За трети път в един полу-сезон наказаха Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

nikswn
Контакти:

Re: За трети път в един полу-сезон наказаха Локомотив Пловдив

Мнениеот nikswn » 17 дек 2013 18:36

поне черноморец е на далавера,че няма да играе на картофената нива....

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 17 дек 2013 18:59

Колко пъти се каза за тези бутилки? От глупостта си патим , който иска да се сърди на думите ми! Какво се променя като се хвърлят? Нищо просто едни хора си показват магариите!
Никой не ни ни е виновен!!!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 17 дек 2013 19:01

nikswn написа:поне черноморец е на далавера,че няма да играе на картофената нива....

Черноморец? Пропускаш нещо ми се струва? :) ;)
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

lauta1926
Контакти:

Мнениеот lauta1926 » 17 дек 2013 19:16

child in time написа:Колко пъти се каза за тези бутилки? От глупостта си патим , който иска да се сърди на думите ми! Какво се променя като се хвърлят? Нищо просто едни хора си показват магариите!
Никой не ни ни е виновен!!!

Единственото нещо което може да се оправи е да се спре продажбата на минерална вода на стадиона.Щото от 2000 като 1000 че и доста повече си вземат вода и става истинско мазало.Спира се водата вътре на стадион,пие се само навънка и като се влиза на стадиона се сипва в чашки,иначе оправия няма да има.На централната трибуна също много често се мятат банкя и девин :lol: 8-)

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 17 дек 2013 19:45

Това е решението - вода само с чашки на стадиона, никакви бутилки. Иначе няма оправия.
Изображение

локо до живот
Контакти:

Мнениеот локо до живот » 17 дек 2013 19:48

жалко...аз ходя на Лаута вече 29 години и никога не съм си позволил да направя нещо,с което да ощетя любимия си отбор :!: имал съм възможност да бъда в ложата безплатно,но винаги съм си купувал билет за централната трибуна,само и само да помогна,доколкото мога,макар и с малко :!: не знам как го правят някои фенове-било наши или на друг отбор,те вредят на себе си,на Локомотив

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Мнениеот ivo_gf » 17 дек 2013 21:55

drughi написа:Изображение

Локомотив (Пловдив) за пореден път беше лишен от домакинство. На днешното си заседание Дисциплинарната комисия наложи сериозно наказание на "черно-белите". Санкцията идва след случилото се на двубоя с Литекс, в който избраниците на Александър Станков отстъпиха с 2:5. В 68-ата минута на двубоя страстите на "Лаута" се разгорещиха, след като Страхил Попов от състава на гостите от Ловеч беше ударен с бутилка, хвърлена от публиката на Локомотив. Така "смърфовете" отнесоха парична глоба в размер на 6000 лева, както и са лишени от домакинство, което ще изтърпят във втория пролетен кръг, когато приемат Черноморец. За момента обаче не е ясно къде ще се играе този двубой.

БЛИЦ припомня, че само от началото на този сезон "черно-белите" вече на два пъти отнасяха строги наказания заради изцепки на феновете си, така че това е трето подобно наказание. В началото на шампионата ултраси на Локо (Пд) се млатиха с привърженици на Нефтохимик в Бургас, след което "смърфовете" бяха лишени от домакинство. При победата с 1:0 над ЦСКА също имаше екшъни и се наложи избраниците на Станков да приемат "Левски" пред празни трибуни на "Лаута".

Мисля, че в досегашната история на българския футбол(а може и в световния) е нямало клуб който да е бил наказван 3 (три) пъти в един полу-сезон с наказание лишаване от домакинство(или закрити врати).

Не казвам, че е не заслужено, просто констатирам факти.

Изображение

Миналия сезон ние имахме през есента 3 мача наказание отнемане на домакинство и още два през пролетта. Не ми се рови за статистика, но аз гледам бг футбол от 94-а година насам и почти всеки сезон не падахме под 2-3 наказания. Общо взето на клубове, които нямат лоби в БФС това им се случва.

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 17 дек 2013 21:57

drughi написа:Това е решението - вода само с чашки на стадиона, никакви бутилки. Иначе няма оправия.

Естествено след това да очакваме, че вие първи сте го измислили.Като всичко останало на този свят.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 17 дек 2013 22:13

DarkPsy написа:
drughi написа:Това е решението - вода само с чашки на стадиона, никакви бутилки. Иначе няма оправия.

Естествено след това да очакваме, че вие първи сте го измислили.Като всичко останало на този свят.

И след това ще очакваме и вие да го направите.Както всичко останало. :lol:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 17 дек 2013 22:18

DarkPsy написа:

Не може ние да измислим всичко. Например писането на тъпи мнения и да показваш липса на интелект си е патент на феновете на жълтите.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Върни се в “Локо Пловдив”