"Тонев: Сектор „А” ще бъде завършен, въпросът е кога "
както бях казал по-рано в темата ...този в живота си е ремонтирал една тоалетна в надежда и то с чужди пари, какво остава за стадион.
Този сектор още дълго време ще стои така , затова и предложих да подпомогнем с каквото можем реконструкцията на чалготеката му , така че да придобие облика на сектор-А . Айде стига вече с тоя нещастник .
ПС: подписа ми е от момента в който това недоразумение (синче на бивш номенклатурчик) цъфна на герена .
Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
Според мен тези интервюта, които 99% предварително са преговорени са с цел сваляне на напрежението, защото все не се задават точните въпроси.
Когато Тонев каза, че почва реконструкция на стадиона сподели, че парите за ремонта са подсигурени.
Днес в интервюто Тонев сподели, че парите за реконструкцията нямат нищо общо с Газпром и евентуалния договор.
Е аджеба, толкова ли беше трудно да бъде попитан, къде изчезнаха подсигурените средства, та се налага сега да се забавят плащания?
Когато Тонев каза, че почва реконструкция на стадиона сподели, че парите за ремонта са подсигурени.
Днес в интервюто Тонев сподели, че парите за реконструкцията нямат нищо общо с Газпром и евентуалния договор.
Е аджеба, толкова ли беше трудно да бъде попитан, къде изчезнаха подсигурените средства, та се налага сега да се забавят плащания?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Ажеба Badboy, парите изчезнаха като се махна ВТБ.... за това ТОТОнев е закъсал в момента.
Тоньо , разкарай се , жалкар такъв. откажи се от стрежа ! На всички ни е ясно , че си пълен некадърник . каквато ти беше селекцията , каквито ти бяха преговорите с потенциалните спонсори , такъв ще ти бъде и успеха със строежа на стадиона. И спри да дрънкаш за упоритост , защото един тъпанар , като тебе колкото по упосртва , толкова повече пречи . Прост локомотивец , ако баща ти не беше номенклатурик , сега щеше да чертаеш линиите на стаиона , въпреки , че и това се съмнявам да можеш .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
Злобул,... аз едно нещо от вас левскарите не мога разбера, как може да държите тоя човек толкова време на герена, при положение, че е шибан буфер от малък???? Само като му видиш мазната физиономия как се врича в любов на Левски направо ми се повръща да гледам... имайте малко уважение в самите си вас, изгонете го тоя буфер от герена...
Teo написа:Злобул,... аз едно нещо от вас левскарите не мога разбера, как може да държите тоя човек толкова време на герена, при положение, че е шибан буфер от малък???? Само като му видиш мазната физиономия как се врича в любов на Левски направо ми се повръща да гледам...
Бъди сигурен , че на мен лично ми се повръща от първия ден в който стъпна на герена. Няма по отвратителна фигура от тоя . дори ми е по противен от Тара. За разлика от останалите обаче , аз ги пиша тези неща с чиста съвест , защото лично го изчаках след една тренировка за да му кажа лично какво мисля за него . Разговора ни приключи с пожеланието ми , да се върне там откъдето е дошъл т.е. Надежда.
ПС: За жалост обаче , левскарите са разединени отдавна . Мисля си че сега е момента за декларация от страна на фенклуба с мотото "Или завършен сектор-А или разрушена чалотека " , всички знаем коя е

Не виждам при толкова провали , как този човек ще поеме някаква отговорност , освен да каже "Аз поемам цялата отговорност" и да си тръгне. Абе смех отвсякъде. Истината е , че фракциите са организирани изцяло в подкреа на разни президенти , ей такива като Тоньо и т.н. , но не и в подкрепа на Левски.
zlobul написа:Teo написа:Злобул,... аз едно нещо от вас левскарите не мога разбера, как може да държите тоя човек толкова време на герена, при положение, че е шибан буфер от малък???? Само като му видиш мазната физиономия как се врича в любов на Левски направо ми се повръща да гледам...
Бъди сигурен , че на мен лично ми се повръща от първия ден от който стъпна на герена. Няма по отвратителна фигура от тоя . дори ми е по противен от Тара. За разлика от останалите обаче , аз ги пиша тези неща с чиста съвест , защото лично го изчаках след една тренировка за да му кажа лично какво мисля за него . Разговора ни приключи с пожеланието ми , да се върне там откъдето е дошъл т.е. Надежда.
ПС: За жалост обаче , левскарите са разединени отдавна . Мисля си че сега е момента за декларация от страна на фенклуба с мотото "Или завършен сектор-А или разрушена чалотека " , всички знаем коя е).
Не виждам при толкова провали , как този човек ще поеме някаква отговорност , освен да каже "Аз поемам цялата отговорност" и да си тръгне. Абе смех отвсякъде. Истината е , че фракциите са организирани изцяло в подкреа на разни президенти , ей такива като Тоньо и т.н. , но не и в подкрепа на Левски.
Един пример ще ти дам. 1000% сигурен съм, че ако тоя мазньоч беше докаран на Армията, също щеше да се врича в любов към нашия отбор и беше бутнал някой сектор и да лъже след това, че не знае кога ще го дигне, ее брат с камъни щеше да го изгониме! Такива шизофреници като тоя, по-добре далече от футбола, един ден от Локото, на другия ден от Левски.. колкото и да го печеш, буфера си остава буфер!
Зад вас съм в начинанието да се изгони тоя урод от футбола, Тара че левскар спор няма, но тоя мазньоч да ми прави фалшива любов не го приемам това.
В допълнение ще кажа че цялата ни държава е в това положение , заради такива безхаберници - парашутисти синове на номенлатурчици , бивши агенти и т.н. ...всичките едни и съяи "лапачи". Запомнете тоз род хора , не са свикнали да дават. и веднага давам пример с ръководителите на Левски:
1-агент Тара - една стотинка не е дал за контролния пакет акции , но се пъчи , че е президент. Комунист , приближен до службите , който по едно или друго стечение на обстоятелствата използва клуба за пране на мръсни пари. На всичкото отгоре източва всяка свежа стотинка под формата на заеми към самия него си и ортаците му в сянка .
2-Тоньо -"мазния перчем" - ако има друго нарицателно за парашутист , то това би трябвало да е иво атанасов тонев (малките букви не са случайни)- син на номенклатурчик (бивш министър на транспорта)- човек , който е бутан въпреки че некадърността му е очевадна. Бил имал диплома за висше и бла бла празни приказки и кво от тва ? този , квото и да направи , резултат ще е все същия , а именно плачевен.
1-агент Тара - една стотинка не е дал за контролния пакет акции , но се пъчи , че е президент. Комунист , приближен до службите , който по едно или друго стечение на обстоятелствата използва клуба за пране на мръсни пари. На всичкото отгоре източва всяка свежа стотинка под формата на заеми към самия него си и ортаците му в сянка .
2-Тоньо -"мазния перчем" - ако има друго нарицателно за парашутист , то това би трябвало да е иво атанасов тонев (малките букви не са случайни)- син на номенклатурчик (бивш министър на транспорта)- човек , който е бутан въпреки че некадърността му е очевадна. Бил имал диплома за висше и бла бла празни приказки и кво от тва ? този , квото и да направи , резултат ще е все същия , а именно плачевен.
Тонев: Сектор „А” ще бъде завършен, въпросът е кога
Баси тъпото изказване, ми то може да бъде завършен в края на 2015 година бре.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Зад вас съм в начинанието да се изгони тоя урод от футбола, Тара че левскар спор няма, но тоя мазньоч да ми прави фалшива любов не го приемам това.
И двамата нямат и капка сантимент към Левски . Гаранция.
Просто доказват сходна школовка . Това са просто хамелеони .
Пример:
1- потомствен локомотивец , напуска клуба си оставяйки го в плачевно състояние . На следващия ден е по левскар от от хората , които са си оставили здравето за Левски. Никога няма да забравя изказванията му , когато назначавахме Илиан.
2-Тара - първо ботевист и после симпатизант на цска. човек , който е сложил подписа си под документа за разформироването на Левски . Та същия човек в момента е президент , точно на този отбор. никога няма да забравя "казанската" афера и онова 1-3 на герена , когато защитата на цска за пръв път се виждаха , а нашите ги беше страх да изритат топката към вратата на червените , после дойдоха ченгетата и пожарните за да отклонят вниманието на хората от случилото се на терена .
ПП: парите от отпадането срещу Иртиш -свършиха ...затва и сега за сктора няма пари
)
И двамата нямат и капка сантимент към Левски . Гаранция.
Просто доказват сходна школовка . Това са просто хамелеони .
Пример:
1- потомствен локомотивец , напуска клуба си оставяйки го в плачевно състояние . На следващия ден е по левскар от от хората , които са си оставили здравето за Левски. Никога няма да забравя изказванията му , когато назначавахме Илиан.
2-Тара - първо ботевист и после симпатизант на цска. човек , който е сложил подписа си под документа за разформироването на Левски . Та същия човек в момента е президент , точно на този отбор. никога няма да забравя "казанската" афера и онова 1-3 на герена , когато защитата на цска за пръв път се виждаха , а нашите ги беше страх да изритат топката към вратата на червените , после дойдоха ченгетата и пожарните за да отклонят вниманието на хората от случилото се на терена .
ПП: парите от отпадането срещу Иртиш -свършиха ...затва и сега за сктора няма пари