80% от българите искат предсрочни избори

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: 80% от българите искат предсрочни избори

Мнениеот tprodanov » 16 дек 2013 23:04

Ми от публикуваните резултати определено не излиза такова правителство по никакъв начин.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 16 дек 2013 23:07

sin4ec написа:
RedeviL написа:Аз също се чудя как може да се счита за основен мотив за избори различията между политическите виждания на партиите в управляващата коалиция, а не се погледне една Германия, която за втори пореден мандат ще бъде управлявана от консерваторите на Меркел и социалдемократите! Просто няма как това да бъде основателна причина за предсрочни парламентарни избори!

Бе ти се чудиш, щото мислиш. Ако правителството се провали тази зима, аз ще съм първият, който ще поиска избори. Но никой не гледа какво прави управлението, а се занимават с Пеевски, на Сидеров хотела, на Белене макарона и прочее третостепенни глупости. Никакъв смислен аргумент. Искат се избори, щото не им харесват резултатите. Ми ако се повторят, а това е реално и вероятно, кво правим?

Осраха се в образователната политика. Осраха ЮП. Осраха външната политика и вътрешната сигурност. Стига ли, или да почваме темата и с бюджета?

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 17 дек 2013 00:38

Безкомпромисен написа:Здравейте роби на комунизма , за предсрочни избори въпросът е да не се сменят едни комунистически престъпници с други комунистически престъпници както става в незаконната антинародна република България, която вече 69 години е съвветски бастион , а да има истинска антикомунистическа партия , като БАП , която да извърши радикална и безкомпромисна декомунизация, комунистическите престъпници да бъдат изправени на подсъдимата скамейка и да бъдат съдени и осъдени веднъж за винаги на дълги години затвор между дебели решетки, за да не могат да пръскат болшвеишко-комунистическата си зараза и България да тръгне напред!Бог да пази България от комунисти!

Кажи БАП какво прави, ако вземе да кажем 10%.БПС,ДПС,ГЕРБ и АТАКА примерно са другите с най–висок вот.Ще станете ли патерица,на някой от тях като АТАКА,абе изобщо какво следва натам.
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 17 дек 2013 09:36

Черният козел написа:
Безкомпромисен написа:Здравейте роби на комунизма , за предсрочни избори въпросът е да не се сменят едни комунистически престъпници с други комунистически престъпници както става в незаконната антинародна република България, която вече 69 години е съвветски бастион , а да има истинска антикомунистическа партия , като БАП , която да извърши радикална и безкомпромисна декомунизация, комунистическите престъпници да бъдат изправени на подсъдимата скамейка и да бъдат съдени и осъдени веднъж за винаги на дълги години затвор между дебели решетки, за да не могат да пръскат болшвеишко-комунистическата си зараза и България да тръгне напред!Бог да пази България от комунисти!

Кажи БАП какво прави, ако вземе да кажем 10%.БПС,ДПС,ГЕРБ и АТАКА примерно са другите с най–висок вот.Ще станете ли патерица,на някой от тях като АТАКА,абе изобщо какво следва натам.

Не!Аз с комунистически престъпници не се коалирам, трябва да ми изсъхнат ръцете , за да се съюза с комуняги!Коалиция с комунистически престъпници е НЕВЪЗМОЖНА!Ще се боря за цялата власт или нищо , за да накажа комунистическите престъпници всички до един! Когато спечелим 51% , тогава ще управлявам!Но в момента БАП е процес на регистрация, тъй като не можем да съберем необходимите 7000 члленове! А аз си имам изисквания и то сериозни , има си клетвена декларация на БАП, която всеки трябва да подпише, преди да бъде приет , показвал съм я темата на моето предаване!Аз не искам да я регистрирам с комуняги и айде да участвам на избори!Когато се събере достатъчно годен материал, тогава ще участвам на избори!
Бог да пази България от комунисти!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Върни се в “Свободна зона”