Кашчей написа:Нали я знаеш къде живее? Изпрати и един букет по куриер, с романтична картичка, пълна със зайчета и сърчица.. ако има и самолетен билет до Колорадо-направо е твоя
Е нЕма . Пак ме отряза .
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Кашчей написа:Нали я знаеш къде живее? Изпрати и един букет по куриер, с романтична картичка, пълна със зайчета и сърчица.. ако има и самолетен билет до Колорадо-направо е твоя
ЕМИЛ написа:Кашчей написа:Нали я знаеш къде живее? Изпрати и един букет по куриер, с романтична картичка, пълна със зайчета и сърчица.. ако има и самолетен билет до Колорадо-направо е твоя
Е нЕма . Пак ме отряза .
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
pomiqr107 написа:От както отворих тема за латетиа спря да пише във форума. Специалистите по диаманти са в Антверпен.
Soulen написа:Емо, една идея и от мен. Купи 2 билета за Лацио - Лудогорец и я заведи в агитката на Лацио. Нали им е фен
Кашчей написа:pomiqr107 написа:От както отворих тема за латетиа спря да пише във форума. Специалистите по диаманти са в Антверпен.
Червените фенери къде са
ЕМИЛ написа:На мача с Лудогорец къде ще бъдат разположени феновете на Лацио ? Нали няма да е в клетката между А и Г сектори ?
Dani написа:ЕМИЛ написа:На мача с Лудогорец къде ще бъдат разположени феновете на Лацио ? Нали няма да е в клетката между А и Г сектори ?
Там, там.Ще се прежалиш да отидеш в сектор Г
![]()
ЕМИЛ написа:Dani написа:ЕМИЛ написа:На мача с Лудогорец къде ще бъдат разположени феновете на Лацио ? Нали няма да е в клетката между А и Г сектори ?
Там, там.Ще се прежалиш да отидеш в сектор Г
![]()
Почвам да се замислям![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта