ЕМИЛ написа:CTAHKO написа:Руски, испански и китайски и се оправяш навсякъде

Аз руския си го знам.Евентуално ако ми се наложи, ще ми трябва малко опресняване на знанията

За това съм се насочил към испанския

А и ако реша да емигрирам, смятам да не е в Европа. За сега съм хвърлил око на Уругвай

Защо точно в Уругвай и защо не в Западна Европа ?
Европа с тези араби и негри, след двайсетина години я пиши бегала

А за Уругвай си мислех че са повече индианци(нещо от рода на Парагвай и Венецуела), а те се оказаха много бяла държава

Климата е подобен на нашия с четири сезона са, с тази разлика, че зимата им е доста по-мека(лятото 20-28 градуса, зимата 10-15 градуса).Негрите са около 2-3% от населението, индианците са около 10-15% и останалото са метиси и бели, като белите са доста повече като процент от метисите. Основно са холандци, немци, италианци и испанци. Намира се м/у Бразилия и Аржентина, като големина е малко по-голяма държава от България, населението им е по-малко, ама пък Монтевидео е колкото София като население и е само на 120 км от Буенос Айрес. Само че докато в Буенос Айрес е много скъпо и с голяма престъпност, в Монтевидео е точно обратното. Евтин град и почти никаква престъпност, което ме привлича най-много. Средната заплата е около 1000 долара

Абе много интересно ми стана и приятно се изненадах като се порових за Уругвай. Пише че и населението било много образовано, за разлика от повечето латиноамерикански държави. А Монтевидео е сред 30-те най-добри града в света за живеене.