Днес бях на мача на набор 1998 срещу Чорбата за Купата на БФС...да напиша мнение преди Пармалат да копи-пейстне. Че после иди гони келявия щъркел, като излезе неправилната информация
Първо аз коп-вам репортажа на Виаспорт, тъй като бяхме заедно с моя приятел и колега, който го е писал . И той се консултираше с мене за нашия отбор...
http://www.viasport.bg/new/9723/%D0%A7% ... 0%90.html#Да напиша и каквото не го пише тука....първо искам да кажа, че в моите очи се набиха два проблема, които ние с години не решаваме. Още в детска възраст и оттам този проблем си върви с момчетата и до мъжете...Под линия ще ви кажа и за нещо, което ме потресе - пореден опит да се вземе наше дете...първият проблем е, че нашите момчета бяха някак си респектирани, притеснени и стреснати. Може би нормално. Този наш отбор играе в зоналната група, където най-сериозните противници са Несебър и мазутите...какво да говорим повече. докато малките прасета играят с говедата, с ДИТ, със Славия, с Етрополе - по четири пъти на сезон. Някак си имат повече увереност, а и играха финал на републиканското миналата година (ние стигнахме полуфинал, където пак те ни спряха). ДРугият проблем е, нашият отбор в определени моменти издишаше физически. И как няма да е така. Когато без да тичаш вкараш 10 гола на Грудово, Камено и Созопол...не се научаваш да тичаш яко и на висока интензивност - пак произхожда от това, че момчетата играят в селска група. Е, в U17 и U19 вече е друго...След като стана 0:2 за прасенцата, вече нашите наистина почнаха да играят, както е типично по бургаски - при почти ясен мач...
Като качества ЦСКА не ни превъзпожда особено, въпреки че нашият отбор беше напуснат от Мариян Димитров, ПЕТър Генчев и димитър Костадинов - и тримата в супер-популярната нова частна школа ДИТ, и Иван Михайлов - в Ботев Пловдив. Децата няма от какво да се срамуват, напротив - представиха се прилично.
------------------------------------------------------------
пред мене стана разговор на един човек с друг, в който се разбра, че Черно море искат да вземат капитана на този отбор Мехмедали Мехмедали. Мисля, че няма да се получи
NB - в статистиката има една грешка. Илия Янев влезе на мястото на Николай Стоянов, а не на Симеон Русев. ДНес играхме без титулярния вратар СТанимир Минчев - наказан, и без най-бързото крило в България Александър Киров - контузен
NB 2 - но колкото и да е бърз пича, колкото и да е техничен и борбен Мехмедали - по прякор Мечо, ще играят Фонсеките и Ванчо-Траяновци....