sokoban написа:Irish stout написа:ktulu: написа:И в друга тема го казах - ЕДИНСТВЕНО отбори от бившия СОЦ-лагер носят името Локомотив

Така че по-големи партийци от вас, едва ли има.
Заек, винаги сте доказвали,че човек, колкото по-малко знае, толкова повече приказва. Естествено, не ти е известно как са определяни имената на отборите у нас след 1944 година, но и това има своите обяснения, като се има предвид от кой отбор си.
Невежеството ви е било най-силната страна, привърженико на КЦМ.
Замислял ли си се за прозвището ви "малката чорба" или и за него не си чувал?
Ние ако бяхме партиен отбор, вие щяхте да сте на мястото на Маричката или Спартак.
А сега ако обичаш напусни тази част на форума. Нали никак не се интересувате от нас.

Здравей сладур,
Колкото повече се надъхваш и показваш колко ти е злобата толкоз по густо ми става защото.......знам че ви
БОЛИ
Заек, към вас не изпитвам надъхване, пред вас нямаме и нищо да доказваме, защото не сте никой. Нашата история не зависи от вас. 1989 година отдавна мина. Радвахте се като деца на втората ви победа през последните 12 години.
Злобата, малкия, извира от вас. Разрови се някъде из малкото ми мнения в този форум, за да намериш обяснението. Но ще ти го кажа с две думи - полученото даром през комунистическата власт ви се изплъзва и сте изпаднали в ярост от това. Като партизанин пред празна мандра.
Дербито си е дерби и е тръпка. Спор няма. В останалото време не ме вълнувате. Ние не страдаме по загубени продобивки, които са ни дадени наготово. За разлика от вас. Злоба ли? Че тя е ваша същност именно по причина на загубената аванта.
Незнанието не оневинява простотията на някои от вас. Себедоказването ви явно е доста безплодно, след като ни приписвате вашите проблеми.