Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Не знам . Аз никога не съм се замислял да живея на запад . И не мога да си се представя там . Камъка си тежи на мястото са казали хората .
CTAHKO написа:Ще го проуча и него да го видим
Проучвай, твоя воля! Те, запознай се с местните - коренен жител се връща от гурбет:

- Red_Girl
- Контакти:
Случайно някъде да е качен Хобит? Новата част.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

- becks32milan
- Контакти:
Кашчей написа:Миграцията е друго нещо бре
Пилетата нали мигрират през есента и пролетта
Докато го писах се съмнявах, ама нека ми... така го мисля
Треа се шета

ЕМИЛ написа:Камъка си тежи на мястото са казали хората .
Йеп, а Искра Ф. си тежи навсякъде

Red_Girl написа:Случайно някъде да е качен Хобит? Новата част.
https://thepiratebay.pe/search/hobbit/0/99/0
Aз си пускам "Живите мрътви"

- Red_Girl
- Контакти:
Groucho написа:Aз си пускам "Живите мрътви"
То свърши сезона.. Последния епизод е як.. Трябваше да е така през цялото време.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

ЕМИЛ написа:Не знам . Аз никога не съм се замислял да живея на запад . И не мога да си се представя там . Камъка си тежи на мястото са казали хората .
Не е точно така. Има и друга гледна точка. Отишъл в една нова и враждебна среда си личи кой е силен човек и кой е слабак. Ако си достатъчно силен и можещ, способен и т.н. ще успееш навсякъде. Ако си просто слаба душица, няма да се справиш навън, а камъкОт тежи навсякъде, където има гравитация.

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Red_Girl написа:То свърши сезона.. Последния епизод е як.. Трябваше да е така през цялото време.
Tц, полусезонът е това! И те имат зимна пауза! Не е лесно да се правиш на труп при минус дваесе, освен ако не си... труп.
fr3ak_boy написа:ЕМИЛ написа:Не знам . Аз никога не съм се замислял да живея на запад . И не мога да си се представя там . Камъка си тежи на мястото са казали хората .
Не е точно така. Има и друга гледна точка. Отишъл в една нова и враждебна среда си личи кой е силен човек и кой е слабак. Ако си достатъчно силен и можещ, способен и т.н. ще успееш навсякъде. Ако си просто слаба душица, няма да се справиш навън, а камъкОт тежи навсякъде, където има гравитация.
Нощес гледах за пилигримите. Отиват около 150 човека, но оцеляват 50 и то след като индианците им помагат. Не мисля, че са били слаби души, защото слаба душа няма да тръгне да се доказва другаде, без да има шанс за оцеляване. няколко века преди тях винкигите не оцеляват в северна Америка, а са били уж силни души и характери... но нещо им е пречело.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- JackPackage
- Контакти:
Groucho написа:Red_Girl написа:То свърши сезона.. Последния епизод е як.. Трябваше да е така през цялото време.
Tц, полусезонът е това! И те имат зимна пауза! Не е лесно да се правиш на труп при минус дваесе, освен ако не си... труп.
може да пропуснеш първите 7 и да гледаш само 8ми на този сезон... в първите 7 нищо не ставаше, един интересен и пауза

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]