България отвръща на удара на Би Би Си за Слънчев бряг
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: България отвръща на удара на Би Би Си за Слънчев бряг
В Англия има в пъти повече утайки и деградирали животни, а те България гледат...Англичаните са едни от най-противните хора!
South_Park написа:CTAHKO написа:Деградирала, арогантна нация
И тогава следва въпросът , защо подкрепяш техен отбор и се асоциираш с тях по този начин
Харесва ми първенството им и най-вече отбора, на който съм фен и до там с англичаните

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Eminem написа:В Англия има в пъти повече утайки и деградирали животни, а те България гледат...Англичаните са едни от най-противните хора!
То утайки си има навсякъде, въпросът е, че на тези все някой им пречи и все някой друг им е виновен

- damageplan
- Контакти:
Станко намери тема , с която да обедини форума .
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"
CTAHKO написа:Деградирала, арогантна нация
а и повечето от тях са грозни
Не съм гледал английския филм за Слънчев бряг, но съм виждал какво става по нашето черноморие напоследък, а и не само там. Думата е СРАМ. И вместо да ни боли от това ние пишем и качваме снимки по форумите!
dimdrum написа:Не съм гледал английския филм за Слънчев бряг, но съм виждал какво става по нашето черноморие напоследък, а и не само там. Думата е СРАМ. И вместо да ни боли от това ние пишем и качваме снимки по форумите!

Мен ли да ме е срам бе, за това че някакъв си лондонски кучияш не може да пие и да носи на алкохол

П.П. Във филма на ВВС става въпрос за това че едва ли че ние сме виновни, че англичаните се осират по курортите ни и по-конкретно в Слънчев бряг. А всъщност те са си лайнари по дефолт и се осират на всякъде.
Последна промяна от CTAHKO на 17 дек 2013 17:44, променено общо 1 път.
Що се занимавате с глупости сигурно никой от вас на тези години не се е натрясквал до такава степен.
Естествено, че снимките на са от България, аз точно това казвам! Вместо да се замислим за нашата кочина ние показваме "кочината" на съседа.
ronin3 написа:Що се занимавате с глупости сигурно никой от вас на тези години не се е натрясквал до такава степен.
И повече сме се натрясквали и сме се прибирали да спим , а тези се влачат по улиците като гущери .