Българите, които ще са в сектора на НЕБЪЛГАРСКИ отбор срещу БЪЛГАРСКИ такъв, няма нужда да коментирам. Искаме наш отбор да направи нещо в Европа, айде да викаме против него

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
fiesta написа:Супер. Значи ми се затвърждава мнението, че в отбраната на Лацио има големи дупки този сезон.
Случайно да имаш наблюдение защо Лацио си сменят толкова често схемите на игра? Че от статистиката не личи да им носи успех. А въпреки това го правят.
pesho_1913 написа:Успех пожелавам на Лудогорец. Важното е да няма никакви притеснения и да играят, както си могат.
Българите, които ще са в сектора на НЕБЪЛГАРСКИ отбор срещу БЪЛГАРСКИ такъв, няма нужда да коментирам. Искаме наш отбор да направи нещо в Европа, айде да викаме против негоНеам думи
sin4ec написа:pesho_1913 написа:Успех пожелавам на Лудогорец. Важното е да няма никакви притеснения и да играят, както си могат.
Българите, които ще са в сектора на НЕБЪЛГАРСКИ отбор срещу БЪЛГАРСКИ такъв, няма нужда да коментирам. Искаме наш отбор да направи нещо в Европа, айде да викаме против негоНеам думи
Ти олигофрен ли си, бе? Аз съм фен на Лацио от 15 години, и да подкрепям Лц, дето има трима българи в него? Айде улево!
CSKA69 написа:Реални шансове имат разградчани - Лацио нито е от класата на Ювентус, нито пък Лига Европа е турнира, който ги интересува този сезон!
Tommi написа:Ами защитата им е най-слабата линия. И като цяло, и като единици. Само че в халфовата линия превъзхождат Лудогорец страшно много.
Предполагам, че тактиката и схемата я подбират според съперника, като най-често е 4-1-4-1, а в Европа понякога външните халфове са с малко по-офанзивни функции и става 4-3-3. Отборът разполага с дълга скамейка и треньорът има възможност да върти различни играчи, като вкарва елемент на изненадата.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта