Лудогорец имат големи шансове срещу Лацио.
За италианците първенството е по-важно и в Лига Европа пускат резервите.
ЛЕ: Лацио - Лудогорец - 0:1 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец-Лацио 1/16 финали Лига Европа !
cska-632 написа:Tommi написа:Ще помоля да не коментирате доказан отбор като Левски в тази тема. Ще сравняваме Левски и Лудогорец, когато вторите стигнат до 1/4 финал, влязат в турнира на големите акули и се появят на първа страница на CNN. Дотогава си коментирайте жребия и не се отклонявайте.
Когато Левски достигнат 1/16-финал в турнира Лига Евроипа пак пиши, защото дотогава няма база за сравнение. Лудогорец за 6 мача събраха повече точки от Левски и ЦСКА взети заедна за 24 мача в този турнир.
Важно е какво постигнеш накрая.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Пичове, сега се сетих, че тоя мач го сънувах миналата година и Лацио същатаседмица имаха мач с Рома и паднаха.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Лудогорец има едно голямо предимство и това е вратарския пост,Владо е с класи над колегата си отсреща.Не знам кой мозък в тима от покрайнините на Рим реши да продаде Фернандо Муслера,който е национал и четвърти в света.Иначе играч,като Клозе няма какво да се коментира,Барт и Моци трябва да са на 1000 % подготвени да го опазят.
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам
Не съм доволен. Исках Юве или Порто. Все пак да пожелаем успех на Лацио.
П.с. Не съм очаквал,че ще подкрепям италиански отбор.

П.с. Не съм очаквал,че ще подкрепям италиански отбор.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
COVINI написа:Лудогорец има едно голямо предимство и това е вратарския пост,Владо е с класи над колегата си отсреща.Не знам кой мозък в тима от покрайнините на Рим реши да продаде Фернандо Муслера,който е национал и четвърти в света.Иначе играч,като Клозе няма какво да се коментира,Барт и Моци трябва да са на 1000 % подготвени да го опазят.
Моля те не се опитвай да мислиш, не ти се отдава

Лацио определено са по-класния отбор от Лудогорец. Обаче има серия от НО-та, които са:
1. Петкович не се чувства удобно като треньор там. А и до скоро имаше слухове, че ще става национален селекционер на Швейцария (от където е).
2. Имат проблеми в защита. На мача с Трабзонспор от ЛЕ се видя какви комици играят като защитници в Лацио.
3. Имам чувството, че са се разделили на групички в отбора, и от това допълнително не им върви играта.
4. Не са балансиран състав. При преглед в transfermarkt.de си личи ясно.
Така че оставам с впечатлението, че обстановката е като преди мачовете на Лудогорец с Динамо Загреб миналата година, където само-подценяването и липсата на организация вътре в Лудогорец им помогнаха да загубят. Лудогорец може само да спечели от тези два мача, защото ще се види какви слабости имат, за да ги изчистят до следващото лято.
А ако Лудогорец вземат читав бек, току-виж, може и след първия мач фаворит да станат.
1. Петкович не се чувства удобно като треньор там. А и до скоро имаше слухове, че ще става национален селекционер на Швейцария (от където е).
2. Имат проблеми в защита. На мача с Трабзонспор от ЛЕ се видя какви комици играят като защитници в Лацио.
3. Имам чувството, че са се разделили на групички в отбора, и от това допълнително не им върви играта.
4. Не са балансиран състав. При преглед в transfermarkt.de си личи ясно.
Така че оставам с впечатлението, че обстановката е като преди мачовете на Лудогорец с Динамо Загреб миналата година, където само-подценяването и липсата на организация вътре в Лудогорец им помогнаха да загубят. Лудогорец може само да спечели от тези два мача, защото ще се види какви слабости имат, за да ги изчистят до следващото лято.
А ако Лудогорец вземат читав бек, току-виж, може и след първия мач фаворит да станат.
-
На линияUdoji90
- Контакти:
Тежък жребий за "Лудогорец". Шансовете до голяма степен зависят от това, доколкото Лацио ще подходят сериозно. За момента по-скоро го карат лежерно и ако продължат така (доста вероятно, предвид мястото им в Серия А), "Лудогорец" си имат шансове. Ако обаче италианците се хвърлят сериозно, може би ще продължат, и то сравнително убедително. В следващия кръг пак би бил тежък съперникът, който и да е той. Валенсия ми е един от любимите отбори и ако се срещнат с "Лудогорец", ще ми е много любопитно, но и ще ми е гадно, който и да отпадне. Динамо К също ги харесвам, но не толкова - те обаче може би ще са неудобни като стил за "Лудогорец", ако мога да съдя от мачовете с Черноморец.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Отвратен съм от коментарите на някои уж българи ... дано да победим за да ви се пръснат жлъчките , не за друго 

Лацио си е класен италиански тим и макар да не е Юве или Милан си е достатъчно силен за българския стандарт.Показателно е как преди 4 години насред София разгромиха Левски. Труден съперник, но пък който и да беше се паднал, за да имаме своите шансове трябва да покажем най-доброто, което можем. Сигурен съм, че Лудогорец ще направи добра зимна подготовка, а пък после каквото сабя покаже!