ЛЕ: Лацио - Лудогорец - 0:1 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Re: Лудогорец-Лацио 1/16 финали Лига Европа !

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 17 дек 2013 13:49

turbogena написа:
pesho_1913 написа:Успех пожелавам на Лудогорец. Важното е да няма никакви притеснения и да играят, както си могат.
Българите, които ще са в сектора на НЕБЪЛГАРСКИ отбор срещу БЪЛГАРСКИ такъв, няма нужда да коментирам. Искаме наш отбор да направи нещо в Европа, айде да викаме против него :mrgreen: Неам думи

Защо пишеш глупости ,Пешо? Ти поне ходиш по стадионите и знаеш горе-долу как стоят нещата.
Лацио е любим отбор на много Левскари и няма нищо лошо да ги подкрепяме. Отделно има приятелство между двете агитки ,което датира още 90-те години.
На почти всяко римско дерби има наши хора в ***** Норд. Лациали също имаше на някои наши дербита.
В Разград имахме голям плакат за момчетата от Лацио ,които са задържани във Варшава. В неделя преди мача си с Ливорно ,лациалите бяха опънали голям плакат на български в подкрепа на наш човек. Разберете ,че ние отиваме заради тези момчета от Рим ,а не заради Домуса. Дреме ми какво ще направи лудогорец в тоя мач...

Да, вървете подкрепете момчетата от Рим (италианците) , а българите да ги ядат кучетата . Не става въпрос ,че играе Лудогорец , а че бихте направили така ако играе който и да е Бг отбор . Аз това нещо немога да го разбера ... хора дето освиркват на национални химни и горят знамена ... а бе .. изкривена държава сме .

Потребителски аватар
actrus
Контакти:

Мнениеот actrus » 17 дек 2013 13:57

BRF написа:
actrus написа:Разследват Дженаро Гатузо(за мен един от най-добрите)и Броки за уговорени мачове.Господа разследващи,заповядайте в България.Тук никой не купува и продава.Отбори които бият водещи отбори,паднаха със съмнителни резултати-Нефтохимик-Левски,ЦСКА-Любимец,Литекс-ЦСКА(преди години дай ми КБ на ти шампионата).Тук всичко е редовно и няма нищо уговорено,а как взимат лицензи и си преотстъпват футбалерини.Един съвет-не идвайте в Бг,ще останете гладни.Иначе се бием в гърдите колко сме велики.Те последните 5 години са показателни за това.Кой ли не дойде и не си оправи рейтинга с нас-даже и в Азия открихме,че там могат да играят футбол :mrgreen:

Или иначе казано,вие сте бялата лястовица :lol: !Малко по-сериозно!

До тук кое не е сериозното.Бих добавил,Любимец-Лудогорец,Любимец-Ботев-Любимец :idea:.Ботев-за мен един от фаворитите за шампионата(в началото) се оказаха аха да са във 2-та седмица.Дори ЦСКА с едва събран отбор направиха по-добро първенство

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 17 дек 2013 14:01

actrus написа:
BRF написа:
actrus написа:Разследват Дженаро Гатузо(за мен един от най-добрите)и Броки за уговорени мачове.Господа разследващи,заповядайте в България.Тук никой не купува и продава.Отбори които бият водещи отбори,паднаха със съмнителни резултати-Нефтохимик-Левски,ЦСКА-Любимец,Литекс-ЦСКА(преди години дай ми КБ на ти шампионата).Тук всичко е редовно и няма нищо уговорено,а как взимат лицензи и си преотстъпват футбалерини.Един съвет-не идвайте в Бг,ще останете гладни.Иначе се бием в гърдите колко сме велики.Те последните 5 години са показателни за това.Кой ли не дойде и не си оправи рейтинга с нас-даже и в Азия открихме,че там могат да играят футбол :mrgreen:

До тук кое не е сериозното.Бих добавил,Любимец-Лудогорец,Любимец-Ботев-Любимец :idea:.Ботев-за мен един от фаворитите за шампионата(в началото) се оказаха аха да са във 2-та седмица.Дори ЦСКА с едва събран отбор направиха по-добро първенство

Доказателства нещо :? !
За тебе май нито един мач не се е играл!

Потребителски аватар
actrus
Контакти:

Мнениеот actrus » 17 дек 2013 14:16

BRF написа:
actrus написа:
BRF написа:

Нямам намерение да ставам прокурор.Любимец бият Лудогорец и Ботев.Дотук е ОК.Идват мачове от ЛЕ.И ко става :o Ботев показаха добра игра и се представиха добре, а за моя ЛЮБИМЕЦ Лудогорец какво да кажа. :!: И от Лацио(не само) признават,че имаме добър отбор.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 17 дек 2013 15:19

actrus написа:
BRF написа:
actrus написа:
BRF написа:

Нямам намерение да ставам прокурор.Любимец бият Лудогорец и Ботев.Дотук е ОК.Идват мачове от ЛЕ.И ко става :o Ботев показаха добра игра и се представиха добре, а за моя ЛЮБИМЕЦ Лудогорец какво да кажа. :!: И от Лацио(не само) признават,че имаме добър отбор.

Ами мач с мач не си приличат!Като играхте с Любимец до колкото си спомням беше между двата мача с ....първия с който играхте в ЕКТ!
Подценяване,мисъл за предстоящия къде,къде по-важен мач,бойкот към Петев ;) и ето ти резултат!С Ботев мача им мисля,че имаше към 30 удъра към вратата им!Късмет-най-важното нещо не само във футбола!
Разбира се може и ти да си прав и всичко да е наредено предварително!Ако смяташ така,не ходи по стадиони и не гледай български футбол по ТВ!

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 17 дек 2013 15:34

shotgun blues написа:Клозе да бъде опазен и ЛУДОГОРЕЦ е на 1/8 финал!
ЗЕЛЕНА МАГИЯ

Kаква зелена магия бе, умник? Има отбори като Берое, Нефтохимик, Пирин(Бл.), наистина с традиции, които може да бъдат зелени. Ама това някви си там, от три години процъфтели...
Да, добре менажирани, ала-бала. НО никога ЛУДОГОРЕЦ няма да има харизмата и ореолът На ЛЕВСКИ, на ЦСКА, на БОТЕВ, на ЛОКОМОТИВ(сф и пд), на БЕРОЕ, Черноморе,Черноморец,Спартак(Вн) и още. Може сега в доста от клубовете да има мафиоти,интереси и прочие. Но това е, защото трябват пари. А в България много пари стават по-мафиотския начин... ОК?
Пожелавам успех и на двата отбора. И на Лацио и на Лудогорец.
Изображение

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 17 дек 2013 15:47

3:1 ; 0:4 - в реванша 8-)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 17 дек 2013 19:21

Ивайло Лудогорец написа:
turbogena написа:
pesho_1913 написа:Успех пожелавам на Лудогорец. Важното е да няма никакви притеснения и да играят, както си могат.
Българите, които ще са в сектора на НЕБЪЛГАРСКИ отбор срещу БЪЛГАРСКИ такъв, няма нужда да коментирам. Искаме наш отбор да направи нещо в Европа, айде да викаме против него :mrgreen: Неам думи

Защо пишеш глупости ,Пешо? Ти поне ходиш по стадионите и знаеш горе-долу как стоят нещата.
Лацио е любим отбор на много Левскари и няма нищо лошо да ги подкрепяме. Отделно има приятелство между двете агитки ,което датира още 90-те години.
На почти всяко римско дерби има наши хора в ***** Норд. Лациали също имаше на някои наши дербита.
В Разград имахме голям плакат за момчетата от Лацио ,които са задържани във Варшава. В неделя преди мача си с Ливорно ,лациалите бяха опънали голям плакат на български в подкрепа на наш човек. Разберете ,че ние отиваме заради тези момчета от Рим ,а не заради Домуса. Дреме ми какво ще направи лудогорец в тоя мач...

Да, вървете подкрепете момчетата от Рим (италианците) , а българите да ги ядат кучетата . Не става въпрос ,че играе Лудогорец , а че бихте направили така ако играе който и да е Бг отбор . Аз това нещо немога да го разбера ... хора дето освиркват на национални химни и горят знамена ... а бе .. изкривена държава сме .

Не разбрахте ли, че знамето не е горено от Лацио..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 17 дек 2013 20:47

turbogena написа:

От една страна си прав - приятелство, така и така... Вчера сума ти време се дърлих със синчеца, но в крайна сметка... въпрос на пристрастия ;) Затова моят коментар не допада на една част от хората. Просто от сума ти време чакам български отбор да направи пробив в Европа и този път стискам палци за Лудогорец. А всяко нещо против него не ми се нрави, това е.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 17 дек 2013 23:00

Всеки е в правото си да подкрепя когото си иска. Ако е спонтанно и е заради това, че харесва отбора, а не защото мрази другия, няма нищо лошо. Все пак си има и поведение, с което пак подкрепяш чуждия отбор, който ти е на сърцето, но показваш уважение и към българския. Това обаче е въпрос на характер, възпитание и други неща, дето не са много на почит ;)
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”