Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
tevez написа:COVINI явно не харесва Тоти и ме атакува със съобщения![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Кашчей написа:ЕМИЛ написа:Кашчей написа:
А 19-и декември ще е национален ден на плачещите левскари
глупости
Не знам дали са глупости, но що не платиш на стадиона да изпишат на таблото преди началото на мача и по време на почивката "Симоно, обичам те! Стани ми гадже!".. Може и да се трогне Зайколюбова от този жест![]()
Поне няма те е яд, като ви отстранят
rhaegar написа:tevez написа:COVINI явно не харесва Тоти и ме атакува със съобщения![]()
#сменигобе
tevez написа:COVINI явно не харесва Тоти и ме атакува със съобщения![]()
rhaegar написа:Другарю Магаре, не давайте подобни идеиТоку виж се осъществили
![]()
![]()
Мъри ако започне 2014 начело на Ботев ще е цяло чудо.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Кашчей написа:rhaegar написа:Другарю Магаре, не давайте подобни идеиТоку виж се осъществили
![]()
![]()
Мъри ако започне 2014 начело на Ботев ще е цяло чудо.
Емил е стиснат и няма как да стане това. Аз не съм го видял една сутрин да ни предложи шкембе с много оцет и чесън, и студена бира, за освежаване.. само някакви кайвета размята
Пишат, че Кривия го е отнесъл, ама е от Ливето, а те тази вечер ми доказаха, че не са за вярване
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
ЕМИЛ написа:Кашчей написа:ЕМИЛ написа:Кашчей написа:
А 19-и декември ще е национален ден на плачещите левскари
глупости
Не знам дали са глупости, но що не платиш на стадиона да изпишат на таблото преди началото на мача и по време на почивката "Симоно, обичам те! Стани ми гадже!".. Може и да се трогне Зайколюбова от този жест![]()
Поне няма те е яд, като ви отстранят
Такова нещо е доста тривиално . Сега и момента и мястото да и предложа брак тук пред всички и се надявам тя да приеме . А сватбата ще е на първото вечно дерби и като излизат двата отбора и ние с тях ще ни вдигат хореография
Мони ще се омъжиш ли за мен ?
[rimg]http://nashatasvatba.files.wordpress.com/2009/07/brachni-halki-2.jpg[/rimg]
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], tmanolov и 2 госта