качествата му са безспорни и ще липсват много на отбора,а да не забравяме и,че е опитен играч и просто не може да се сравнява с някое младо кьорпе.Опита и класата в средата на терена са задължителни,дано Дани Г няма проблеми пролетта при така задаващите се събития
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
И аз вярвам в качествата на Бекир.Изглежда перде,а това е много важно,особено на неговите години.Но още е много млад и неопитен за поемане на ролята на Жоро.Сега може да се изявява на смяна,да бъде един от играчите в отбора,но не може да бъде ХАЛФА.Времето е пред него,дано успее,винаги е важно играч от школата да успее да се наложи в отбора.Чета че ще налагат друг наш халф от школата-Петър Цанков.Нека който го е гледал сподели малко повече лични впечатления от момчето.Щом Гонзо го вика,значи е видял нещо,а и политиката на собственика май е такава-да се налагат играчи от школата,иначе за какво ни е тази школа?Но на мястото на Жоро Илиев-ЗАДЪЛЖИТЕЛНО опитен играч оказващ необходимото влияние върху играта.Сега се сещам за едно име-Галчев от Ботев.И без това са му преброени дните/ако Кауня остане де/.Не е Жоро,но на този етап не се сещам за друг,който би могъл да заиграе при нас и да е на крачка от това да стане свободен агент.А по каноните на профи футбола,всеки професионален играч,ако няма определеният минимум мачове за отбора си,може да стане свободен агент.
-
Тодор Батков
- Контакти:
зеления написа:Готвача написа:Тодор Батков написа:Вече е налице първият трансфер от зиния прозорец.Георги Илиев ще преине в китайския Гуанджоу Грийнтаун.Успех!
Ти виж въпросното лице кога е регистрирано във форума и тогава му задавай въпроси.
Въпросното лице е регистрирано на 17 февруари 2010.Не знам какво и е на тази дата,но щом е пречка според зеления за въпроси и отговори добре,изчезвам от форума,ви,но знайте информацията е достоверна на 99.99%.
Галчев да замести Жоро Илиев?!? Все едно дървосекач да замени дърворезбар...
yavorescu написа:Галчев да замести Жоро Илиев?!? Все едно дървосекач да замени дърворезбар...
Готвача на български мач скоро не е бил, а и по телевизията не ги гледа, не му обръщай внимание.
Нека да си плямпа там ...